Normalde en ilgimi çekmeyen burçtu ve özellikle bana çekiliyorlardı ama ben çekici bulamıyordum. Son zamanlarda ben bunlara çekiliyorum xbdhbxhdh ibre tersine mi döndü ne oldu
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normalde en ilgimi çekmeyen burçtu ve özellikle bana çekiliyorlardı ama ben çekici bulamıyordum. Son zamanlarda ben bunlara çekiliyorum xbdhbxhdh ibre tersine mi döndü ne oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Progres, solar haritana falan bakabilirsin. Belki orada buna dair gösterge vardır
Onu hiç duymadım o ne oluyo
Astrolojide harita türleri. Senin doğduğun an için çıkarılan haritaya natal harita (yani doğum haritası) deniyor. Ama doğduğun haritanın güncel hali progres harita oluyor. Solar ise bir yıllık öngörü haritası oluyor. Bu yüzden ilerletilmiş haritanı anlayabilirsen sorunun cevabını bulabilirsin
Güncel harita nasıl oluyo ki her sene mi değişiyor her ay mı
Hayır, doğum haritanda gezegenler sabit kalır. Fakat bizler sabit canlılar değiliz, her an değişiyor ve gelişiyoruz. Progres harita türü de bunun için var. Benin bugünkü halimi en iyi yansıtan harita türü. Bir saat gibi gezegenler ileri hareket ederler onda. Teknik bilgin olmadığı için anlamakta zorlanıyor olabilirsin. Bu yüzden araştırman daha iyi olacaktır. Düşündüğün gibi değişme değil, gezegenler ileri hareket ediyor sadece
Balık burcuyum ama ben bile kendime çekilemiyorum sen hayırdır kardeş
Ahahhahahah
Çok samimi söylüyorum bu arada çekilmez bir duygusallık var bende evlerden Irak
O yanınız itici olabiliyor dengeleyemezsen ama geriye kalan her şey okey ya
Ne mesela insanlık merhamet mi
Hayır be duygusallık dedin ya bir erkeğin bir kız kadar duygusal olması kızı iter bunu şöyle düşünebilirsin bi kızın bi erkek kadar sert hareketlerinin olması kabalık seviyesinin erkek seviyesinde olması nasıl sana itici gelirse bu da öyle elbette duygulu bi insan olacaksın ama bunu dozunda yaşamak önemli
Hayır güzel yanları ne demek istedim
Neyden sonra böyle oldu, ne konuda çekiliyon mesela
ben de bu aralar boğa kadınlarına düşmeye başladım normalde nefret ederdim ama her boğa aynı değil şiddete sorun çıkarmaya eğilimli boğa burçları benden uzak kime yakın olursa olsun. Bazı boğalar naif anlayışlı oluyor onlar iyi sadece. Bazıları da bombok. Sabit fikirliliğiniz olmasa iyisiniz de sabit fikirli insanlar beni sıkıyor bayıyor. Balık değişkendir o yüzden sıkılır gelgitleri olur ikizler gibi. Boğa yavaş gelişen ama sağlam adımlarla ilerleyen bir burç o yüzden orada çatışabilirler. Bu arada balıkla kötü deneyim yaşamış yorumdaki kova kadınına takılma, evet bok gibi narisst balık türleri de var ama balık kadınlarında da var aynısı. bi tek erkeklerinde yok. onu da geçtim kova öyle ahım şahım bi burç değil, kadınları hiç ilgimi çekmiyor çok eril hareketleri var aslan kadınları gibi eril ruha sahipler, başnıa buyruklar. kadın dediğin biraz oturaklı olur. Lafa gelince biz kraliçeyiz derler erkek beğenmezler balık erkeğine dişil derler ama kendileri dişil olmayı becerememiş buyurgan eril enerjili tipler. hava ve ateşler eril enerjiye sahiptir kontrolü zordur onların kadınlarının. ama tabi istisnaları olabilir yükseleni venüsü ayı cartı curtu dişil burçlardaysa daha dişil de yapabiliyor kişiyi.
ben de boğa kadınlarından nefret ederdim, son zamanlarda uysal utangaç naif boğa kadınlarını sevmeye başladım. ama aslanlar gibi ota boka sorun çıkaran boğaları sevmem gıcık olurum
Anladık yeter la
şimdi bişey derdim de neyse. beni engelle sen, denk gelmeyim sana
Neden hangi yönü çekici geliyor
Ya son zamanlarda üç tane balık erkeği tanıdım ne biliyim genel bir şey diyemiyorum ama etkilendim yani gizemli mi desem tam ismini koyamıyorum
Gelsene bi
Bizden uzak dur köpekbalığı cikabulur
Olur öyle arada
Hiç tavsiye etmem.
Burcun ne ve neden
Eski sevgilim balık burcu
Anladım canım senin burcun ne
Kova
Kanka ona bakarsan benim tek aşık olduğum ve sonra hayatımın boka sardığı erkek kova burcuydu 🤣 benim kara listemde kova erkekleri ve başak erkekleri var misal
Benimde balık var aynı şekilde. Ama kızı erkeği ayrı oluyor burçlarda.
Senin burcun ne
Aynen erkek burcu diye bir şey var, boğa burcuyum
Peki sana ne yanlışı olmuştu bu elemanın
Aldattı beni. Narsist manipüle ediyordu. Sonra ben balık burcuyum duygusalım diyo duygusallık ile alakası yoktu. Hiç taşımıyordu
Şerefsizmiş geçmiş olsun benim kova erkeği de aşırı manipülatif ve duygusal olarak etkisi altına almıştı sürekli onu düşüniyodum falan ama meğerse seneler sonra anladım ki her şeyi sözden ibaretti eylem sıfırdı sevmedi yani seviyormuş gibi yaptı 🙃 karakterle alakalı ya ama insan dili yanınca bi daha yanaşmak istemiyor seni anlıyorum.
Evet aslında karakter meselesi. Sağlık olsun.