Niye bu kadar alingansiniz erkek arkadaşıma ufacık ters davranamiyorum hem sert dominant kadın istiyor öyle davranınca da tuhaflasiyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşim balık burcu ama asla alıngan değil. Karaktere göre değişiyor sanırım burçlar. Duygusal da değildir.
Senin burcun ne yükseleni farklı olabilir mi
Benim burcum başak 😃 taban tabana zıttık ama güzel harmanladık birbirimizi.
Ne güzel ben hava grubuyum sevdiğim kişi balik olmazsak diye korkuyorum sanki herkes dengiyle beraber gibi bizim burçlar zıt
Burçlar bir yere kadar. Korkma, korku ne yaşacağının önüne hep engel set olur. Akışına bırak.
Haklısın nasip her sey ama seviyorum olmasını da çok istiyorum ne bileyim
Eşinin yükseleni farklıdır bence duygusal da değilse
Olur inşaallah olumlama yap dua et bol bol. Ve en önemlisi akışına bırakmak. Takılma anlaşıyorsanız sorun olmaz. Anne kız baba kız bile zor anlaşıyor yeri geliyor.
Yükseleni başak biraz takıntılı yaa 😅😅
O yönü devreye girince strese giriyorum onun dışında iyiyiz tabi
Aslında kendini geliştirirse efsane olur. Başak hayatına dokunduğu insanı geliştirir dönüştürür.
Evet öyle bir yönü var bu çok güzel ama strese girmeden yapsa çok iyi olur böyle panikliyor fena şekilde
İlişkide sizin mi sözünüz geçer eşiniz mi
Zamanla aşar umarım.
Yeri gelir benim yeri gelir onun sözü. Birbirimizi tolere edebiliyoruz. İkimizde baskınız. Stresi yönetmek önemli yoksa her yerde tökezler insan.
Yaa balıklar baskın olmaz diyorlar genelde ama 🤔
Buarada en iyisi o yaa sürekli birinin sözünün geçmesi bana sinir verir
Tanıdığım çok balık var hepsi de baskın karakter. Silik bir balık burcu görmedim ben hiç. Karakter meselesi demekki
İnşaallah siz de uyum sağlarsınız. Zamanla oluyor bir anda değil.
İnşallah teşekkür ederim ilk başlarda sevgililik sürecinde zorlandiniz mi yani şöyle daha doğrusu zamanla o yakınlık sağlandıkca birbirini tanıdıkça daha mı iyi oluyor rahat davraniliyor
Haklısınız o da baskın bence
Sevgililik süreci çok yaşamadık dört ay içinde tanıştık evlendik. Zamanla tanıdık öğrendik birbirimizi. Tabi zamanla daha rahat oluyorsun. Kendin gibi hissetmediğin birinin yanında olmak zor olsa gerek. Zamanla olur her şey. Kişilik karakter önemli. Geçinmeye gönlü olan geçinir. Bunu unutma
4 ay kısa bir süre ama nasip olacakmış demek ki
Evet herşeyin hayırlısı olsun inşaallah.
Evet onu kırmamak için 40 takla atıyorum hemen suratı atıyor birde ikimiz de orta yolu buluyoruz ama genellikle ben dahacok alttan alıyorum yapıcı oluyorum o sebeple bazen ona yükselerek konuşmam zoruna gidiyor galiba ya da böyle sürekli tatlı tatlı konuşuyorum ciddi konuşmaya bunu neden böyle yapmadin diye çıkışınca hoşuna gitmiyor
Yani alinganligj bundan aslında alışmış hep tatlı tatlı konuşmama soguk sert konuşmamı yadirgiyor utangacligim gidince tuhafina gidiyor yaa aslında böyle olmam da onunda etkisi vardı guvensiz davranmasindan kaynaklı şüpheye düşünce eskisi gibi olamamaya başladım
Şuanda eskisi gibiyim ama önceki kadar bel bağlamış değilim artık duygularımdan çok mantığım cikti ortaya
İlişkide istikrar çok önemli. Duygularını net ifade edersen tatlı tatlı konuş elbette. Ama içine atarak bir anda büyük yükşelişler yaparak değil. Tavrın duruşun konuşman hep net olmalı. Tarzın tatlı tatlı olmaya devam etmeli. Dengeli ve kıvamında olmalı. Bir öyle bir böyle dengesizlik olur. Dönüşüm yaşamazsanız zaten ilişki yaşamış olmazsınız.
Çok güzel acikladiniz bayıldım
Telefonunu saklamisti kacirmisti çocukça davranmisti halbuki koskoca adam bende o hareketinden sonra onunla açık açık konuştum tepkimi verdim konuştum içimden ne geçtiyse o an söyledim daha bişey yapamazdım uzatamazdim ama ara ara yine yokladı bu durum beni acaba neden böyle yaptı neden böyle oldu diye kafamdan atamadim tamamen. Sonradan aklıma tekrar buluşmak geldi eğer tekrar buluştuğumuz da bunu yaparsa çok acı ama resti cekicektim bulusamadik denk gelemedik o yüzden bulusana kadar tekrar konuyu açmadım ki yanıma gelince unuttuğumu sanıp silmesin diye
Teşekkür ederim. İpleri asılır zorlarsan acı çeken sen olursun. Akış da kalmak kendini bilmek ne istediğini bilmek insanın kalitesini artırır.
Telefon kaçırması normal değil. Fakat sen de üstüne düşmemelisin. Öyle cool ve güzel bir kadın olmalısın ki kendini şanslı hissetmeli. Sen nasıl bir enerji de olursan karşı taraf da ona doğru evrilir. Şüphe duyarsan şüphenin gerçekleşmesi için o enerji çoğalır. Sakin naif kibar kaliteli ve net bir duruş sergilersen sadece seninle vakit geçirmek için fırsat oluşturur çabalar. Kendi değerini düşürme asla.
Sizden öğrenecek çok şeyim olurdu galiba ne güzel açıkladiniz helal olsun
Kadin gibi kadın böyle olur diyebiliriz
Elbette. Fakat kadın da dört mevsim gibidir her zaman aynı renkte değildir fakat çizgileri bellidir. İşte bunlar kişilik karakter oluşumu kendini bilmek ilişki kurmak ve ilişkiyi devam ettirmek stres yönetimi ile oluyor.
Ama üzerini tamamen kapatirsam da benim lehime olmaz mi çünkü bana yaklaşımı telefonda sanki büyük bişey var gibiydi eğer bana telefonunu neden vermek istemediğini açıklayıp benimle vermemek için cebellesmeseydi alırsam büyük şeyler olacak şeklinde yaklasmasaydi asla kurcalamazdim bu durumu 1 saatt uğraştım vermedi normalde istemeyecektim baktım ki cebinden çıkmıyor denemek amaçlı bi bakayım dedim verecek mi denedim ve vermedi hatta markete girecekti yanımda bıraktığını sanıp panikledi eyvah nasil bıraktım burada falan dedi yani bu tavırları normal olmadığı için gözümü yumsam bişey varsa da görmeden duymadan ilerlemem gerekecek benim tek istediğim şu telefonu ortada olsun önü açık şekilde dursun gizlisi saklisi olmasın bana yeter mesela bir fotoğraf mi çekilmek istedm alabileyim biseye mi bakmak istedim alabileyim hani demek istediğim gizlisi saklısi olmasın ikimizin de
Çok doğru dediniz herkesin rengi farklıdır ama tabiki de net duruşu çizgisi olmali yoksa ezilir gecilirsin
Bunun için evli olmanız ya da ilişkinizin ciddi bir yola girmiş olması gerekli. Sevgili modunda kimse gerçekçi davranmıyor.
Ben bu konuda katılmıyorum şimdi Allah korusun arkamdan iş çeviriyor olsa Allaha emanet yaşamış olucam böyle bi olay yasamasaydik tamam a buna rağmen nasil gözümü kapatabilirim ki t
Şunu anlatmaya çalışıyorum kimsenin kimseden gizlisi olmazsa her şey ortada olursa kalkıp bende tenezzul edip bakmam ama bir iki kere telefonuyla ilgili şüpheye düştüm vee bisey olmamış gibi davranamiyorum olayı çözmem lazım diye düşünüyorum ama nasıl yapabilirim onu bilmiyorum
Yani çözdün diyelim ve gördün ki seni aldatıyor ne yapacaksın
Evet buna hazır değilim ve sürekli de dua ediyorum böyle bişey olmasın diye hazır değilim önceden yaşadım başka birisiydi Allah kimseye yasatmasin ama böyle de göz göre göre yangına gitmek mantıklı gelmiyor
O duygusallikla basa cikamazsin
Niye sende mi baliksi
Allah korusun
Bir ben dominant kadın bulamadım :(
Duygusal oluyolar evet genelde
Alinganlik da var ya
Balık sonuçta jsjsj
Eeee
Balık hafızalı iste unutur boş ver jsjs
Asla balık burcundan olmaz
Neden senin burcun ne çok değişkenler ya
Balik burcuyum alıngan değilim