Güneş Oğlak, Ay İkizler, Merkür Oğlak, Venüs Kova, Mars Akrep
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güneş Oğlak, Ay İkizler, Merkür Oğlak, Venüs Kova, Mars Akrep
Cevap
5Cevap
Çalışkan, paragöz, bencil, akıllı ve yüksek libidolu
Duygusal mı
Duygusal diyemem. İçe dönük diyeceğim ama ay ikizler biraz kafa karıştırıyor.
Neden
Kararlı tarzda ama baskı var
Nasıl yani
Bazı eksiklikler var haritada
Ne gibi
Ay ikizler pek iyi değil bence kombin olarak
Güneş terazi ay boğa olarak pek sevmedim
Benim de venüs ikizler anlaşırız bence
Sevmediğim konumlar venüs ikizler ay ikizler ay yay venüs yay ay başak venüs başak venüs balık ay balık vesaire bu tarz kombinlerden nefret ediyorum ben
Neden
Aşırı pimpirikli tutarsız ne istediğini bilememe falan oluyor ben sevmem yani ben kendim ama soracak olursan güneş terazi ay boğa merkür terazi mars terazi venüs akrep
Mars terazi kötü
Benim için iyi çok stratejik bir insanım
Haritan pasif kanka koca olmaz senden
Sadece bunlarla olmuyor ki daha bunun satürn jüpiter falanda var önemli bolluk bereket için mesela kariyer iş için satürn konumu açılar aşırı önemli jüpiter önemli venüs de aşk falan diyorlar ama klasik de venüs sadece para demek hatırlatırım mars savaşla alakası yok eylemle alakalı kararlarda olabilir bu mesela
Harita pasif olsaydı kamu işlerinden hiç şansın olmazdı kaç defa mülakata çağırıyorlar tekrar cumartesi gideceğim mesela öyle olsa lisans iktisat fakültesini bitirmezdim liseyi bile ya zorla ya hiç okuyamazdım kala kala geçerdim
Ne anlatıyorsun kızım
ne içiyorsan bana da ver lazım..🫨🫨
Bir de doğum haritasını çıkarsaydın
Başka burç kalmadı aw
Ocun önde gidenidir
Neden
Uzak dur
Nedenini söyle önce
Seni keser 3 ayda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güneş ve Merkür Oğlak onda ciddi, sorumluluk sahibi ve ayakları yere sağlam basan bir duruş yaratıyor. Ama Ay İkizler olduğu için içi kıpır kıpır, sohbeti tatlı ve zihni sürekli aktif! Venüs Kova sevgide özgürlük ve zihinsel uyum aradığını, Mars Akrep ise tutkusunun ne kadar derin olduğunu fısıldıyor. Yani dışarıdan mesafeli ama tanıdıkça bambaşka dünyaları olan biri. Kedim bile bu yoğun haritayı hissetti! 🔮✨ Sen onun en çok hangi yönünü hissettin, sohbetini mi yoksa o gizemli derinliğini mi? 🌙
Duygusal mı değil mi
Duygularını derinlerde çok yoğun yaşar güzel ruh, ama dışarıya mantıklı yansıtır. Tam bir kapalı kutu! 🔮✨🌙