KANBOLAT GÖRKEM ARSLAN
bakınca aslında çok da yakışıklı değil, ama farklı bir havası var. Çok beğeniyorum nedense, siz nasıl buluyorsunuz? 🙈😳
Aşık olmuş olabilir miyim? 🙈

adam gayet yakışıklı yakışıklı değil derken aklından mantığından ne geçiyor bilemem ama güzellik kadar yakışıklılık da göreceli bir kavram. bence gayet yakısıklı yaratılmış kendine öz bir uslübu var ve gunumuz tikilerine de hiç benzemiyor batı tikilerine özenmek yerine aslan gibi Türk tipik erkeği imajını korumuş olması seni ve dahi beni etkilemiş olabilir beğeniyor isen senin içinde yakışıklı demektir ayrıca adam istese nefessiz verecek potansiyeli sergiledikten sonra yakışıklı değil niye diyorsun be bacım be daha ne yapsın amuda mı kalksın yakışıklı olmak için :) kavga için yazmadım bak son cümleyi sarma başıma :)
Kız Allah seni napmasın 😂😂😂
En azından aynı görüşe sahibiz, ama işte emin de olamıyorum yakışıklılığından, hani birini seversin tipsizdir ama sana yakışıklı gelir ya acaba diyorum sevdiğimden mi gözüme hoş geliyor? 🙈🙈
Nefessiz verir miydim bilemicem ama.. Türk kızı nazlarını sergilemeye devam ederdim herhalde😂
Ama sevdim tutumunu ve beğenmeni. O yüzden eig senin :))
yo vermişsin bacım teşekkür ederim Allah razı olsun :) ahaha zevklerimiz benziyor ve evet bence yakışıklı olduğu için yakışıklı rahat ol :)
abartmıssın bence ama fıkrındır saygı duyarım
Benim en etkilenmediğim erkek görünüşlerinden birine sahip ve Poyraz Karayeldeki oynadığı Sefer rolüde en sevmediğim erkek tiplemesidir. Bu yüzdendir ki bana itici geliyor :) Gerçek hayattaki karakterini bilemem tabii ama yinede görünüşü beni etkilemiyor şahsen
Vay adamımızın adı bu muymuş:) beni çok benzeten var asi ve yer gök aşk dizisindeki haline. karizmatik
beşiktaşlı olması güzel bana göre ve sanırım aşık olmuş olabilirisn
seviyorsan git konuş ayrıl ondan de :D
umarım dinler bjk forması ile git belki işe yarar
hadi rast gele :D
Cevap
26Cevap
Aynı duyguları hissediyorum birebir ;
Duruşu konuşuşu bakışı KARİZMÖ
bende ahmet parlakcıyım ya. d ama ondan önce umut kurtcuydum oda kanbolatı andırıyor sıyah beyaz sac sakala bayılıyorum :D
diziyi izlemeden önce göstersen fena değil derdim. diziyi izledikden sonra gösterince :D insan bayılmazmı yaa bu tatlı şeye demeden alamıyorum kendimi :D
Zevk meselesi,
Karizma da yok tipte.
Bıyıklarını kesse yüzüne bakmazsın.
Senin gibi bir kız bu kekoya nasıl aşık olabilir 😮
Derim 😑
Yakışıklı değil ama karizmatik bir adam
O aşikar zaten
Herkes gibi oda sıçıyor. Ayrıyetten gir şeyler beklememek azım.
Altta ki fotoda peruk mu takmış Üsttekinde saçı yok altta var garip:-)
Bu cirkin adam bile populer olmus :D Medyanin gucu iste :D
Sen ne diyorsun seferin duruşu bile karizma ;)
valla beğenen çok adamda adamlık havası var :)
yokluktasın anladık :D
nick ime bakıp aldanan çok oldu D: solım sniperım ben vurmasını ıyı bılırım ona gore dans et
maço erkeğe olan rağbet beni öldürecek
Yılmaz günay kopyası oda Al Pacino özentisi.
net. tipe baksana kılık kıyafet.
bir havası olduğu kesin
Kanbolatı karbonat okudum bea :D
hangi dizide oynuyor bu yuzu yabancı gelmedi
bir bölüm falan izlemiştim oradan anımsadım sanırım...
demkki sana göre var adamda bişeyler
herif baya karizmatik
Karizmasi etkiliyor demek ki seni
Karizma diyelim biz ona :)
Bıyıkları kesse aynı ben.
Senin olmayacak şeye sakin aşık olma
Yok, ben bu adamdan pek hoşlanmıyorum :/
bence sen nasıl bişeysin ya :)
nede olsa erzincanli 😃
Abimdir
Tek derdimiz bu.
Sıradan :/