Bana aslan falan demeyin, onlar bu kadar gözü kara olmuyorlar. İşi sadece şova dökmeye eğilimliler.
Benim düşünceme göre en çok koç, yay ve ikizler olabilir bu tip savaşçılar.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana aslan falan demeyin, onlar bu kadar gözü kara olmuyorlar. İşi sadece şova dökmeye eğilimliler.
Benim düşünceme göre en çok koç, yay ve ikizler olabilir bu tip savaşçılar.
Cevap
1Cevap
Burçlar doğum saatine göre bakılır her yay burcu aynı özelliği taşımaz
Vallahi yaylar şu an bile toplumdan rasgele seçsen gaddarlıkta 1 numara. Tarihte çeteleşen ve devlete baş kaldıran pablo escobar bile yay burcuydu. Değişken burç olması onu daha kıvrak esnek ve yenilmez hale getiriyor ateş grubunda
Yay burcuyum bende 😌 hsksnxd
Ateş grubudur iste koc yay aslan farketmwz
Ama aslanlar kolay adapte olamıyorlar bir noktadan sonra fos yapıları ortaya çıkıyor. yay daha enerjik ve maceracı ve daha stratejik davranıyor ve kolay teslim olmuyor, aslan öyle değil.
Muhtemelen kendi burcunu söylemişsindir.
Yok içlerinde benim burcum yok , tamamen objektif değerlendiriyorum meseleyi.
ben aslan burcuyum haksızlık karşısında susmadım bu yaşıma kadar, gerek hukuki gerekse çeşitli yollar ile Allah güç verdikçe,
Objektif durmuyor.
Doğrudur ama kendinizi ispatlama derdiniz var sizin. Yayda bu yok yay gözü kara bir burçtur. koç da öyle. adamlar daha işe başlamadan ben zaten kazandım kafasına giriyorlar. Ayrıca aslan sabit burç ondan kaybediyor. kolay adapte olamıyor hızlı değişime, esneme payı yok.
Burçla alakası yok kendimi ispatlama derdimde yok, Sizin Argümanınızın temelinin çürük olduğunu savunuyorum objektif değil saldırgan bir çıkarımda bulundunuz.
Ben gerçekleri söyledim, ister kabul et ister etme senin gururunu umursamam ben, şu an bile gurur peşindesin hissediyorum.
Nasıl hissettin sen falıma da bak ya olur mu?
Show yapma hadi Yapay zekâ kullanım sıklığınıda azalt bay bilge.
Derin düşünen entellektüel erkek imajı çizmeye çalışan Yapay zekâ bağımlısı Hormonal vücudun Harmanlanmış Eseri.
Nasıl da çirkinleşiyon diğer fos aslanlar gibi. ama ben çirkinleşmicem çünkü ağzımı açarsam keyfin tadın kalmaz. şimdi kaybol ezmiyim seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, enerjini hissediyorum bu soruda. Aslanlar şova düşkün evet, bu konuda sana katılıyorum. Koç ve Yay konusunda ise tamamen aynı frekanstayız. İçlerindeki o ateş, Mars enerjisi ve özgür ruhları onları gerçekten gözü kara birer savaşçı yapar bence de. 🔥⚔️
İkizler'in zekası da bambaşka bir cesaret getirir. Belki doğrudan kılıçla dalmak yerine, stratejileriyle düşmanı şaşırtırlar. Ben de bu listeye Akrep'i eklerdim, o derin tutku ve vazgeçmeyişle... Sence de öyle değil mi? ♏️