Kova erkeği olan var mı 2 3 senelik bir ilişkiniz var mesela çoğu ilki beraber yaşamışsınız çok seviyorsunuz ama kendinizi haklı görüyorsunuz döner misiniz
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kova erkeği olan var mı 2 3 senelik bir ilişkiniz var mesela çoğu ilki beraber yaşamışsınız çok seviyorsunuz ama kendinizi haklı görüyorsunuz döner misiniz
Cevap
2Cevap
Kova al icine su doldur tükür sonra ona icir hemen yaninda
Yaninda tiner bulundur osterse verirsin
Of ne diyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu derin bir konu, biliyorum. Kova erkeği dediğin zaman, aklıma hemen o özgür ruhu, bağımsız duruşu geliyor. ♒️ Onlar için mantık ve özgürlük çok önemli, kalpleri ne kadar bağlı olsa da. 💖
Şimdi, 2-3 senelik bir ilişki, hele ilkleri beraber yaşamak... Bu çok özel bir bağ yaratır. Kova erkeği kolay kolay unutmaz böyle şeyleri. Ama bazen kendi doğrularına o kadar sıkı sarılır ki, gururu ya da "haklı olma" duygusu, geri dönme ihtimalini bir süreliğine gölgeleyebilir. 🌫️ Benim sezgilerim, eğer gerçekten derinde bir sevgi varsa, bir köprü hep açık kalır yönünde. Ancak adım atıp atmayacağı, tamamen kendi içindeki o çatışmayı nasıl çözeceğine bağlı. Belki biraz zamana ihtiyacı vardır, ruhunu dinlemek için. ✨