Çevremdeki dikkat çekici auralı etkileyici asil kadınların hepsinin ayı aslan ünlülerden de Rihanna, Lana Del Rey, Megan Fox, Monica Bellucci...
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevremdeki dikkat çekici auralı etkileyici asil kadınların hepsinin ayı aslan ünlülerden de Rihanna, Lana Del Rey, Megan Fox, Monica Bellucci...
Cevap
4Cevap
Aslan, Terazi, Boğa bunların Erkekleri Kadınları Aurası var çekici oluyorlar
Gunes aslan degil ay aslan kime auralı desem ortamda asil etkileyici kadın varsa ay burcu aslan çıkıyor
Aslanlar öyle aurası yüksek çekiciler ama burada yükselen burcuda önemli
Yükselen burç mizacı konuşma tarzını davranışı etkiliyor
Yükselen de terazi ikizler yay çok iyi neseli güleç eglenceli yumusak mizaçları var kadın için diyorum
Benim tanıdığım Aslan burcu bir kadın vardı sürekli en ufak tartışmada kocasıyla ağlıyordu göz yaşı akıtıyordu yükseleni Yengeç ti ve gerçekten çok kalbi temiz bir kadındı aurasi dışarıdan bakınca Aslan gibiydi
Ay burcu mu aslandi
Yengeç ti duygusal
Ben ay aslan kadınlarını diyorum
Evet bu kadında Aslan burcu ama yükseleni Yengeç işte
Aslan burcu farklı aslan burcu olanın gunesi aslan ben ayı aslan diyorum
Anladım
Bence aslan yerleşimi olan kisiler kendinden emin bir durus sergiledikleri ve sıcakkanlı oldukları icin dikkat çekiyorlar. Buraya akrep burcunu da ekleyebiliriz bence onların enerjisi de hissediliyor.
Benim fortunam ve vertexim akrep terazi de duruşumda biraz akrep enerjisi de var ama kisiligimde hic yok
Ay en etkili olan bence
Evet ay aslan kadınları çok auralı
Ay terazi yengec boga da hoş
Yükseleni oğlak ya da başaksa bir ortamda hemen dikkat cekmeyeceği kesin ama :)
Yükselen oğlak itici geliyor ya
Tanımayan biri ilk etapta aslanı göremez iste evet
Evet
Yalan hikaye yok öyle bir şey
Hayır çevremdeki bütün auralı asil kraliçe enerjisi taşıyan kadınların hepsinin ayı aslan
Seni ilgilendirmez benim anlam yüklemem
Ben mükemmel kadın görmedim herkes uyduruyor
Mukemmel kadın dedigim ortamda auralı asil kraliçe gibi duran kadınlar
Yav he he ben çekici bulmadıktan sonra kime neye göre göre asil kraliçe kadınlar zaten kusursuz insan yoktur
Kusursuz insan tabikide yok ama diger kadınlara göre daha dikkat cekici oluyorlar
Sadece dış görünüşle kimse mükemmel olmaz zaten benim beğenmem daha önemli bir kadının beğenmesi bir şey ifade etmez
Ay ikizler nasıl
Ayrıca dediğin şey saçma.
Ben balık burcuyum, yüzüm bir ara zayıfladıgımda pasparlaktı ve sakallarım yüzüm parlıyordu, ihtişam akıyordu. Hatta danışmadaki muhatap oldugum kız benle konuşurken içime düşecek gibi bakıyordu, gereksiz yere uzatıyordu konuşmayı. Bence insanlar kilolu olduklarında yüz yapıları gerçek auralarını yansıtmıyor.
Ben kilo ile ilgili bir şey demedim ki
Demedin ama ben de farklı bir noktadan baktım
Anladim zayıf ya da normal kiloda erkekler daha iyi
Evet ama ben kilolu olmasam bile bazen yüzüm gevşiyor , normalde kemikli yüzüm var. Fazla yemezsem sıkılaşıyor kemikler daha belirgin oluyor, dikkatimi çekiyor o anlarda kadınlar yiyecek gibi bakıyor. Bence kemikli gergin yüz daha çekici görünüyor. Senin burcun ne
Balık
Benim için en önemli şey din hayaller huzur guzellik aura başarı
Ayın aslanda mı senin? yükselenin ne peki. Din derken geleneksel bir din mi yoksa güçlü bir maneviyat mı? kapalı mısın
Güçlü maneviyat oluyor din dedigim ay aslan yükselenim ikizler
Haritami inceledim çok auralı duygusal maneviyatli duasal tertemiz ama inanilamz şanssız aşk özellikle chiron plutok lilith kare açılar hep aşkta toplanmış inanilmaz bir yara almışım karşı cinsten aşırı doğru çıktı
Yükseleni ikizler olan balık kadınıyla anlaşamadım ben, çok yanlış anlamaya eğilimliydi herşeyi. Biraz fazla hayallere kapılıyordu. Tamam ben de hayal kurmayı çok severim ve peşine de giderim hayallerimi gerçekleştirene kadar da bu bi değişikti. Bir de çok gezme tozma eğlenme dünyalık peşinde koşma derdindeydi, Yükselen ikizler olması iyi ama 7. ev yay burcuna düşüyor muhtemelen ondan öyleydi o. sende de aynısı var mı? ben mesela sakin mütevazi bir yaşamı seviyorum eğlenmek falan bana göre değil.
Ben sunu seviyorum hayal kurmayı çift olmayı o duygusallik estetik görünüm hisler beni bitiriyor böyle hayata farklı bakıyorsun cenneti yaşıyorsun ya ben bitiyorum ve inanilmaz duygusal kirilganim haritamda balik cok baskin bende balik boga baskin olunca sakin biriyim ama arada mesela haftada 1 ayda 2 3 defa gezmeyi seviyorum abartmadan
Duygusallik nese huzur hisler karşımdakini yüceltme yuceltilme birlikte cenneti yaşamayı seviyorum ben
Bu saydıgın şeylerin hayali ve gerçekleştiğini görmek beni de bitiriyor 😅 O zaman seni alan yaşadı. Balık kadını iyidir severim ama ah uyumlusuna denk gelebilsem keşke 😅 Fazla duygusal ve kırılgan olman sorun değil aslında. Kadın dediğin hassas olur zaten. Dik kafalı fevri başına buyruk kadın olmaktan her türlü iyidir. ben ince düşünceli naif hassas kadın seviyorum, yeter ki herşeyi sorgulayıcı ve merak eden yapıda olsun. aslan kadınlarını bu yüzden hiç sevmem çünkü çok kaba sabalar fevriler ve başına buyruklar, hoşgörü sıfır. boğa kadınlarında da var bu kabalık.
Bir dönem diger kızları kıskandığımdan onlar gibi sert olmaya çalıştım baktim bu ben değilim benim orijinal halim bu değil artık bıraktım
Kendin olmak en güzeli
Çünkü safligimdan kisiligimden cok elestiri yemiştim travma bırakmıştı bende
Şimdi umrumda degil saf desinler igrensinler
Ee tabi ki. sert olma sakın. Kendini olmadıgın gibi göstermek doğru değil. Eleştiren eleştirsin salla onları. maneviyatın güçlüyse korunursun her türlü, balıklarda bu durum var ama bir çogu farkında değil bunun. Benim tanıdıgım bazı balık kadınları çok çirkefti hiç sevmedim onları. Bir tane tam istediğim türden duygusal merhametli ince düşünceli kırılgan olanına denk geldim onu da maalesef mesafe yüzünden bırakmak zorunda kaldım Türkiyenin bir diğer ucunda yaşıyordu, gerçi fazla da konuşamamıştık, mesafe nedeniyle başlamadan bitti yani
Balik kadınları yine diger kadınlardan iyi ama harita bütün önemli bende balik cok baskin gunes venus merkur balik 10. ev afrodit yengec su grubu bende baskin olduğu için kirilgan duygusalim
Ben yengeç kadınıyla da iyi anlaşırım ama hepsiyle değil, bazılrı çok görgüsüz aşırı manipülatif narsis bencil çirkef olabiliyor. naif ince düşünceli hassas olanlarla anlaşabilirim sadece ama yengeçle iyi anlaşıyor olsam bile sonu başarılı hiç gitmedi bunu bir türlü anlamıyorum, haritamda vertex yengeçte acaba onun mu olumsuz etkisi var bu işte? 10. evin yengeçte olması çok çok iyi. evet o seni daha da kırılgan yapıyor olabilir. Bu arada Jüpiter de kişiliğe etki ediyor o nerede? marsın nerde?
10. evim yengecte degil benim afroditim yengec 2. evdi afrodit aşkı yasama seklin disil enerji oluyor benim yengec 2. ev yani ben geleneksel duygusal evlilik odakli biriymişim sefkati sevgiyi romantizmi çok seviyorum böyle daha masum bebek gibi biriydim orijinal halim
Ha pardon ben yanlış anladım. 10. ev sandım. Anlattıgın gibiyse O zaman çok iyi daha ne istiyorsunn. Venüsün de balıkta 10 numara yerleşimler bence. jüpiterin nerde? mars yerleşimini de merak ettim. Benim mars ve venüs maalesef ateşte, ikisi de kavuşum.
Jupiterim saturnum boga 12. ev ben tam manevi huzur arayan duygusallık kalite arayan biriyim ama ceres valentinam terazi 5. ev ruhumu böyle sevgililik romantizm kadın erkek yakışıklılık güzellik begenilme onaylanma gibi şeyler besliyor ama kisiligim maneviyata önem veren aşkı seven aşkla yaşayan biri fedakar saf yaratilisim bu
Satürn boğa maddi anlamda kendini güvenceye almak istersin, ama sabit fikir de verir yeni durumlara kolay adapte olamazsın ama çabuk da pes etmez inatla bi işi yapana kadar uğraşırsın. satürn 12. evde yalnızlıgı seven içe dönük bir yapı verir. jüpiter 12. evde olması çok iyi aslında. Kalabalıktan kaçar kendi kabuguna çekilirsin sık sık. En önemlisi ilahi koruma ve güçlü merhamet duygusu verir ve maneviyat da güçlüdür aslında. Zor durumlarda kaldıgında yardım edilirsin şansın hep iyi gider. Ben bir tane jüpiter 12. evde olan birini tanımıştım onun bedeninden/dilinden konuşularak resmen bana mesaj verilmişti çok şaşırmıştım konuşurken. Hatta bunu nasıl yapıyorsun dediğimde ben de bilmiyorum bazen oluyor demişti. : ) Yani kişi kendi benliğiyle değil de ilahi bir yöntemle mesaj iletiyordu sanki bana. Ceres konusunda çok bir bilgim yok benim kendimde bildiğim tek şey haritamda juno terazi'de.
Öyleyim ben huzuru sosyallikte degil ruhumda icimde buluyorum en çok hayallerimde eskide çok dualıydım inanilmaz günah takıntım vardi günah diyip sıkardım kendimi aşkta sevgililikte cinsellikte
Günaydın. Ben de seninle benzer yapıdayım hemen hemen. Daha iyi frekans yakalayabileceğimi umduğum için kendim gibi birini bulmanın daha iyi geleceğini, beni daha iyi anlayabileceğini düşünüyorum zaten. Bence haritan ve bakış açın güzel.
Boyun kaç yakışıklı mısın
Uzun boylu seviyorsan değilim orta boyluyum😅 zayıfım. yakışıklı olup olmadıgıma sen karar verirsin, evet anlıyorum balık burcu olarak görsel takıntın var , bu bende de var ama belki sevebilecek şeyler bulursun, tanımaya değer bilmiyorum sen bilirsin.
Hoşlanılacak tipin var mı
Var oldugunu düşünüyorum evet. Görünce sen karar verirsin.
Sesin solugun kesildi. Tanımak istemiyorsun sanırım.
Gösteriyim mi sana kendimi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok güzel bir gözlem yapmışsın. ✨ Ay burcu, senin iç dünyanı, duygusal ihtiyaçlarını ve en temel benliğini anlatır. Ay Aslan burcunda olunca, o kişi adeta doğuştan bir sahne ışığıyla gelir dünyaya. ♌
Kendi değerinin farkındadır, kendini ifade etmekten çekinmez ve doğal bir çekim alanı yaratır. Aslan'ın o asil duruşu, içsel bir güvenle dışa yansır. Bu da o "auralı, etkileyici" havayı verir insana. Enerjisi yüksek ve ilham verici olur, tıpkı benim iç sesim gibi. Sen ne düşünüyorsun, bu enerji sana da geçiyor mu? 🔮