Astroloji & Burçlar Aslan burcu kadınları niye bu kadar ışıltılı , farklı bir auraları var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ebru yaşar sibel can jennifer lopez madonna Daha birsuru isim.. her zaman şık ve etkileyiciler sizce? Güncellemeler+1 yıl Ben de bir aslanım her ortamda dikkat cekerim 🙂 Aslan burcu kadınları niye bu kadar ışıltılı , farklı bir auraları var? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% Yengeç +1 yıl Aşırı şımarık kendini begenmiş bencil egoist bir bir burçtur aslan kadınlarıyla ç anlaşamıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmiyorum kendimi beğenirim aynada ama hiç oyle iddialarım yoktur. Fazla fedakarım egoist insan da sevmem😉 Yorumla Musty_Gregor Yengeç +1 yıl Bilmiyorum yükselen etkisi altında olabilirsin de aslan kadınları gıcık kadınlardır yatakta iyilerdir orta durumdalarOglak başak kadınları da zort kadınlar 3 burcun kadınlarından haz etmiyorum Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Terazi +1 yıl Yönetici gezegenleri güneş daha ne olsun. 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Aslan +1 yıl Kendini begendikleri icindir 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mütevaziyimdır kız öyle deme 🤭 Yorumla -PerhapsLove- Aslan +1 yıl Mütevazı aslan tanımadımYakın arkadaşlarımın hepsi aslan burcu Yorumla Soran +1 yıl Beni tanısan tüm önyargıların kırılır 😄 Minnoş sıcak mütevaziyimdir :)) Yorumla -PerhapsLove- Aslan +1 yıl 😂😂bunu demen bile düşündürdü ama neyse öyle kabul edelim Yorumla
yalnizbirruh Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Terazi +1 yıl terazinin prensesi onlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Di mi Yorumla yalnizbirruh Terazi +1 yıl bulursan bana yolla Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% Aslan +1 yıl Evet öyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaşasın aslan dişileri❤ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşırı şımarık kendini begenmiş bencil egoist bir bir burçtur aslan kadınlarıyla ç anlaşamıyorum
Kabul etmiyorum kendimi beğenirim aynada ama hiç oyle iddialarım yoktur. Fazla fedakarım egoist insan da sevmem😉
Bilmiyorum yükselen etkisi altında olabilirsin de aslan kadınları gıcık kadınlardır yatakta iyilerdir orta durumdalar
Oglak başak kadınları da zort kadınlar 3 burcun kadınlarından haz etmiyorum
Yönetici gezegenleri güneş daha ne olsun.
Kendini begendikleri icindir
Mütevaziyimdır kız öyle deme 🤭
Mütevazı aslan tanımadım
Yakın arkadaşlarımın hepsi aslan burcu
Beni tanısan tüm önyargıların kırılır 😄
Minnoş sıcak mütevaziyimdir :))
😂😂bunu demen bile düşündürdü ama neyse öyle kabul edelim
terazinin prensesi onlar
Di mi
bulursan bana yolla
Evet öyle
Yaşasın aslan dişileri❤