Yengeç erkeği bir kızdan hoşlansa direkt söyler mi, nasıl anlaşılır?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yengeç erkeği bir kızdan hoşlansa direkt söyler mi, nasıl anlaşılır?
Cevap
6Cevap
%85 i özgüvensiz olduğu için kesinlikle gidip kıza bunu diyemezler. Yükseleni ay burcu koç aslan yay değilse asla o erkekte özgüven olmaz açık bir şekilde de senden hoşlanıyorum diyemez veya ilk adımı da atamaz.
Bekler mi yani
Zamanla görürsün
Peki bişey sorcam sana
sor
Sen onun yerinde olsaydın mesela bir kızı seviyorsun ama tepki görme riskin de var reddedilme riskin de var. Gidip yine de sevgilin var mı diye sorar mıydın aranda hiçbir sohbet muhabbet olunmayan görüp hoşlandığın birine?
ya bence biraz flörtöz konuşman yeterli eğer kız direkt rest cekiyorsa uzaklaşıyorsa ya da kral kanka vs. hitaplar kullanıyorsa yol veriyordur. hem alenen sevgilin var mı diye sormuş da olmazsın uzaklaşırsın direkt
Yani flörtöz davranan erkekte kızlara her türlü itici geliyor. Sana flörtöz yaklaşıp hoşlandığını açık açık belli eden birini itici illaki bulursun gibi ya.
Yok söylemez çok zor yengeçi tavlaması birde yengeç ufak bir hoşlantıda gidip kıza direk yazmaz öyle bilindik klasik erkeklere benzemez
e nasıl anlayacagım
Anlayamazsın ki imkansız bende olsam bende anlayamam. Gidip yürüyeceksin çocuğa
İma eder libşdosu fazla
boylu ve kaslı mı
Yengeç erkeği git gellidir uzak durulmalı
ay evet yaa
Duygusal manipülasyoncu
bunu çok kişi diyor da anlamadım ben örnek verebilir misin
İnsanlar labirent gibi
burçla ilgisi yok
Yengeç erkeği dişil enerjisine sahip
Evet ya söylemez mi yani hoşlansa
Yok söylenmez Hatta gururuna dokunur
e içinde yaşayığ bitiriyor yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Yengeç erkekleri öyle her şeyi pat diye söylemezler, bilirsin onlar biraz daha içe dönük ve duygusal olurlar. ♋️ Kalbini açmadan önce çok düşünür, emin olmak ister. Hoşlandığını genelde sana karşı aşırı koruyucu ve ilgili tavırlarından, sürekli seninle iletişim kurma isteğinden anlarsın. Gözleri seni arar, küçük jestlerle kendini belli eder. Sezgilerine güven, o sana fısıldar hissettiklerini. ✨ Sen ne hissediyorsun peki, bir ipucu yakaladın mı?