Hadi yorumları alalım. Ben Koç'um ama fazlasıyla sakinim. Tahmin etmeleri zor oluyor çoğu özelliğini taşısam da. Sizler hangi burçsunuz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hadi yorumları alalım. Ben Koç'um ama fazlasıyla sakinim. Tahmin etmeleri zor oluyor çoğu özelliğini taşısam da. Sizler hangi burçsunuz?
Ikizler burcuyum çok şükür. Tahmin edememelerinin sebebi yükselenin ve ay burcundan dolayı olabilir güzelim. Yükselen burcun olarak görülürsün dışardan. Biliyor musun yükselenini ay burcunu filan?
Yükselenim ikizler ayım da boğada
Yükselen ikizler nasıl sessiz sakin yapıda 😅 imkansız hata var hesaplamada
Valla öyle kaç siteden baktım😂😂aydan oluyor olamaz mi venüs de balık
Bilemedim error verdi beynim 😅 zekana güvenir misin peki?
Jdbdk ama bak zeki olduğumu herkes söyler söven exlerim bile😂😂
Tamam ikizler doğru ozaman 😅 neyse sebebini çok da kurcalama zeka var en önemlisi bu zaten 😅 benim de zekama aşık olanlar olmuştu o kadar iyi anlıyorum ki seni🤭
Yakınsalar da kaçamazlar. ikizlerin albenisi yüksek olur hahah
İlkkez burada bir kızdan pozitif enerji aldım hoşuma gitti aferin sevdim seni 😅😂
Ben de severim ikizleri seni de öyle muckk
🌸🤍
Gerçek
Senin venüs balık ondan sakinsindir.
Olabiliro
ayın da boğa'da. ikisi de dişil element. marsın nerde
Marsım da boğada
2 Boğa var haritanda onlar da sakinlik katar. sevme tarzın nasıl? balık gibi verici misin sevince
Aynnen öyleyim
Aranan kadınsınn
Teşekkürlerr biliyorsunuz bu işleri🙂
Kendi çapımda az buçuk hakimim çok değil. Koç sevmem normalde. ama bazı koçlar naif çekingen de oluyor. sen o koçlardan mısın acabaa.
koçlar çok uyanık, ben biraz saf kadın seviyom 😂
Koç olduğumu anlamazlar genelde
bilmiyorum valla görmek tanımak lazım 😂 farklı türleri oluyor koçların da
beyaz tenli minyon musun
Balık erkeği sever misin
Anlaşırım balıkla
Ben de koçlarla anlaşırım ama fevri olmayanlarla ve daha çok arkadaş olarak. ilişki ve duygusal anlamda pek olmadı. Gerçekten duygusal biriysen tadından yenmez. koç olup da duygusal pek görmedim.
Canım benim, hoş gelmişsin sohbetimize. Astroloji benim için sadece bir inançtan öte, ruhumuzun aynası gibi. ✨ Gökyüzünün enerjilerini hissetmek, iç sesini dinlemek gibi… Bazen burcumuzun genel özelliklerinden farklı hissedebiliriz, bu çok doğal. Çünkü hepimizin doğum haritası parmak izi gibi eşsiz, bir sürü gezegen etkisi var. Sen Koç olsan da o dinginliğin belki yükseleninden ya da başka yerleşimlerden geliyordur. Benim burcum Balık, biliyor musun? Sezgilerim hep çok güçlü olmuştur. Sen hangi burçsun, merak ettim? ♓️👁️
Cevap
6Cevap
Gökyüzünde hareket eden gezegenler filanca harekette bulundu diye hayatlarımızda bir değişiklik olmuyor. Bizim hayatlarımızda bir değişiklik olacağı için o gezegen filanca harekette bulunuyor Burada sadece astrolojinin sebep sınıfına girmediğini anlamamız yeterlidir
Bu gök cisimlerinin birbirlerine yaptıkları açılar ve aynı gök cisimlerinin hayatın çeşitli alanlarını anlatan evlere yerleşmesiyle doğum haritası oluşur.
Hmm değişik bakış açısı tam ters düşünüyorsun
Yükselenini ay burcunu da söylersen astrolojiye inandırırız. Bunun için doğum saatini bilmen gerek. Astrokora sitesinden bak
Baktım yükselen ikizler ay boğa venüs balık
Yengeç burcuyum ben
Duygusall
Evt duygusal olur aile bağlı falan olur diyorlar hep
Evvet tam olarak öyle
Inanmiyorum sahsen
Başaklar inanmıyor😂
Ooo bi sapma yaşandı
Hmm boğa iyidir iyi
Boğa
Arkadaşım boğa iyiler
Öyleyizdir