Evet Mart koçu var mı buralarda? Nasıl kızlardan hoşlanırsınız size ne yapılması hoşunuza gider/gitmez? Pişman olup geri döner misiniz gidince? (Bir arkadaşım için lazım lütfen yardım edin ölmezsiniz ya)
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet Mart koçu var mı buralarda? Nasıl kızlardan hoşlanırsınız size ne yapılması hoşunuza gider/gitmez? Pişman olup geri döner misiniz gidince? (Bir arkadaşım için lazım lütfen yardım edin ölmezsiniz ya)
Cevap
1Cevap
Peşinden fazla koşmayan aynı zamanda kendi işine gücüne bakan kızları severler. Bu kızların statüsü ve kişisel bakımı biraz da güzelliği iyi olmak zorunda.
Tam olarak anlattın
Kız varr djfj
Birini bırakınca geri döner misiniz flört aşamasında kız boğa burcu bu arada
Ben çok zor severim sevince de bırakamiyorum ama o kişide beni seviyorsa bırakmam yine geri dönerim, eğer sevmediğini anlarsam sevsem bile asla dönmem
Hmm hislerinle hareket ediyorsun. Karşı tarafın sevgisine daha çok değer veriyorsun gibi
Yani öyle tabi ama kendime de saygım var olmuyosa zorlamam
Anladım çokk teşekkürler arkadaşıma yetiştireceğim aynen😂
Bide son boğayla uyumunuz var mı sizce
Yetistir hemen ksjdd
Zaten son iliskim boğaylandı😏
Oo demek var bi uyum dlsjdkh teşekkür ediyorum 🙏🙏🙏
Rica ediyorum cınım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Mart Koçu erkekler biraz ateşli, tıpkı gezegenleri Mars gibi! 🔥 Onlar tutkuya, maceraya ve dürüstlüğe bayılır. Kendi alanlarına saygı duyulması hoşlarına gider, kısıtlanmak onları hemen uzaklaştırır. Pişman olup geri döner mi, bu biraz da gidenin kalbindeki ateşe bağlı. Genelde öfkeleri çabuk diner ama kırılırsa unutmaz. Sen ne düşünüyorsun, sezgilerin ne diyor? ✨💫