Sevgilinizin sizinle ilgilenmesi, örneğin sağlığınız veya herhangi bir ihtiyacınızda ilgili davranması sizin hoşunuza mı gider yoksa baskı mı hissedersiniz? Nasıl bir sevgili hoşunuza gider?
Yay erkeği kendine ilgi gösteren ve kendine yeterli bir erkek olabilir. Her zaman ilişki içinde olmayı istemezler ve bunun sonucunda kendilerine eşlik etmekten çok mutludurlar. Bu da yay erkeğinin sizi sizin istediğiniz gibi kovalamasını zorlaştırır. Bununla birlikte onun sizi yanında istemesini sağlamalısınız.
Yay erkeği genelde fazla ilgi seven bir burç değildir. Yani genelde kendisine karşı hep ilgili olur. Karşı tarafın ona çok ilgili olmasını sürekli aramasını veya mesaj atmasını pek istemezler. Ve bu durumdan çabuk sıkılabilirler. O yüzden bu burca sahip erkekler fazla sıkmamak lazım bence. Çok ilgi bağımlısı biri değildir yay erkegi.
Sevgilim olmadığı için şuanlık hayal edemiyorum ama bence soğumam ama bu burçlar ile ilgili sizin uzun birlikteliğiniz var ise ve sürtüşmeler yaşanıyor ise başkaları yazısıyor ise ilişkiniz bitmiştir
Hayır daha yeni yeni birbirimize karşı beğenimiz olduğunu tek cümle ile dile getirdik ve bu da yaşanan bir olay neticesinde ortaya çıktı. Yani mecburen itiraf ettik. Şimdi de beni davet ediyor gel konuşalım bizim durumumuz hakkında bir karara varalım dedi. Özür diledi akşam kafam güzeldi öyle yazmışım dedi
Ben de aslanım, evet ilgiye alakaya bayılıyoruz , ama biri üzerimize çok düşerse de daralırız öyle değil mi? Ben böyleyim şahsen. İlgilensin yazsın düşünsün ama her dk dibimde bitmesin bence sen de öylesin