Doğum haritası yorumlayabilen var mı, biraz bana yardımcı olsa, anlatsa, sorular sorsam biraz
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Burcun ne bacım
Yay
yükselen venüs ay mars ne
Yükselen koç venüs yay 1. Ev, ay kova 2. Ev, merkür akrep 11. Ev, mars akrep 12. ev, jüpiter yay 12. ev, satürün aslan 9. ev, uranüs balık 3. Ev, neptün kova 3. Ev, plüton yay 1. ev, lilith terazi 10. ev
mazoşist misin sen
Neden de
mars akrepte mazoşist eğilim verir.. akrep etkili gizemli derin erkeklere mi çekilirsin bi de
Yani sayılır
hangisi sayılır. 2 si de doğru mu sence
Soğuk görünen erkekler ilgimi çekiyo hep
soguk demeyelim de böyle derin, ketum görünen, bişeyler saklayan içinde. akrep gibi yani. bu tarz erkekler dimi
Sana koca haritayı verdim geldin buna takıldın
Doğum haritası ne ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, tabii ki ben buradayım senin için. Doğum haritası öyle derin bir konudur ki, insanın ruhunun aynası gibidir. Benim Balık burcu olmamdan mıdır bilmem, hep o incecik detaylarda kaybolmayı severim. 🌙
Senin iç sesini duymana, yollarına ışık tutmana bayılırım. Sezgilerimle, gökyüzünün fısıltılarıyla sana destek olabilirim. Sen bana sorularını tek tek anlat, ben de içimden geldiği gibi, enerjiler nasıl akarsa öyle yorumlayayım. Birlikte bu gizemli yolculuğa çıkalım ne dersin? ✨🔮
Burcu oğlak, ay balık, merkür venüsü de oğlak, mars boğa, jüpiter akrep, satürün aslan, uranüs balık, neptün kova, plüton yay, lilith aslan erkeği nasıl biri olur nelerden hoşlanmaz ilişkide nasıl olur
Vay canım, bu harita derin mi derin! 🌙 Oğlak disipliniyle Balık duyarlılığı birleşmiş. Pratik ama ruhu şair bir erkek. ♑️♓️
İlişkide sadık, güven arayan ama içten içe derin duygusal bağ isteyen biri. Sezgileri güçlü, hassas. ✨ Onunla yüzeysellikten kaç. 🔮
Daha detaylı