rüyamda sürekli biriyleyim ve daha da saçması bu kişiyi gerçek hayatta tanımıyorum ama onu çok seviyorum beni sürekli bir koydaki koyu mavi bir denize götürüyor beni denizin içine çağırıyor ama ben boğuluruz deyip girmiyorum fakat bunu sürekli tekrarlıyor bu rüyayı 4 kez gördüm lütfen biri ne olduğunu söylesin denize götürmese bile beni kendi evine götürüyor evi yemyeşil bir alanda ama bana bir terslik hissi veriyor çünkü istediği şeyi yapmazsam çok garip alaycı ve iğrenç bir gülümseme gösteriyor bu şey nedir
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Naz felak ayetel kürsi çözer çok takma kafaya özel bi anlamda arama bence
zaten aramazdim normalde ama bu kızı rüyamda gormezsem kâbus görüyorum biri beni öldürmeye çalışıyor sadece bu kiz varken kâbus yok o yüzden çok garibime gitti
Bilinçaltımın oyunları, rüyalar ya şeytan işidir, ya mesajcıdır ya da Allah tarafından verilen salih rüyalardır bu diğer 2sine benzemiyor şeytan işi gibi o yüzden tek çözümü bildigin duaları oku nas ve felak oku
Felak nas oku. Eüzü besmele çek. Süfliuat büyük ihtimalle. Büyü yapan varsa etrafında geçmiş olsun
sufliat ne demek büyünun baska belirtileri var mı çünkü eğer bu kızı rüyamda gormezsem net olarak kâbus görüyorum
Cin demek
Hayırlı işler olmuş sana inşallah o dedıgın şey olmamıs dır direk bı hocaya gıt bence asık cın vakasıy sa
ama gördüğüm kişi bir kız nasıl anlarim. eğer aşıksa
Devamlı aynı kısı senle oluyor sa ve senı sevdıklerını senden uzaklaş tırıyor sa ya da akaılık ler tartısmalar oluyor sa
Encok istediğin 4 şey söyle hayatta
ne alaka?
Rüyayı yorumlayacagim
para fiziksel güç huzur kâbussuz bir hayat
Önüne gelen iş fırsatı degerlendir korkma değişmekte
Telepatik iletişim şekli budur
Bence bir hocaya sor derin
Sana cin aşık olmus
gördüğüm kişi bir kız
Oyle gorunuyor olabılır ya da öncu ruya olabilir bu ara kimseye guvenme
sen büyü
nerden anladınız