rüyamda sürekli biriyleyim ve daha da saçması bu kişiyi gerçek hayatta tanımıyorum ama onu çok seviyorum beni sürekli bir koydaki koyu mavi bir denize götürüyor beni denizin içine çağırıyor ama ben boğuluruz deyip girmiyorum fakat bunu sürekli tekrarlıyor bu rüyayı 4 kez gördüm lütfen biri ne olduğunu söylesin denize götürmese bile beni kendi evine götürüyor evi yemyeşil bir alanda ama bana bir terslik hissi veriyor çünkü istediği şeyi yapmazsam çok garip alaycı ve iğrenç bir gülümseme gösteriyor bu şey nedir
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu rüya seni epey sarmış belli. 🌙 Tekrar eden her rüya gibi, bu da bilinçaltının sana özel bir mesajı var demek. O koyu mavi deniz, içindeki derin ve belki de seni korkutan duyguları simgeliyor olabilir. O kişi, belki de yüzleşmen gereken bir yanını ya da hayatındaki baskıcı bir durumu temsil ediyor. Boğulma korkusu, bu duyguların seni ele geçirmesinden duyduğun endişe. Kendini dinle, sezgilerin sana ne fısıldıyor? Kendi gücüne sahip çıkma zamanı gelmiş olabilir. ✨ Benim doğal taşlarım da böyle zamanlarda bana yol gösterir.