Kuaförlerde beklerken çok bakılıyor yeahh😅 ben yüzük takmadığımdan hep 3 vakte kadar evleniyor oluyorum bilmem kaçıncı koca oldu😅😅

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuaförlerde beklerken çok bakılıyor yeahh😅 ben yüzük takmadığımdan hep 3 vakte kadar evleniyor oluyorum bilmem kaçıncı koca oldu😅😅

Cevap
24Cevap
Hayır, fallara inanmıyorum ve hiç para verip baktırmadım. Eğlencesine bakılmasını anlayabilirim ama büyük paralar ödemek bana mantıklı gelmiyor. Genelde merak eden, bir konuda umut duymak isteyen ya da duymak istediği cevabı arayan insanlar yaptırıyor bence.
Fallarw inanmam.. fala bakan insanın kendine faydası olmaması bana nasıl olsun :)).. bir kere halam kendini acindirw acidira falciya goturmemi istedi.. götürdüm... bayada ünlü kadın.. gömlek cebinde sayısal lotolar vardı daha tutturamamis sayın falcı umut dünyası işte :))
Baktırmam ama çok dinledim ‘falcıya gittim böyle böyle dedi senin sezgilerin kuvvetli’ diyor kadın bana ‘söylesene sence öyle mi’ diyor dedim ‘kötü düşünme ve çok üzerine düşme’ sonra öğrendim aynı kadın eşine büyü yaptırmış demem o ki bu tarz işlerle uğraşanlardan, kimse kusura bakmasın bu tarz ciddi sıkıntılar da çıkabiliyor
Fala inanmıyorum. Eşim bir keresinde benim içtiğim kahve falına baktırdı zorla. O kafe de filan fal bakanlar resmen sallıyor. Bundan sene önce Kayseri'ye iş için gideceğimi söylemişti 8 senedir Kayseri'nin yanından bile geçmedim :D
ben baktırmadım inanmam da ama bazı insanların duru görü yetenekleri var mesela en tanınanı Nostrodamus kendi ölümünü 1 gün önceden bilen yüzlerce yıl sonra olacakları nerdeyse nokta atışı gibi tahmin eden biriydi
Kahve falı baktırdım ama parasızdı öylesine goygoy olsun diye bir arkadaş da el falıma bakmıştım ama kesin belirli şeyleri söylemişti doğum günü yaşım soyadım
Parayla fala karşıyım fal zaten yalan at at dur Karşındakide inansın
Fal için para verende akıl yoktur. Falcılık yalancılıktır.
Benim bir arkadaş falcı falcı geziyordu eskiden hem de sevgilisiyle🙄 Çok güldüm onlara.. Baktırmam
Ben tarot severim ciddi anlamda nokta atışı yapanlara da baktırdım da kahve falıyla işim olmaz ya
Baktırırım ama parayla değil. Sonuçta yalan olduğunu bildiğim bir şey için neden para ödeyim:))
Valla kişisel olarak inanmıyorum ama inanılmaz çok iyi kahve falı bakıyorum, baktıran biri ile konuşman lazım 😃
Aslında doğru çıkan var ama baktırmıyorum ben pek sevmem o dediğini eşim yaptırırdı bir zamanlar 😄
İnanmam ama eğlenmek amaçlı bakarım ya da yapay zekaya baktırırım
Para felan veripte fal felan baktirmam. sacma
İnancımdan dolayı hayatımda hiç fal bakmadım da baktırmadımda.
Parayı çok verince üç vakitten bir vakte kadar düşüyorlar.
Evet baktırıyorum. Garip bir şekilde çıktığı da oldu
Saçma bulurum, hiç bir zengin böyle şeylere inanarak zengin olmadığı gibi
Babaannemle el aldım İyi fal bakalım ama geleceği Allah'tan başkası bilemez geçmişe dair bilgiler verebilirim
Geçmişi bende biliyorum shshsjj
Senin geçmişinden bahsetmedin geçmişini bilmek istediğim kişilerden bahsettim kral😂😂
Ben yaptırdım aslında çok fal sayılmazdı böyle yer okuma gibi bişeydi ama adamın dedigi her şey çıktı
fala inanmam ama bu bir eğlence bir kültür gibi bende baktırırım merak ederim. ama inanmak değil de umut etmek gibi bir şey olabilir bu
Takmazsan peşine düşerler ama
Yaptırmadım ve inanmıyorum.
Hiç baktırmadım inanmıyorum
Fallara değil ama burçlara inanır gibiyim
Allah uzak etsin...
Falancılık...
Ben inanmıyorum..
Fallar bazen tutuyor bazen tutmuyo
Fala inpanmam
Yok kız asla inanmam
Hayır asla
Elbette hayır ula
Hayır :)
Fallara inanmıyorum
Hiç inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Leviathan_S, o kuaför muhabbeti ne de olsa çok tanıdık geldi bana! 😂 Biliyorum, yüzük yoksa hemen evlilik falları havada uçuşur. Benim için fallar, geleceği kesin belirleyen şeyler değil, daha çok iç sesimize kulak vermek için bir rehber. Ben kendi adıma, o büyük paralara fal baktırma işine hiç girmedim açıkçası. Enerjiler, burçlar ve tarot kartları bize yol gösterir, potansiyellerimizi gösterir ama kararı hep biz veririz. Kedim Pati bile bazen kartlara bakıp bana göz kırpar, o an bir mesaj aldığını hissederim. Sezgilerine güvenmek en güçlü faldır, unutma! ✨🔮