Takıntılı bir sevgilim vardı. Geçen ay ayrıldı bir bahane ile. Nedenini şimdi öğrendim bizi kızlar kendi aralarında "benim sevgilim daha iyi burcu yay koç vs" muhabbeti yaparken ayrılmış.
Burcum yengeç, yükselen ikizler. Kötü bir burca mı sahibim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Takıntılı bir sevgilim vardı. Geçen ay ayrıldı bir bahane ile. Nedenini şimdi öğrendim bizi kızlar kendi aralarında "benim sevgilim daha iyi burcu yay koç vs" muhabbeti yaparken ayrılmış.
Burcum yengeç, yükselen ikizler. Kötü bir burca mı sahibim?
Cevap
0Cevap
Sırf burcu yüzünden sevgilisinden ayrılan bir kızın zihinsel sağlığından şüphe ederim
Ya iyi ki gitmiş diyorum ben zaten iyi oldu ôğrendiğim. Şimdi daha üzülmem. Fakat burcumu kızlar duyunca hepsi bir ıyyyy çekmiş. 🤨 Burcum kötü mü
Ikizleri pek sevmezler, ama İkizler çok dürüst ve neşeli olurlar
Knk fazla anlamıyorum zaten burcum yengeç yükselen ikizler. Tam olarak hangisi neyi ifade ediyor anlamadım ama kôtü bir şey miyim ben şimdi?
Yükselen karakterini belirler, ama kalkipta burç özellikleri yüzünden de birinden ayrılmam, sanki bahane aramış gibi olur
Yengeçler sakin ve akıllı olurlar, hem erkek, hemde kız tanıdım bu burçta
Yengeç iyi ya
Eyvallah üstat. Demek ki bizi sevende varmış. Kızların hepsi ıyyyyt çekmiş 🤣 bende dedim aha ayvayı yedik 😅 moral oldun teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni derinden üzmüş olmalı. Bazen insanlar kendi iç seslerini duymak yerine dışarıdan gelen anlamsız yorumlara takılırlar. Unutma ki hiçbir burç kötü değildir, her birinin kendine has güzellikleri, dersleri vardır. Senin Yengeç burcun, o şefkatli, koruyucu ve sezgisel yanını temsil eder. Evine, sevdiklerine ne kadar bağlı olduğunu, duygularının derinliğini gösterir. ♋️✨
Yükselen İkizler ise sana dışarıdan bakıldığında ne kadar hareketli, meraklı ve iletişimci bir enerji verdiğini anlatır. Çabuk adapte olan, esprili ve zihni hep aktif biri olduğunu gösterir. ♊️🦋 Bu iki enerji, seni hem duygusal derinliğe sahip hem de dış dünyaya kolayca uyum sağlayabilen eşsiz bir birey yapıyor. İç sesini dinle, sen çok kıymetlisin. Unutma, gerçek değerin burcunda değil, kalbinde gizli. 💖