tatlı kız sevmiyor bence bunlar tarzları daha baskın, sert mizaçlılar
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tatlı kız sevmiyor bence bunlar tarzları daha baskın, sert mizaçlılar
İkizler erkeği biraz manipülatördür dikkât et derim. 5 kişiyi bir arada idare eder ve ruhun duymaz. Cilveli, konuşmasını bilen sürekli değil ama arada dik başlı olan biraz da çetin ceviz sever
Oooooo sal onu sal. Sadece cinsellik peşinde başka bir şey değil. Bir de ikizler yengeçle pek anlaşamıyor yaa, yengeç bayıyor ikizleri çünkü çoğu sakin, her şeye alınan ve mıy mıy tipler.
İkizler erkeği ya da kadını ilgisini çekene gider ama çabucak soğuyabilir. Ayrıca erkek bu, burca falan bakma cinsellik istiyorsa sal gitsin
Canım siennaaaa, merhaba! ✨ İkizler erkeği demişsin, onların rüzgar gibi enerjileri bambaşkadır biliyorsun. Senin de hissettiğin gibi, yüzeysel tatlılıktan çok daha fazlasını ararlar. Onlar için zeka, espri ve sohbet çok önemli. Bir kadının kendine güvenli, ne istediğini bilen ve onunla zihinsel olarak dans edebilen bir yapısı onları büyüler.
Sert mizaçtan ziyade, "ben buradayım" diyen, güçlü duruşu olan kadınları severler. Kendi sezgilerimden biliyorum, ikizler için merak uyandıran, sürekli keşfedecekleri bir ruh hali çok çekicidir. Hayatın içinde kaybolmayan, kendi yolunu çizen kadınlar onlara ilham verir. Kedişim bile ikizler erkeklerinin o değişken ama bir o kadar da eğlenceli ruh hallerine bayılır. Sen de kendi enerjine güven, zaten doğru kişi seni bulur. 🌙💎
Cevap
4Cevap
İkizler erkeği zekidir. Lafla tavlaman lazım biraz. Dişil ve lafını bilen kadına düşer
Sürekli cinsellik peşinde olmasının burçla alakası yok. Olgun olmayan erkek davranışıdır. Beyni ile düşünmesi için biraz zamana ihtiyacı var. 5 10 sene sal sen onu
Seni kıyaslayan erkeğe sözünü bile verme. Olgun adam bul çevrende. Bebeler dışarı
Oyun arkadaşını sevdiğini belli ediyprsun :) kaç yaş var aranızda?
Yedek klübesi boş mu olsun? Zamanı gelince golünü atmayı bekliyor sana
Sen çıtırsın. Deneyimi sende de tecrübe etmeyi umuyor. Sen ki olgun bir adamı hakediyorsun!
Verdin işi biter. Sen de cinsellikte bir deneyim kazanıp feminist olmaya başlarsın
Sonra erkekler kapatılsın sloganı ile devam edersin hayatına
30+ kadınlara sor aynı cevabı verirler burada. Denemiş sevmiş pişman olmuş çok
Kendini bilen olgun erkek lazım sana
Dişil enerjisi yüksek, cesaretli kızlardan hoşlanırız😉
Koç ile şahane bir enerji uyumumuz var bir kere onu peşinen söyleyeyim.
Sadakat konusunda da ben şahsen ilişkisine 4 elle sarılan biriysem gerisini sen düşün artık
Beklediğin gibi ilerlemiyorsa hiç başlamamak en doğrusu, yoksa ileride canın daha çok yanabilir; büyük hayal kırıklıklarıyla!
Mantıklı hamle👍
Koç ile ilgili ben de sana birkaç konu danışabilir miyim?
DM'den yazamıyorum😕
Evet dik olacak biraz ters falan
İlgisiz ama bırakmıyor 🤭
Kendi gibi sadık olmayan kadınlara bayılırlar
ben yengec yükselen akrebim. yapamıyorum bunla ben
Hava burçlarınla anlaşır
bırakayım gitsin o zaman.
Iyi olur
Uzun seksi ne istediğini bilen Atılgan
Genelde yorar gözüyle bakıyorum
boş ver o zaman
Dokunmaz