Selamlaaaarrrrr 💛
uzun bir aradan sonra yine ben 🙋🏼♀️ İkizler erkeği hakkında kim ne biliyor söyleyebilir mi? Nasıl kadınlardan hoşlanır, nasıl pişman edilir? Sevgilisinde ne sever ne sevmez?
Selamlaaaarrrrr 💛
uzun bir aradan sonra yine ben 🙋🏼♀️ İkizler erkeği hakkında kim ne biliyor söyleyebilir mi? Nasıl kadınlardan hoşlanır, nasıl pişman edilir? Sevgilisinde ne sever ne sevmez?
İkizler burcu erkekleri, zeki ve akıllı kadınlardan hoşlanır. Onlarla akıllı ve ilginç konuşmalar yapabilen, fikirlerini paylaşabilen bir partner ararlar. İntelektüel uyarı, İkizler erkeği için oldukça önemlidir. İkizler burcu erkekleri sosyal ve dışa dönük olduğu için enerjik, neşeli ve eğlenceli bir kadından hoşlanırlar. Onlarla sosyal etkinliklere katılmaktan, yeni deneyimler yaşamaktan hoşlanırlar. kizler burcu erkekleri çeşitlilikten hoşlanır ve monotonluğa tahammül edemezler. Bu yüzden partnerlerinin değişken ve esnek olmasını tercih ederler. Beklenmedik planlar yapabilen, spontane ve maceracı bir kadın, İkizler erkeği için ilgi çekici olabilir. :)
Cevap
3Cevap
İkizler erkeği muhabbetçi esprili cilveli kadınlardan hoşlanır. Dengesiz yönleri vardır ama sohbetleri sarar.
Karşı cinste nelerden hoşlanmıyosunuz peki sizi bi kadından ne soğutur?
Ters bir kelime duyarsak hemen reaksiyon gösterebiliyoruz. Olur olmadık yerde gösterilen trip bizi soğutur, biz ilgiyi muhabbeti gezmeyi çok severiz.
peki ciddi ilişkici misiniz yoksa laylaylom mu
Ciddi ilişki severiz bir yola girdiysek o yolda sonuna kadar devam ederiz yarı yolda bırakmak ruhumuzda yok. Ayrıca biz temas severiz öpmeyi koklaşmayı sarılmayı baya severiz bunlar önemli
Sorularıma cevap verdiğin için teşekkür ederim ☺️ umarım bunaltmamışımdır
Estağfurullah ☺️ daha sormak istediğin varsa sorabilirsin cevaplarım
Burçdaşım gelmiş hoşgelmiş 😂 bizi alan yaşadı valla 🤣
😂😂
Teşekkür ederim var aslında :) ben karşımdaki insanın sürekli temas istemisinden artık biraz sıkıldım ve sanki ciddi bir ilişki değil de kullanmalık davranıyor gibi geliyor ama bu konuda kalbini kıracak sözler ettiğimde de fazla etkilendi kırıldı bir süre küs kaldı sonra barıştı. Şaka yapıyorum her şeyi ciddiye alıyosun diyo ama sürekli aklı cinsellikte. Ben bu adamın asıl niyetini nasıl anlarım. Başta rengini belli et dediğim halde kıvırıyor şu an nasıl pişman ederim bunu? Nasıl kalbini kırarım mesela?
Sürekli temas olayı sıkıntı böyle biri sadece seks isteği için birliktelik kurar. Onun kalbini kırmak için egosuna oyna, mesela çok sinir ediyorsa seni insan içinde ufak da olsa rencide et gururuna dokunacak şeyler söyle ki bakalım ne tepki verecek sana, bence işe yarar asıl niyeti öğrenmek için.
Tamam teşekkür ederim. Peki nasıl bağlayabilirim kendime?
Onla vakit geçir zamanını ona ayır ayırabildiğin kadar. Şey yap yakın ol ama garanti hissettirme her gün olmanyanında mesela , sana gelmeye çalışsın kolay ulaşamasın sana
Henüz buluşamadık tanıştığımızdan beri farklı şehirlerdeyiz ve ben hâlâ dönemedim. Başta sık mesajlaşıyoduk sürekli arıyodu bir yere giderken haber vermemi istiyodu üzerime titriyodu resmen. Ben bu cinsellik konusunda senin derdin eve atmak mı diye patlayınca kırıldı küstü 2 gün sonra kendi kendine barıştı. O günden beri günde sadece bir kez arıyo. Ben hiç aramıyorum o yazmadıkça da yazmıyorum. Hata mı ediyorum?
Direkt demeseydin keşke eve atmak mı derdin diye biraz gözlemleseydin. Direkt sorunca kimse eve atıcam demez zaten bence orada aceleci davranmışsın. Bence ondan adım bekle bırak o arasın sorsun, gerçekten seven adam arar sorar kaybetmek istemez.
Ya zaten beni bıktırdığı için dedim o lafı. Sürekli ya eve çağırıyor ya da dışarda başa başa tatil yapalım diyor daha oturup bir bardak çay içmemişiz. Böyle adama ne denir ki başka?
Densiz işte iki kelam edemedikten sonra ne anlamı var
Samimi icten kızlardan hoşlanir
Nasıl kızlardan hoşlanmaz peki?
Teşekkür ederim
İstekli ve sert
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?