Balık burcu olarak benim unutamadığım kızın burcu akrepti hani bu aşk falan değil yani görüntü olarak tipim değildi ama merhametli ve yardımcı olmasını sevdim liseye daha yeni başlamışken her şeye alışmak çok zordu ve ailem bana az para verirdi hani bizde ev, araba, para var ama varlık içinde yokluk çektirirlerdi paranın kıymetini bilmem için yapmışlar sözde neyse elimdeki parayla döner ayran aldım para bitti akbili de daha çıkarttıramadım okulun ilk günü müdür ve yardımcıları yoktu öğrenci akbili çıkarabilmem için çıkışta hat paketim de bitti arayamadım kimseyi para lazım diye çaresizce bindim minibüse dedim kovarsa da kovsun mmkkk bizim sınıftan bir kız çıktı para vermediğimi gördü bana para uzattı gülümsedi iki öğrenci ver dedi verdim yanına çağırdı benimle otur dedi orada konuşmaya başladık işte sen neden kimseyle konuşmuyorsun neden sınıfta yanına oturduğumda kalktın gittin döndüğünde yer değiştirdin dedi ben de kızlarla rahat oturamıyorum kişisel değil özür dilerim dedim ya benden niye utanıyorsun ben seninle tanışmak için yanına geldim hani güzel çocuksun sen bir iyi sen gözüktün bana dedi nasıl dedim ben akrep burcuyum insanların içini görebiliyorum dedi güldü hahahaha benimki ne ki dedim ne zaman doğdun dedi 16 Mart dedim şak diye balık olduğumu o söyleyene kadar burcumu da bilmiyordum neyse böyle her zaman konuşmaya başladık hem yan yana oturduk okulda ve otobüste hem wp'den genelde arayarak konuşurduk telefondan konuşacaksak neyse bu sömestr tatilinde benden hoşlandığını söyledi ben kırmamak için susmayı seçtim demek beni beğenmedin ha deyip gülümsedi hayır ya ben seni hak etmiyorum sen benim için fazla mükemmelsin eminim seni bir sürü erkek istiyordur ama ben seni hak etmiyorum ama seni seviyorum sana minnettarım dedim bana sarıldı hıçkırmaya başladı birden sonra ağladı ben ne oldu diye sordukça cevap vermedi ağlamaya devam etti su aldım ona içirdim yanıma oturdu uzunca sessiz kaldık elimi tutup sevdi böyle içim parçalandı o öyle yaptıkça sonra gitti sessiz
3 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer