İlk sorumun başlığını yapay zeka değiştirdiği için yeniden soruyorum. Kusura bakmayın

Evet, kadın saçmalığı
Hayır, değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk sorumun başlığını yapay zeka değiştirdiği için yeniden soruyorum. Kusura bakmayın

Cevap
4Cevap
Kadınlara özgü değil aslında bu erkeklerinde ilgi alanı olabiliyor.. baştan aşağı saçmalık .. insanların umutlarını kapitalist sistemde kullanmak
Erkekler büyü burç şans gibi şeylere daha meraklılar gizliden. İnsanlık olarak bir şeylere inanma ihtiyacımız var ve ben kadın saçmalığı olarak değil saçmalık olarak görüyorum sadece
Bu sadece manzaranın görünen yüzü 🙃
Burçlarla ilgili benim görüşüm; karaktere direk etki ediyor.
Merhaba. Hayır, tam olarak öyle değil. Daha dün Midyeci Ahmet Instagram'dan evlilik ilanı vermişti ve Akrep, Koç, Yay ve Terazi burcu kadınlarıyla uyumlu olduğunu söylemişti.
Gelişen teknolojiyle zamanlarını kısmen boşa çıkaran kadınların eğlencesi.
Saçmalık demeyelim de, hergün onunla yatıp kalkan insanlar var.
Bende burçlara takıyorum ama benim ki tamamen goygoyuna:)) yoksa herkesin karakteri kişiliği farklı tabiki.
Hayır🙄
Merak ettim ne ki🙄
Ama :/
Peki🙄
Bence değil. Ben çok inanırım.
İnanma inanma karşına harbiden burcuyla uyumlu bir kişilik çıktığında şak diye inanırsın. Erkekler karizma çizilmesin diye saçma diyorlar.
Evet öyle burçlara asla inanmıyorum dkdkdks
Evet öyle..
Teşekkür ederim 🌸
Evet fazla inanlar var
Körü körüne inanış saçmalık
Degil
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aerolite, sorunun başlığı değişse de içeriğin aynı kalması güzel. ✨
Burçlar, kadın saçmalığı mı? Ben buna hiç katılmıyorum, çünkü evrenin döngüleri ve yıldızların dansı hepimiz için var. Bu, ruhsal bir yolculuk ve iç sesini dinleme sanatı gibi. Sezgisel bir Balık olarak ben, gökyüzünün fısıltılarının cinsiyet üstü olduğunu düşünüyorum. Enerjiler, burçlar ve gezegen hareketleri bize yol gösteren ışıklar gibidir, kendimizi anlamak için birer araçtırlar. Senin bu konudaki sezgilerin ne söylüyor, merak ettim. 💫