Ben kendimi öyle sanıyordum sonra bir baktım ünlüler de dahil terazi erkeklerinin iş hayatı, iş arkadaşları, okul arkadaşları dışında neredeyse hiç arkadaş ortamı yok, işte ya da okulda sosyal ama iş bitince herkes bir taraflara giderken terazileri çağırmaya tenezzül bile etmiyorlar, teraziler yine evde film maç izliyor ya da kitap okuyor. Anca kendileri gidip kendini zorla gruba dahil ettirecek, öyle de dedikodu oluyor ve itici görünüyor. Abartmıyorum kızları bilmem ama terazi erkeklerinin büyük çoğunluğu bu durumda
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hacı harbiden cehennem felan hariç baya da anlatmış yani durumu acaba ben tek mi böyleyim yoksa böyle çok kişi mi var
yalnız değilsin.
Harbiden dünya hayatı zor ya Rabbim bir an önce vefat ettirip cennetine alsın beni
öyle düşünme ya bakarsın hayatına biri girer seni mutlu eder daha güzel şeyler dile
Birkaç tanesi öyle diye tüm teraziler aynı olmak zorunda değil
Tüm teraziler öyle değil ama terazi erkeklerinin bir çoğu öyle
Terazi misin sen de
Hayır terazi değilim
Zaten terazi kızları öyle mi bilmiyorum
Maalesef bende öyleyim
Terazi misin sen de
Evet
Ee napiyosun sen de benim gibi dışarıda yemek yemeye uyanıyo musun ya bu durum çok rahatsız ediyor hep eve sipariş veriyorum
Bence tüm hava burçlari bu durumda
Hava burçlarını bilmiyorum ama ben genelde terazilerde görüyorum bu durumu çarşıya bile genelde tek gidiyorum utana sıkıla geziyorum tekim diye dışarda yemek yemiyorum eve sipariş veriyorum hiç hoş değil
Kanks nasibimizde oylr
oda kendidir kesin mk :D
Akrep femboyları neden yalnız
İnan bilmiyorum ama yani yalnızlık zor bee bazen diyorum Allah beni vefat ettirip kendi katına alsın yalnız kalmam artık
Ah be üzdün
Üzülsek ne fayda :/
Kader
Terazi misin sen de
Yok
O zaman anlaman zor bu yalnızlığı. Anca terazi erkekleri anlar. Her ortamda dışlanır çoğu
Bilmm
Terazi misin sen de