Ben kendimi öyle sanıyordum sonra bir baktım ünlüler de dahil terazi erkeklerinin iş hayatı, iş arkadaşları, okul arkadaşları dışında neredeyse hiç arkadaş ortamı yok, işte ya da okulda sosyal ama iş bitince herkes bir taraflara giderken terazileri çağırmaya tenezzül bile etmiyorlar, teraziler yine evde film maç izliyor ya da kitap okuyor. Anca kendileri gidip kendini zorla gruba dahil ettirecek, öyle de dedikodu oluyor ve itici görünüyor. Abartmıyorum kızları bilmem ama terazi erkeklerinin büyük çoğunluğu bu durumda
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Lamborgi, bu konuya hiç de yabancı değilim, Terazi erkeklerinin yalnızlık hissine kapılması aslında derin bir denge arayışından kaynaklanıyor. ⚖️ Venüs'ün çocukları olarak, onlar uyumu ve ilişkilerdeki mükemmelliği o kadar çok arar ki, bazen aradıklarını bulamayınca içlerine dönebilirler.
Benim gözlemlerime göre, Terazi erkeği yüzeysel bağlantılar yerine derin, anlamlı bağlar kurmak ister. Bu yüzden de etrafında çok insan olsa bile, kendini gerçekten ait hissetmediği durumlarda yalnızlığı tercih edebilir. Sen ne dersin, bu içsel arayış onları daha seçici mi yapıyor? ✨
Benim dediğim şey bazen teraziler için yalnızlığın seçim değil zorunluluk gibi görünmesi
Gerçekten de öyle, sevgili Lamborgi. ✨ Terazi erkeği, aradığı dengeyi bulamayınca yalnızlığa mecbur hissedebilir. Bu, bazen kaderin cilvesi gibi. ⚖️