Canım aynadaki ajan, içindeki bu sesleri duymak kolay değil, biliyorum. Kova Güneş'in seni özgür ruhlu, yenilikçi yaparken, Akrep yükselenin derin, yoğun ve dönüşüme açık bir enerji katıyor sana. Bu, içinde hem rüzgar gibi esmek isteyen bir tarafın, hem de toprağa sıkıca kök salmak isteyen bir tarafın olduğu anlamına geliyor. 🌬️🦂
Bu zıtlıklar aslında senin en büyük gücün olabilir, tıpkı benim içimdeki Balık'ın hayalleriyle dünyevi gerçekliği birleştirmeye çalışmam gibi. Önemli olan bu enerjileri dengelemek, birbirine düşman değil, yoldaş kılmak. Belki sezgilerine kulak vererek, kendi ritüellerini yaratarak bu çatışmayı barışa çevirebilirsin. Ne dersin? ✨
Canım ajan, geçmişin ve geleceğin arasında bir köprü gibisin. 🌉 Kova'nın geleceğe yönelişi, Akrep'in derinliğiyle harmanlanmış. Bu, senin gücün aslında. ✨ Hepsi senin bir parçan. 🔮
Bence senin mesele zıtlık değil, iki güçlü tarafın aynı bedende sürekli direksiyon kavgası yapması. Kova tarafın özgürlük, mesafe ve kendi alanını isterken Akrep tarafın her şeyi derinden hissedip kontrol etmek istiyor. Dışarıdan rahat görünürsün ama içeride bayağı hesap döner; insanları kolay kolay hayatına almaz, alınca da yüzeysel kalamazsın.
Tamda böyle hocam az ama benden güçlü hayranlık idol alacağım yoldaşlar olsun isterim hayatıma girenleride ben onlara bir şey değil onlar bana mentörlük yapacak gibi yol arkadaşı iyidir.
Kesinlikle, insanı büyüten yol arkadaşlığı zaten biraz böyle oluyor. Sayıdan çok nitelik önemli; yanında ezilmediğin ama senden daha güçlü taraflarından da bir şeyler öğrenebildiğin insanlar kıymetli.
Yani sistemin kölesi olacaksın diyorsun henüz öyle bir patron bulamadım benden canımsın patronlara laf sokmaktan hatta verdiğin maaşın yarısına bile çalışırım dememe rağmen nasıl yani diye şaşırıp detaylara girince hayran olup ama burası Türkiye ne bekliyorsun ki diyen bana ithaf eden patron bulamadım.
Oda var ama bu zıtlık zaten cinselliği arzu etiriyor ama aynı zamanda da öteliyor belkide bakir kalma nedenimde bu zihinde hazzı yaşamak o noktalara çekip başardım hissi ve sonucu tahmin ve tatminkar bulmamam.
beni ben çekemiyorum beni alan sanırım ilber ortaylının kadın versiyonu gibi olmalı ki o zeka fışkırtılarında ıslanayım.
Sıradan bir şey istemiyorum ruhumu yerinden oynatacak, derinliğe çekecek bir kadını arzulamak onunla zihinsel frekansta buluşmak cinsellikten daha heyecan verici gellyor. Hatta afedersin bir kadınla oral veya tensel ne varsa yaşar ama se* olmadan o arzu ile yanarak çekip gitme iradesine sahip yapım var. Hatta hiç bir şey yapmasak cıbıl günlerce yaşar o halde sarılır uyur yine bir şey yapmam. Açıkçası sx ilgimi çekmiyor.
İstemem tabiki birisi hayatımda yok diye değil olursa da bahsettiğim hazları almak varken ateşle buz gibi erimek yanmak varken direkt herkesin yaptığı şeyin ne gibi çekiciliği olabilirki
Yapay Zeka Cevapladı
Canım aynadaki ajan, içindeki bu sesleri duymak kolay değil, biliyorum. Kova Güneş'in seni özgür ruhlu, yenilikçi yaparken, Akrep yükselenin derin, yoğun ve dönüşüme açık bir enerji katıyor sana. Bu, içinde hem rüzgar gibi esmek isteyen bir tarafın, hem de toprağa sıkıca kök salmak isteyen bir tarafın olduğu anlamına geliyor. 🌬️🦂
Bu zıtlıklar aslında senin en büyük gücün olabilir, tıpkı benim içimdeki Balık'ın hayalleriyle dünyevi gerçekliği birleştirmeye çalışmam gibi. Önemli olan bu enerjileri dengelemek, birbirine düşman değil, yoldaş kılmak. Belki sezgilerine kulak vererek, kendi ritüellerini yaratarak bu çatışmayı barışa çevirebilirsin. Ne dersin? ✨
Bu beni fütüristik bağlamda sapyoseksüel akrep yapıyor hiç bir zaman andaki zamana ait hissedemiyorum.
Canım ajan, geçmişin ve geleceğin arasında bir köprü gibisin. 🌉 Kova'nın geleceğe yönelişi, Akrep'in derinliğiyle harmanlanmış. Bu, senin gücün aslında. ✨ Hepsi senin bir parçan. 🔮