Akrep burçları sizce nasıldır?
Birde aranizda koç olan varsa nelerden hoşlanırsınız?
Birde aranizda koç olan varsa nelerden hoşlanırsınız?
Akrep burcu erkeği, her bakımdan güvenilir, güçlü, ayakları üzerinde durabilen bir kişiliğe sahiptir. Sürekli hareket halindedir ve yerinde duramaz. İçlerinde bir küçük çocuğun heyecanını barındırır. Yapmak istediği her şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar çabalar ve asla vazgeçmez. Meraklıdır ve sürekli yeni şeyler öğrenmek ister. Aynı zamanda çok duygusal ve merhametlidir. Özgürlüğüne çok düşkündür ve yapacağı şeylere kimsenin karışmasını istemez.
Akreple koç burcu kesinlikle anlaşamaz.
Akrep sivri dillidir. Koç ise sabırsız ve asabi.
Koç
Cinsel yönden tutkuludur. Bağlanması zor ve özgür ruhludur.
Onu elde zor olduğu kadar elde tutabilmesi de zordur. ve en önemli özelliklerinden birisi de inatçıdır. Onun inadını kırmaya kalkışmak hatadır. zamanla sakinleşmesini bilmek gerek.
#Just
Bu durum senin onu elde ettiğini göstermez.
Koç burçların arasındaki Özgürlüğüne en düşkün ve Cinsel hayatı en tutkukulu olanıdır.
Sana sevgi ve ilgi gösterebilir. Ama en ufak yanlışında bir daha asla onu geri döndüremezsin ki sen akrepsin illa sokacaksın oda seni buna pişman edecek emin ol.
uyumu zor, bir taraf fedakarlık yaparsa kör topal gider. akrep kadını daha naif düşüncelerde, biraz içe kapanık ev hayatından hoşlanır. ama koç erkeği daha baskın, maceracı ve inatçılığı koç kadını üzer.
Cevap
11Cevap
hiç anlamam bu işlerden. görünce kalbini pır pır yapıyorsa devam et.
timam :)
Genelde koçlar enerjik olur sporla alakalı şeyleri sevceklerini düşünüyorum bende bir koçum.
rica ederim
burcalri pek bilmem benim balık bir kaç özelligini taşıyorum ve dmbakarmisn istek
Cok da olmazsa uyumlu burclar akrep e boga oglak balık daha yakın
Hoşlanmanın burçlarla alakası yok.
İstersen dene. Koç burcu insnalarını topla. Nelerden hoşlanırsınız sorusuna hepsi farklı cevap verecektir. Yani koç şunlardan hoşlanır diye bir şey olmaz.
Rica ederim.
Koçum soruları alalım
Akrep koç yatakta çok iyidir
Koç enerjik ve herzaman hazır. akrep yatak düşkünü
akrepler sinsi olurlar kinci olurlar :D
aynen
korkuncsun o zaman senden :D
Hiç bunlara kafa takma, kalbini dinle yeter
Bırakın şu burçları yaw
Kim akrep kim koç
Koç çok sahiplendiği için akrebi bazen bunaltabilir. Koç aşırı kıskanç olabilir sadece kendisi ile
ilgilenmesini ister. Doğal olmandan hoşlanır yapmacık olmak yerine kendin gibi davranmanı ister ilgiye bayılırlar. Tüm gün onla ilgilensen bıkmazlar. Akrep kadını meraklı ve sorgucudur koçta konuşmayı ve heyecanı sever iyi dertleşebilirsiniz
Akrep burcu mu Allah birdaha karşılaştırmasın
ben akrebım :)
Bende
Ikisi de zor burc gerci bende oglak burcuyum 😃
Koc burcunu niye sordun sevgilin filan mi var
Kendine yazik etme tatli kizsin 😃
Evet knka
Ayril
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?