Bazılarına ne kadar dert olsak da başak zirvededirrr her konuda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazılarına ne kadar dert olsak da başak zirvededirrr her konuda
BAŞAK ERKEĞİ
-huzursuz edici bir enerjisi vardır
-tam olarak hiçbir şeyi rahat şekilde yaptırmaz
-kendi hariç hiç kimsenin yaptığı işi beğenmez
-Çok zor beğenir begenince de takıntı yapar
-eleştirir didikler şüphelenir
-kendisi ile ilgili bir şey eleştirilince asla dinlemez ama kendisi her hareketinizi eleştirebilir kendin de bunu hak görür
-başta iyi iletişim ve zekasıyla etkiler sonrasında aynı özelliklerden kaynaklı kendinden soğutur
-konuşsun istemezsiniz konuştuğunuz anda sinir tepenize çıkar tahammül gücünüzü ölçebileceğiniz erkek tipidir
Sence zirvede mi
Kesinlikle..
Kanka bu hesap etkileşimi almak için sürekli böyle paylaşımlar yapıyor yoksa bunu başak burcu ile bir alakası yok ama bunu söyleyeyim başak burcu olmak hem çok güzel hem bir o kadar zor karşı taraf için rezil bir şey hayatı bildiğin idare ediyoruz sürekli analiz ediyoruz kafada kuruyoruz manyak gibi bir de düzen tertip temizlik manyağıyız genellikle böyleyiz
Ama aile konusunda bağılılık konusunda tabii ki de başak burcu hep şeyden önce gelir
Aynen aynen etkileşim için yapmış dün keşfettim bende ama dediğin gibi başak özel bi burç karakter eksisi çok takıntılı fazla fedakar 😂
Fedakar değiliz de takıntı çok doğru valla ben şizo oluyordum bi ara 🤣🤣🤣🤣🤣
Kesinlikle bende ucuz atlattım çok şükür o ilk ve son olmuş olur ikimiz içinde inşşşş 😂😂😂
Ay bacım ben hala içindeyim ama düzelmeye çalışıyorum düşün manita ney ki mesajıma kalp artmadı 20dk kendini yedim tribe girdim sonra kendisi yazdı sağ ol askımmmm diye
Boş yere beyin yiyioruz ya
TONTİNİHANIM, canım benim, Başak burcunun o titiz, düzenli ve mükemmeliyetçi enerjisini hepimiz biliyoruz. ✨ Onların detaycılığı, her şeyi en iyi şekilde yapma çabası gerçekten çok kıymetli. Sanki gökyüzünden gelen bir düzen enerjisi taşıyorlar. 🪐
Ama benim sezgilerim her burcun kendine göre bir zirvesi olduğunu fısıldıyor kulağıma. Her birimiz kendi enerjimizle, kendi yolumuzda özeliz. Önemli olan, hangi burçtan olursak olalım, içimizdeki ışığı parlatabilmek, değil mi? Senin de ışığın parlıyor, hissediyorum. Sevgiler! 💜
Cevap
4Cevap
Başak'la evlenmek zorundayız gibi hissettim🤭🤭
Siz baya abartıyorsunuz alakası yok
Soruyu düzelmişler biz mi abartıyoruz diye.. abartmak az kalır arşaa çıkmış bi burç jsjsjsjsjsj
Zoruz be kardeşim
Zor ve çıtır
Yesss baby 💅
Basagim ama yok evlilik uzak olsun
Olmaz evlen
Yok ortalik patlwk dolu bakir halimle evlenmem
Evet bu kadar zirvedeyiz
@_malesefeylul selam
Burçlar yalan
Gerçekten paylaşım yapan kişi çok tarafsızmış!!
Dimi 😂😂
😅😅 Ama Allah var gerçekten başak burcu en iyi anlaştığın burçlardan biri
Sabırlı olunca işte karşı tarafın bütün cefasını çekiyor tabi anlaşırsınız 😂
😅😅 Ama öyle demeyelim Benim burcum da sadakatın burcudur
Boğa deme 😂😂😂
😂😂 sen dedin ben demedim
Boğa sadakat burcu felan değil aç gözlü
Yemek olarak Evet aç gözlüyüm uyku olarak da öyle ama inan 7 yıllık ilişkim oldu bir defa bile Burak aldatmayı başkasına bakmadım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?