youtubede canlı yayınları izliyorum rastgele. Hangi yabancı kadın kanallarına denk gelsem Türk erkeklerinin hep canımlı cicimli bebeğimli şeyler yazdığını hatta +18 şeyler yazdığını bile görüyorum. Bu resmi az önce SS aldım. Bunu yazan kişi 51 yaşındaymış ahahahwşxösşs aynısını bi Suriyeli yapsa anında linçlerler ama kendileri yapınca çok normal. Suriyeliler kendilerini eleştirenlerden daha masum
Sizce de milletimiz aşırı sapıklaşmaya başlamadı mı?
az delikanlı olsaydiniz her onunuze gelene ahlak namus bekciligi yapmazdiniz az delikanlı olsaydiniz onun bunun namusuna sulanmazdiniz sizde ne adamlık var nede erkeklik hicbirsey yok sadece geriye kalan g4v4tliginiz var ona buna sulanmaktan sizin beyniniz iflas etmis en onemlisi erkekliginizi kaybetmissiniz yazık sana senin gibilere siz aski bacak arasi sanmissiniz asktan darbe yiyince sapık olmaya karar vermissiniz onun bunun namusuna sulanmak icin g4v4t olmussunuz bu soyledigim seyleri normallestiren var tamam madem oyle bunun gibi orspu cocuklari milletin anasina bacısına coluguna cocuguna karisina sapıklık yapmalarini istiyorsan ilk once bacından baslasinlar ozaman sizin kalbiniz yok duygunuz yok vicdanınız yok merhametiniz yok onun icin millete orspuluk yapıyorsunuz yuregi ucuz kalitesi dusuk ortam var0slari sizi birde erkegim adamim diye ortalıklarda geziniyorsunuz amna kodumun abazalari sizi erkekligi bitmis zibidiler onun bunun namusuna sulanan g4v4tlara sesleniyorum burdan hicbirinizde Allah korkusu yok senin gibiler sadece igrenclik uzerine calisiyor baska birseylere degil ulan bugun varsin yarin yoksun sanal alemde gercekte yaptiginiz orspulugu g4v4tligi Allah katında da mi yapacaksiniz gerekirse orada bile yaparsiniz siz sanal alemde yapabiliyorsaniz mahserde hayli hayli yaparsiniz varos ucube esc tayfalari sizi zaten onun bunun namusuna sulanmaktan baska bir b*k bildiginiz yok sadece namus calmayi bilirsiniz siz seytandan bile betersiniz amna kodumun serefsizleri o aski bacak arasi sanan orspunun kahbesi sana diyorum (Birgun sevilmedigin igrenc kalplerde curumen dilegiyle) erkekligi bitmis yuregi ucuz orspu cocuklari sizi hade eyvallah
O kadar haklısın ki. Zaten hep şunu söylüyoruz kendi sapıklarımız yetiyor bir de surilerinkini almayalım. Bende shorts videoları falan 40 yılda bir izlerim bir iki kaydırıyorum la dünyalar çirkini karılar makera karsısında uyuyor endonezyalı mı dır taywanlı mı dır artık vietnamlı mı dır belli değil. Hep bizimkilerin yorumları. Cidden çok sapığız qq.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
cidden bazı yabancılar canlı yayın açıp uyuyorlar sşxösşxksns deli sanıyorum onları 🤣🤣
Yok be mal insanlar seviyorlarmış uyurken izlemeyi. Lan tamam sevinde uyuyan angelina jolie değil bu yaşımla yolda görsem teyze diyeceğim kadınlar :D Para akıtıyorlar bi de...
Bu hep böyleydi. Eskiden MSN’de dil atıp yavrum diyen dayılar vardı, nickine su emojisi koyup naptım yazarlardı. Yok SamsunluPompacı_55 oturum açtı, АzgınAysu_34 mesaj gönderdi..
Yine bir ayıp daha , çok afedersiniz ama kadınlar namuslu olsalar sapıklara cevap vermeseler desem hoş olur mu? Bu cinsiyet ile alakalı bir şey değil ki, karakter meselesi tamamen
@Aswium_ kendi adınıza konuşun hanım efendi. Dünden beridir neler yaşadığımı bilemezsiniz. Kadınlar kimseyi taciz etmiyor diye bir şey yok. Sadece ifşa etmiyoruz hepsi bu.
@Aswium_ dünyadan bihaber misiniz acaba? 😀 Sırf bu genellemeleriniz yüzünden onca erkek boş yere iftiraya uğruyor ki bilseniz ağzınız açık kalır. Bu boş feminist ayaklarınızı bırakın. Genellemeyle bir yere varamazsınız. Her iki cinsin de kendi yaşadıkları zorluklar vardır Erkekler de tacize/istismara uğruyor bu tek kadınlara olmuyor. Evet sayı olarak ve öl*m oranı olarak maalesef kadınlar oluyor ama bu erkeklerin de mükemmel bir hayatı olduğu anlamına gelmez.
Gizlenmiş saplınlıklar meydana çıkmaya başladı sadece başlayan bir şey yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bu orman çocuğu dayılar sokakta el ele tutuşan genç görseler sövecekler, kendi başlarına kalınca telefonu sol ellerine alıyorlar sabahki kendilerinden eser kalmıyor.
yo bu türk erkekleri her yerde kendilerini belli ediyorlar sanalda bile her kızı takip edip yazıyorlar hemen. yabancı erkeklere bakıyorum adam taş gibi tamam mı ama takip ettiği Max 1-2 kız var sadece