Gel vatandaş gel. Taze yengeçlerim var kilosu 50 lira ablam ne vereyim abime? 🤣😂
Şaka bir yana hiç sevilmiyormuşuz. Ben yengeç burcu erkekleri seviliyor diye biliyordum. Kızlar burcumu sorunca gururla YENGEÇ diyordum 😂🤣. Seven var mı bizi ya? Yengeç erkeği 10 numara vs diyen var mı?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
balıkı da sevmiyorlar. yengeç, balık terazi vs bunlar kızlara ezik burç geliyor isminden dolayı. ama akrep falan desen Oooo falan çekerler :d oysa akrepler kadar huyu 5 para etmez insanlar yok.
Allah Allah. Senin boy kaç knk?
178
Bahsettiğin elemanlar da 175 i geçemez. Anlaşıldı mesele. Yine her zamanki gibi kadınların boş ve yanlış tespitlerinden biriymiş.
aga boy meselesi değil. terazi ve yengeçlerde 1.90lık herifler de var. balıkta da var. bu burçları duyunca kaçarlar hiç şaşmaz
çünkü havalı burçlar değil. aslan ve akrep i duysalar ooo çekerler
Su grubu olmasin ya, çok kaprisliler. Yengeç ten çeken arkadaşım var. Ben de balıktan çektim
Ben naptım size
Seni tanımıyorum. Ama çok kaprisli oluyorlar
Kardeşim benim
@Xxxbbbc knk sende de var mı bu hiç yerinde duramama, böyle hareketli sürekli bir planı bir amacı olma. Yerinde duramayan vs?
Hemde nasıl
@Xxxbbbc usta benim anlamadığım durumlar var. Hangi yengeç burcu erkeğiyle tanışsam hareketli disiplinli inatçı başarılı adamlar. Bu ağlak duygusal vs... Ya bunları nerden çıkarttı bu millet. Ben hiç bu zamana kadar bana verilmiş görevi projeyi başarısız teslim etmedim. Nerden geliyor usta bu düşünceler ya?
Reis insanlar genelleme yapıyo işte hem insanın dogudugu ay karakterini etkileyecgini düşünmüyorum o yüzden çok skleme
Ya neden benim cevabimda konuşuyorsunuz? Kendi cevabınızı verin ve orada konuşun
Sadece senin cevabın mi
Evet benim cevabım. Ve sürekli bana bildirim geliyor.
Banane
Bilirkişi tayin ettik seni ya. Şurada hakem ilan edilmişsin. Bak çok ayıp. Sana bir değer veriyoruz ki senin yorumunun altında konuşuyoruz.