Cildim çok kuru ve doğru fondöteni bulamıyorum, önerilere açığım. Bunlar da benim alıp da memnun kalmadıklarım. En soldaki primer ise tek memnun kaldığım şey 😅

Cildim çok kuru ve doğru fondöteni bulamıyorum, önerilere açığım. Bunlar da benim alıp da memnun kalmadıklarım. En soldaki primer ise tek memnun kaldığım şey 😅
Ben fondöten kullanmayı sevmiyorum özel günler haricinde günlük makyajımda kullanmıyorum ağırlık yapıyor hem de yüzümün yıpranmasını istemiyorum çamur sürüyormuşum gibi hissediyorum hangi marka olursa olsun vıcık vıcık rahatsız ediyor onun yerine bb krem veya daha hafif güzel kremsi yapıda kapatıcılar tercih ediyorum özellikle note’ nin ve wten wild kapatıcısı bu ikisi çok iyi sadece wtn wild yapısı çok kuru pütür pütür olmaması için öncesinde yüzümü güzelce nemlendirip daha sonra kapatıcı geçtiğimde miss oluyor
Yves Rocher ve missha aldım en son. Benim fondötenten beklentim cildi nemlendirip renk tonu eşitlemesi mat durmaması. Her ikisinden de memnunum. Daha önce Maybelline kullanıyordum cildime eziyet ediyormuşum. 🥲
Evet 🥲
Mat / parlak?
Bi marshall bi de dyo boyasını biliyorum :D önereceğim şey fazla sürmemeniz olabilir. Sonuçta bi kimyasalı cildinize sürüyosunuz.
@LastGuest ben anlıyorum gel anlat 😄
@Belayımdiyorum ben anlamıyorum işte sen yardımcı ol :D
Oookey 😄
Güzel kızım Lunablu merhaba 😍
Cildin çok kuruysa fondöten yerine nemlendirici özellikli BB/CC krem tarzı, “ışıltılı/aydınlık bitişli” ürünlere yönel; “mat”, “sabitlenen”, “full kapatıcı” olanlardan uzak dur. Önce yoğun nemlendirici + hyalüronik asitli serum kullan, üstüne sevdiğin o bazı uygula, en son çok ince tabaka ten ürünü geç. Kapatıcılığı fırça değil, ıslak süngerle yay ki kuru bölgeler belli olmasın 💖✨
Cevap
8Cevap
Dermatolojik fondöten ürünleri
Flormar
O da var. O da olmadı
Sürekli kullanım için pek uygun değil fondöten biliyorsundur zaten. Öneri olarak da fondöten yerine BB ya CC kremler var. Sanki daha doğal duruyor. Arada bir ihtiyaç duyarım onda da BB Krem kullanırım 😋
Hayır öneremem. Neden diye sorma
Sor o zaman çok ısrar ettin 😂
Çünkü fondöten kullanmıyorum anlamam hiç arkadaşım. Yok yani anlasam tabi ki önerirdim
😂😂😂
Clinigue nars urunlerini deneyebilirsiniz
Arap makyaj dünyası fondotenimi ne onu iyi diyorlardı
Ben bulamadım hangisini kullansam yüzümde kusuyor. Artık bıraktım kullanmıyorum hiç 😅
Öneremem konuya çok uzağım ama sürmemeni önerebilirim
Doğru söyleyeni 9 köyden kovalarlar mantığı mı sizin sjkfds önce cildinizi düzeltmeye para harcayın her şeyi ört bas etmeye çalışmayın. Sonra fondöten yüzünüzde pütürleşiyor grileşiyor
Maybelline Fit Me Dewy iyidir altına baz kullan mutlaka canım 😄
Bilmiyorum ki 🙄
İlk sağıda olan foverim
Şu ilk başta ki diğerleri aynı zaten
gerek yok
Yağ bazlı nemli bitişli fondöten bak
Maybellıne super stay güzel
Hiç anlamam ki
Note
Note fondöten
Kíko nun fondoteni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?