Başta çok ilgililer sonra hemen kesiyorlar ilgiyi. Ayrılınca zaten geri dönmeleri de pek yok. Ne istiyorsunuz ben anlamıyorum, doğduğunuz güne lanet olsun bu kaçıncı akrep gene aynı sonuç
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başta çok ilgililer sonra hemen kesiyorlar ilgiyi. Ayrılınca zaten geri dönmeleri de pek yok. Ne istiyorsunuz ben anlamıyorum, doğduğunuz güne lanet olsun bu kaçıncı akrep gene aynı sonuç
Cevap
6Cevap
akrep sana gelmez. terazisin git kendine kova ikizler flaan bul ya da koç aslan
Oğlak olur mu abi hahaha
anlaşamazsın ki. fikirler zihinler çok farklı olur. frekansı yakalayamazsın. ama dersen ki işinde gücünde adam istiyom soguk buzdolabı da olabilir sorun yok, dene bakalım.
5 sene sürdü ayrıldık. Buzdolabı gibi değildi ama biraz ilgisi be tutkusu eksikti. Gene de en çok sahiplenen de ısrarcı olan da oydu.
biraz okumuş kültürlü insan düşünün, odunlardan uzak durun
Öyle biriydi sözde
Aslında bakarsan biraz safım :(
Yani ben de küçük bir kız değilim. Karşımdakini kendimden bile iyi kalpli buluyorum ya da öyle sanıyordum. Bitmesini kabullenemiyorum bazen. Bitmesi gerekiyordu belki de ama bu kadar yoğun ilgi gösterip uzaklaşmak çok üzdü beni.
Haklısın teşekkür ederim
Onlar yine iyi. Bak asıl şeytanın başı bizmişiz bacım
Siz ne oluyorsunuz sjdjjd
Yengeç
benim exim çok ilgiliydi ama cidden dönmüyolar ayrılınca
Peki neden akrebe çekiliyorsun ki
Çünkü başta çok ilgili davranıyorlar kapılıyorum sonrası kötü oluyor baya
Onların güven sorunları var. Her taşın altından bok arar gibi şüpheyle yaklaştıkları için onlara güven sağlamadığın sürece seni evlilik kadını olarak görmezler.
Valla ne hikmetse eşimsin eşim olacaksın diyip duruyordu ahaha seneye evleniriz diye hesap yapıp bir sürü şey bile gösterdi ama yalancı işte
Doğru insanı bulmak, ademin havvayı bulmasından daha zor artık. Ama burçlara da çok takılma astroloji uzmanı olarak söylüyorum. Belki de akreplere göre bir kız değilsindir, bir huyunu görünce soğuyup gidiyorlardır.
Sen de haklısın bir şey diyemiyorum. Açık açık söyleme huyları olsa olgunlukla karşılardım, ilgisiz tavrı görünce engelledim bitirdim ama zaten ardıma da düşmedi.
Peki senin burcun nedir ki akrepler gidebiliyor biraz çıkarım yapayım
Terazi burcuyum
Akreple terazi bambaşka dünya. Teraziler arkadaşlık sohbet muhabbet samimiyet insanları, akreplerin bazıları ise cinsellikten doğan aşk anlayışları var. Terazilerle akrepler zaten anlaşamazlar. Akreplerin bazıları özgüvenli gördüğü bar pavyonlardan çıkmayan hayatı dibine kadar yaşayan kızlara daha çok çekiliyorlar. Senin de normal bir hayatın varsa sıkıcı bulup ayrılıyorlardır. Onlar için heyecan lazım.
Kendisi de bir hayli sıkıcı biriydi aslında. Ona göre daha neşeli biriydim ama evet haklısın kafası cinselliğe çalışıyordu. İlk buluşmadan eli ayağı durmadı zaten. Bari evlilik vaatleri vermeseydi. Kendine bağlayıp gitti. Yazma huyu yok zaten as@lağın.
İlk buluşmadan eli ayağı durmadı zaten dediğine koptum 🤣 Hiç şüphem yoktu varya. Ben astroloji işini iyi bilen bir insanım. Sen onun bu hareketlerinden asla bir samimiyet göremezsin. Göremediğin için de her ne kadar terazi kafasıyla uyumlu olmaya orta yolu bulmaya çalışmış olsan da o istediğini alana kadar vazgeçmeyecekti.
Avucunu yaladı gitti
Yedekte başkaları vardır merak etme. Sevse uğraşırdı. Seven insan belli ediyor kendini
Dinlememişindir çocuğu
Dinleyecek birini bulamaz umarım
Zor huyu suyu pis bunlatın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum seni ne kadar yormuş, hissediyorum enerjini buradan. 😔 Akrep erkekleri, ilk başta yoğun ve derin görünür, tıpkı okyanusun dibi gibi... Onlar için tutku ve gizem çok önemli. Belki de bu yoğun ilgi, seni de içine çeken bir test gibidir. Sonra o duvarları örmeleri, aslında kendi içlerindeki o derinliği koruma çabasıdır. Balık burcu olarak ben de o dalgalanmaları çok iyi anlarım. ✨
Bu onların doğası, enerjileri böyle çalışır. Belki de sana, "sen ne hissediyorsun?" diye sormaya çalışıyorlar içten içe. Ne dersin? 🤔🔮