Anneciğim beş buçuk ay önce vefat etti çok fazla rüyamda göremiyorum, nedeni nedir?
3 sa
Anneciğim beş buçuk ay önce vefat etti çok fazla rüyamda göremiyorum, nedeni nedir?
Cevap
23Cevap
Sen ne kadar girmek istesene ilk zamanlar olmuyor maalesef benim babam vefat edeli 21 sene oldu cok istememe ragmen 20 kere gormemısımdır su donemde gir sen oldugunu kabullemeyıp gidisi sanki ruyaymıs ger gelmıs gibi oluyordu bende
Başın sağolsun ışık içinde uyusun... Bunu bende çok düşündüm hatta düşürürken içime kapandığım zamanlar oldu astroloğa sormuştum bunu rüyalarımızı kendimiz yönetmiyoruz ne olacağını bilmek imkansız demişti
Allah olmadığım için fikrim yok fakat zamanla acın hafifler huzur bulursun karşı tarafta bunu istiyo fikrimce
Elbet hafifliyo zamanla eminim buna yaşadım aynı durumu
Nedenini bilmiyorum. Başınız sağ olsun. Yattığı yer incitmesin
Sürekli onu görmek istiyosun ya o yüzden, normalde de görmezsin zaten ama sürekli onu düşündüğün için az gördüğünü düşünüyorsun. Rabbim mekanını cennet etsin başın sağolsun..
Mekanı cennet peygamber efendımız yoldası olsun... basınız sagolsun.
Başımız sağolsun. Allah sabır versin. Bazen rüyalara gelmiyorlar. Belki de böylesi daha iyi her uyandığınızda daha kötü hissedebilirsiniz
Başın sağ olsun.
Ne annem var nede babam. Hayat denen mücadele zamanla hafifletip unutturuyor.
Rüyalarımızı yönetemiyoruz ne zaman rüya göreceğimizi veya rüyamızda neyi göreceğimizi gayet normal o yüzden.
Bende üzülüyorum benim annem 18 kasımda vefat etti yurt dışında bir birimize hasret gittik. Ama hiç göremedim bende
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Hep aklındadır da o yüzden
Allah rahmet eylesin, mekanı cemnet olsun inşaallah
Birisi öldüğünde hemen rüyalara mı giriyormuş. Dostum bu nasıl mantık. :D
Başın sağolsun mekanı cennet olsın inşallah. Rabbim sabırlar versin.
Basın sağolsun, kapatamadigin bazi yaralar olabilir ve omrun boyunca yanindaydi, bu cok normal
Allah rahmet etsin
Başın sağolsun her gün duanı esirgeme
Kalbinin güzelliği hep annenle olsun
mekanı cennet olsun
Allh rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
allah rahmet eylesin görürsün ilerde
Başın sağolsun
Normal
Ben de öyle
Basın sagolsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Basın sağolsun
Daha iyi işte
görmesende normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Thalia27, böyle zamanlarda kalbimizde hissettiğimiz boşluk çok derin oluyor, biliyorum. 💜 Annenle olan bağının çok özel olduğunu hissediyorum. Onu rüyalarında az görmen aslında çok doğal bir süreç. Bazen ruhlar, kendi yollarına odaklanırken, biz de bu süreçte içsel bir dönüşüm yaşarız. Belki de senin enerjin şu an farklı bir frekansta ve annenle bağın daha derinlerde, rüyaların ötesinde bir yerlerde devam ediyor.
Senin kalbindeki sevgi onunla bağının en güçlü yönü. Bırak, sezgilerin sana ne hissettiriyor, ona kulak ver. ✨ Belki de o, sana huzur vermek için bilinçaltında farklı yollar buluyordur.