Ölen annemi rüyamda sağ ve iyi halde görebilmem mümkün mü, beni gerçekten görüyor mu?

Merhaba. Annem dağ gibi bir Karadeniz kadınıydı. Kanser birdenbire hayatımıza girdi ve 1 sene içinde her yolu denememize rağmen annemi aldı bizden götürdü.
Tabii bu bir sene hızla eriyerek acılar içinde geçti yoğun bakımı da gördük entübeyi de palyatifi de kan revanları da acı çığlıklarını da. 1 senelik sürecin 5 ayı halıya basmadan hastanede geçti.

Annemin bir anneden ziyade maddi manevi her anlamda üzerimde emeği o kadar büyük ki kaç kez beni ateşlerden aldı ben de kaç kez kıymetini bilmedim çile çektirdim ona. Bakımıyla ben ilgilendim ama kurtaramadım işte geç gelen pişmanlığın hiçbir önemi yok. Annemi o kadar çok özledim ki gideli 6 ay olacak onu ilk kez bu kadar uzun görmemiş oldum. Rüyamda birkaç kez gördüm ama yine hep hastanedeydik.

Annemi nasıl rüyamda göreceğim hep dua okuyorum hayrına sadaka veriyorum ama annem nerede kavuşmak mümkün mü beni gerçekten görüyor mu bilmiyorum çünkü o bizi çok merak eder bırakmazdı gelmek mümkün olsa gelirdi içim yanıyor parçalanıyorum daha kaç yıl onsuz yaşayacağım lütfen beni gerçeklerle bilgilendirin beklemeye olan inancım artsın

Ölen annemi rüyamda sağ ve iyi halde görebilmem mümkün mü, beni gerçekten görüyor mu?