Güncellemeler
1 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Başakla iyi tamamlarlar ama çok soguk tipler yav. bişey anlatsan soguk soguk alakasız yanıt veriyorlar. Sakın ruh hastası boğalara bulaşma.
Başak birinde gözüm var şu sıralar zaten 😂
Ben de balıgım başak kadını hemen tav olabiliyor anlattıklarıma, sohbetim ilginç geliyor onlara ama onların soğuk ciddi ve çekilmez yapıları bana ters. ve çok yavaş konuşuyorlar ben sabırsızım. boğa kadını da gereksiz sal akça espiriler yapıyor güldürmek için ama onlar da başaklar kadar olmasa bile yine de soguk/ciddi tipler. ben kibar naif zarif kilosuz güleryüzlü eğlenceli kadın seviyom sadece. o da bir tek ikizlerde var ama ikizler balık zor anlaşır uzun vade, ikizler zor bir burç. aslında yengeç kadınında aradıgım çogu özellikler daha fazla var bu saydıklarıma göre.
Ben de soğuk ve mesafeli biriyim zaten o yüzden iyi uyum sağlarım
yükselenin falan mı oğlak? normalde balık enerjik pozitif bi burçtur. pek ciddi ve mesafeli olmaz. ben öyle değilim
yay kadar olmasak da bizde de oynaklık var :d
Yükselen başak benimde
Ondandır o
Doğrudur
Adın k ile mi başlıyo
Hayır ne alaka
Tamam yok bişey
Tamam
Yengeç iyi geliyor bize fakat görgüsüz uçlarda yaşayan yengeçler de çok fazla var. onlar sıkıntılı onlar iyi gelmiyor bana. Senin babacan tavırlı , sahiplenici yengeç erkeklerinden bulman gerek onlarla iyi aşk yaşarsın ama sayıca az onlar. Bazıları kafasında 40 tilki dolaşan tipler o tür yengeçlerden uzak dur
Ateş burçları nasıl abi sence?
Bana göre berbat, seni bilemem. Ama ateşlerde sanılanın aksine koçların iyisi tam iyi oluyor aslan erkekleri en berbat olanı hiç mi hiç sevmem sürekli onaylanma övülme ihtiyaçları saçmalık ötesi. yay da sempatik olsa bile fazla gevşek karşıyı dinlemiyor, onun anladıgı kadar varsın onun zihninde. o yüzden ateşlerde bi tek seni sevdiğine emin oldugun koç erkeği bulursan yapış , anlaşırsın.
Akrep su grubuna girer ve senin üstenden o gelir çünkü sen çekime inanırsı
Ben de balığım. Bana ne uygun
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer, ben kendime ne uyar onu bilmiyorum 😂
Bizin seven yok herhalde 😂
Bogayim o kadarini biliyorum
Benim bennnmm yaz nedeni söyliyim
Yürü git
Sen beni kovamazsın bem giderim
Git o zaman
Tamam yazma gidiyim
Olta burcu
burcu bilmem en uyumlusu benim