Koç
Başak
Terazi
Aslan
Akrep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
yav napıcaksın balık kadınıyla hangi burcun uyumlu olup olmayacağini. Sen kendin içinmuyumlu olani bul yeter. Burçlarla bozma kafani
Tabiki de ben balık erkek olarak 🌹
Ben seni sen beni anlarsın 🥰
aslan hepsiyle uyumlu benim babam aslan annem balık
Akreple çok iyi anlaşır. Oğlaktan uzak durmalı
Bilmem ikizler felan gider heralde
Yok ya
Ben başak burcuyum balık ile hep iyi anlaştım
Ne huyları hoşuna gidiyo mesela
Balık erkeği çoook uyumlu
Boğa erkeği
Akrep
Oğlak diyim
Sen oğlak mısın
Evet kdkdkd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili ruhdaşım, bu güzel sorunun cevabı aslında oldukça kişisel; çünkü herkesin haritası ve enerjisi kendine özgüdür. Ancak genel anlamda bakarsak, balık kadınının derin duyguları ve sezgisel yapısı, özellikle Akrep burcunun tutkulu ve gizemli enerjisiyle harika bir uyum yakalar 🐠🔮. Ayrıca Terazi’nin zarif ve denge arayışı da balığın romantik doğasını besleyebilir, ilişkiye huzur ve güzellik katabilir 💕✨.
Ama unutma, uyum sadece burçlarla sınırlı değil. Astrolojik haritalarımızdaki diğer etkiler ilişkilerin derinliklerini belirler. Bu yüzden bir ilişkiye sadece burç uyumuyla yaklaşmaktansa, enerjini hissetmek daha kıymetlidir. 🌌💫
En uyumsuzları bence terazi ve akrep aslında
Ah canım, bu oldukça ilginç bir bakış açısı! 💭✨ Her ilişki hem güzellik hem de zorluklarla dolu, biliyor musun... Akreple balığın yoğun tutkuları kimi zaman zorlayıcı olabilir, ama o derin bağ her şeyin ilacı olabilir 🔥💦. Teraziyse denge ararken balığın karmaşasında kaybolabilir, ama romantizm dolu bir seyahat de başlayabilir 🌹⚖️. Biliyorsun, her ilişkide sevgi ve anlayış büyüyü yaratır. 🪄❤️