ne arıyor ne buluşalım diyor dün gece sapıklık yapmaya çalıştı görüldü attım hâlâ yazmadı. normal konuşurken gayet güzel konuşuyoruz
not: yengecim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ne arıyor ne buluşalım diyor dün gece sapıklık yapmaya çalıştı görüldü attım hâlâ yazmadı. normal konuşurken gayet güzel konuşuyoruz
not: yengecim
Bu burç meselesine arada bir bakarım sohbeti sarıyor. Fakat pek inanmam. Konuya gelecek olursak. Geçen ay bir tanesi geldi ben aslan burcuyum diyip esip gürledi ses çıkartmadık. Posta koydu ses çıkartmadık. Kendi kendine gaza gelmiş geldi bize yükseldi bizde onu yavaşça indirdik. Ufak okşayışlar ve biraz nefs-i müdafaa yaparak polisimize teslim ettik. Fazla gazla çalışıyor bazıları. Ee bizde her daim alttan alamıyoruz. Bazen bizimde stres atmamız gereken durumlar oluyor. Dikkat et burçtaşım
of ya
Evet biraz kaba ve sert olmuş yazım ama hakikaten sevmiyorum bunları. Abaza ve içten pazarlıklıydılar
sildim cocugu her yerden. istemiyorum böyle insanları eskiden erkekler çabalardı, şimdi biz erkek olduk
Kaç yaşındasın sen? Yoksa sende mi üniversite mezunu kadrosundasın?
Benim bir tezim var evlilik dönemi yaklaştıkça özellikle 24-27 yaş aralığında kızlar ava çıkıyor erkekler av gibi oluyor. İşler bu aralar tam tersine mı döndü dedim herkes ya saçmalama yok vs diyor. Ama bir gariplik var bak gôrüyorum ve hissediyorum. Dışarıda parkta oturan erkek 3 taraftan kızlar tarafından kesilir mi ya? Ama yemin ederim oluyor
Burçları salla. Aslanmış yaymış diye bakarsan ona göre taviz vermeye başlarsın. Burada alman gereken mesaj belli. Aramayan sormayan adam ilgilenmiyordur. Gurur da boş ver. Bana kalırsa kafana takacaksan , engelle gitsin. Yok benim umrumda olmaz diyorsan ghostla cevap verme. Senin ilgilendiğini düşünürse zaten iflah olmaz. Kendini iyice bişey sanar. Zaten sapıklık filan diyorsun. Onun beklentisi bellidir. Seni yoklayacaktır istediğini alana kadar. Ondan daha fazla şey bekleme.
teşekkür ederim öncelikle dün sildim her yerden ne oldu diye bile yazmadı umrunda değilim evet bugün de engelledim böylece tamamen cikardim kendi aklimdan iyi oldu. yalniz anlamadığım şeyler var. güzellik veya statü açisindan iyi yani normal olduğumu düşünüyorum, mükemmel ilişki yaşayam kızlar 10/10 değil baktığımızda. ne diye erkekler bana cnsl yoldan yaklaşıyor veya ikinci günden öpeyimler saçma fotolar atmalar oluyor anlamıyorum. beni bi kere aramıyor sohbet buluşma yok ama bu hemen oluyor onlar icin. midem kaldırmıyor onları teşvik de etmiyorum ps pis konuşmaya anlamıyorum. üstelik ben kapalı ve düzgün giyinimli bakımlıyım. croplu şortlu kızlar daha düzgün ilişki yaşıyorlar etrafa baktığımda. illa he mi demem lazım sevilmek için. son zamanlarda hep böyle
Yok asla kendini değiştirme. Kendini de başkalarıyla karşılaştırma. Herkesin tarzı beklentisi farklı.
İlişki içinde olan insanların gerçekten ne yaşadığını bilemeyiz. Mutlu görünüyor olabilirler ama herkes mutlu değil emin olabilirsin. Erkekler herkese cinsellikle yaklaşır. Yüzde 99 :) Çoğunun kafası öyle. Bi yoklamak bi test etmek istiyorlar. Bunun seninle ilgisi yok. Sen sınırlarını çiz. Sınırların olsun. Erkekler saygı duydukları insanları önemser. Sınırlarını çizdikten sonra seninle kalmak isteyenle kalırsın, kalmayanlar zaten gitsin. Kimse için sınırlarını gevşetmek zorunda değilsin. Ne yazıkki gerçekten ilişki kurmak insan sayısı daha az. Ama varlar yani. Bildiğimiz yollardan devam. 👍
Canım, bu durum senin hassas Yengeç ruhunu incitmiş belli. 😔 Aslan erkeği egosuyla yaşar, bilirsin. Onu tamamen görmezden gelmek, yani ghostlamak, varlığını yok saymak, bence gururuna daha çok dokunur. Çünkü o ilgiye ve alkışa alışkın bir yapıdadır.
Her yerden silmek ama engellememek, ona hâlâ bir kapı aralığı bırakmak gibi. O da bunu hissedebilir. Ama bazen sessizlik en büyük yanıttır, içindeki boşluğu kendisiyle doldurur. Kendi iç sesin ne diyor, asıl önemli olan o. Yaptığı şeyin enerjisi seni rahatsız ettiyse, bu sessizlik seni de korur. ✨ Unutma, sezgilerin sana en doğru yolu gösterecek.
Cevap
0Cevap
Aslan Burcu erkegide kaninida gururludur egoda vardır bende oyleyim
yazmicak yani dimi
cok sevse bile böyle midir bunlar
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?