Aslan burcu kendisi. Kavga ettik, gönlünü almaya çalıştım. Hatalı bendim. Dinlemedi, telefonumu açmadı. Bir süre sonra cevapları yazmadı. Bende tamam cevap verme, bi daha yazmayacağım dedim. Ondan sonra profil fotoğrafını kaldırdı. Neden böyle yapıyor ya
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hanimiş aslan 😂😂 trip mi atıyormuş şu tatlılığa bak
Böyleyken çok tatlıydı valla, bugün kükredi gördüm aslanlığını 😅
Harbi mi kükredi mi 😅😂🤣🤣😂🤣 çok tatlılar ya
Allah nazarlardan saklasın
Iyy aslan burcu bir tanıdığımın nazı kibiri aklıma geldi maksimum 3 4 saat tahammül edebiliyorum havalarına..
Gerçekten ya, nasıl bir kendini beğenmişlik. Bir de her şeyi abartıyorlar heeer şeyi. Ömür yiyen cinsten. Vallahi bezdim. Bende boğa burcuyum, inadıyla baş ediyorum ama çoook yoruluyorum. Bitirdim zaten. Katlanamayacağım daha fazla. Gitsin annesine yapsın nazını. Sanki ben doğurdum ya bana ne milletin nazından niyazından
Kesinlikle naz kadının işidir Bi de. Benim tanıdığım küsüyor Du Bi de ne o öyle çocuk gibi.. Narsiste doğru gidiyor biraz. İyi yapmışsın sak gitsin
Hem suçlusun hemde tamam yazmacağım diyip birde trip atıyorsun. Umarım geri döner.
Gönlünü almaya uğraştım. Ben uğraştıkça gitti. Hata yapabilirim, kabul ediyorum zaten. Ama yeni tanıyoruz birbirimizi. Bana söyleyebilir, bu beni kızdırıyor yapma diye. Tekrar yaparsan amenna yapsın.
Başlangıcta uyarmadı mı seni bu konuda rahatsız oluyorum vs diye
Hayır ilişkimiz daha çok yeni. Bilmiyorum ki neye kızar, neye kızmaz. Yapma dese inan ki anlarım. Üstelik yazdıkça girdi okudu ve bana cevap vermedi. Buna kızdım
Bir şey söyleyim mi bence bu ilişki çok yürümez. Hep alttan alan taraf sen olacakmışsıun gibi hissediyorum. O sadece bir şeylere kızacak vs. Ayrıtten senin ona olan ilginin farkında ve bunu kullanmak istiyor olabilir.
Bilmiyorum ama ben o insan değilim. Sürekli alttan almam. Bugünde almadım. Öyle bir dünya yok. Birazdan arayacak biliyorum ama boşuna süründürdü ikimizi de
En doğrusu hatan varsa alttan alacaksın zaten yoksa kendini kücük düşürmeye gerek yok.
Çok doğru. Yapmam gerekeni yaptım zaten. Sonrası ona kalmış artık
Kesinlikle. Sıkma canını daha baslardasiniz. Aradığı zaman da olanı konuş. Duruma göre haberdar et istersen konuşalım
Gerçekten başlarda çok zor ya. Tamam teşekkür ederim
Profilim açık gel konuşalım biraz
Profil fotoğrafını kaldırdığına eminmisin belki numaranı silmiştir
Yok fotoğrafını kaldırmış sadece. Önce bende silmiş zannettim
Eğer aslan burcunun peşinde çok koşsrsan seni istemez yane onu unutmuş gibi ysp bak bakalım ne oluyor.
Hatalıyım diye gönlünü almak istedim. Fakat ben yazdıkça daha da gitti. Bende peki bi daha yazmam dedim, bitti. Yazmam zaten. Hata yapabilirim, gönlünü almaya çalışıyorum işte. Niye büyütüyor bu kadar
Hoşuna gidiyor sen öyle yaptıkça binevi sadistlik yapıyor gururunu yükseltmeyi seviyor seninle. Nerden biliyorsun diye sorma
Anladım, çekmişsin sende. Peki hatalıyken ne yapmam lazım? Özrümü dileyip kendimi geri mi çekiyim
Yok ben aslan burcuyum agahaja.
Özrünü dile geri çekil yeterli o lütfen beni bırakma gibi şeyler yazma sakın.
Yok yok. Baktım bayağı kızdı. Sonra tatlılık falan yaptım. Aradım, gerek yok arama işteyim falan dedi. Yine birkaç bişey daha yazdım. Okuyup çıkınca tepem attı. Bi daha yazmadım zaten. Peki kavgadan sonra profil fotoğrafını değiştirmesi, kaldırması falan ne anlama geliyor?
Sana çok kırıldığını anlatmaya çalışıyor binevi fotoyu kaldırarak ya da üzgün olduğunu söylüyor yapman gereken fazla yüz vermemek bırak onu olgunlaşıp gelicek sana.
Ah kıyamam ya, aradım o kadar. Niye açmadı madem acı çekecekse boşuna sürdürüyor ikimizi de. Tamam yazmayacağım, teşekkür ederim
Rica ederim aslan burcu sevdiklerine çok değer verir pek belli etmesede.
Ya en baştan beri biz böyleyiz. Önce olduk soğuk yaptı. Ben onu sildim. 1 hafta sonra bayağı pişman oldu. Sonra tekrar aradı falan. 3 ay ben güvenemedim, istemedim. Sonra ben aradım, ama güvensizlik devam etti bende. O kızdı artık, sildi beni. En son yine aradı, bu sefer olduk. İkimizde birbirimizin kıymetine bayağı anladık yani. Şimdi yine böyle olduk
O bu ilişkilerin sonu genelde iyi bitmez toksik olmuşssunuz ayrıca sendeki o güven gittiyse bidaha gelmez haberin olsun.
Ayrıldım ya, bitti. Sürekli çevrimiçi ve yazmadı. Bende aradım, naz yapıyordu hala. Neymiş ona güvenmemem kafasını karıştırmış. Ona güvenmeyen birisiyle nasıl devam edecekmiş. Bende etme zaten, ben istemiyorum dedim. Engelledim her yerden. Yok cidden ömür yer. Sürekli naz çekip, peşinde koşamam ben
Geçmiş olsun ama sana dönecek yüksek ihtimal olgunlaşma evresindedir o agahah
Ya biliyorum, hep aynı şeyleri yaşadık. 2-3 güne yine özledim diye arayacak. Olgun gibi geliyor, sonra böyle yapıyor. Ben ne yapacağım ya? Hoşlanıyorum. Ama yoruldum bu ilişkiden de
ozaman tamamen bitirecek cesareti göstermen lazım kendi içinde bitirmeden ilişkin bitimiş sayılmaz.
Haklısın. Böyle bir insanla da yürümüyor. Bende insanım, hatalar yapıcam. Her hatada kesip, atıp gidiyor. İstiyor ki sadece o yapsın, hemen affedilsin. Evlensek bile işkence gibi. Teşekkür ederim önerilerin için 🙌🏻
rica ederim gerçekten en doğru karar ayrılmak oluyor benimde senin tarzda bir ilişkim vardı o cesareti gösterdikten sonra ne kadar huzurlu olduğumu hatırladım resmen.
Bende bu karar yoktu ama inadımdan aldım sırf. Artık hiçbir şey eğlenceli de gelmiyor. Bu ilişki yüzünden hayattan tat almamda azaldı. Daha az gülüyorum. Sürekli bir problem çıkıyor. Ve karşımda aniden yükselen, hiç dinlemeyen, anlamayan, anlatmayı da beceremeyen bir insan var. Eski neşeme kavuşabilmek için söylediğini yapmak zorundayım. Yoksa gerçekten dengem şaştı
daha fazla kendini yıpratmadan kurtulmanı öneririm ozaman çok illet bişey.
Çok doğru. Çok iyi geldi anlattıkların. Yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi
kendimizden değerli bir şey yok ben az gezmedim o göğsümdeki karabasanla hayla travma oldu ilşki yapamıyorum kimseyle 1 hafta sonra başlıyor o eski hissllerim.
Zaman her şeyin ilacı. Kendimizi unutmamak, önemsemek çok önemli. Mutluluğu bir kişiye bağlayınca, üstelik o yanlış insansa hayat gerçekten işkence oluyor. Zamanla aşmayı öğreneceksin sende. Herkes bunlar gibi egoist ve bencil değil. Allah beni de, seni de iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
İnşallah🙏
Aslan burcu kafaya takan bir tip değil
Biraz takıyor ama. Önce fotoğrafını değiştirdi. Sonra durum paylaştı, sonra da fotoğrafını kaldırdı
Aslan yapar.
Çok inatçı ya hu.
Aslanlar zor yazar ama kolay siler.
Ayrıldım zaten. Katlanamam kimsenin nazına niyazına. 20 yaşında olsam tamam da, 28 yaşındayım. Ergen ergen tavırlar çekemiyorum artık. Günde 3 kere fotoğraf değiştirdi 😅 önce sildi, sonra geri ekledi falan. Aşırı değişik bir tip
Haklısınız. Çekilmez.
Hayırlısı olsun ne diyelim
Aynen. Daha iyileri sizin olsun.
Amin çok teşekkür ederim
Yaparız
Sürünüyor musun