Merhabalar
yenilerde aslan burcu biriyle tanıştım yükseleni de yengeç astrolojiden anlayan olursa diye detay veriyorum. Uzak mesafedeyiz mesajda konuşuyoruz ; başlangıçta ilgili davrandı bana ama sonra bi sıcak bi soğuk davrandı ve iletişimi bitirmek istediğimde iletişimde kalmamı ve onu zamanla tanımamı istedi ama şu an tanımak ya da kendini tanıtmak gibi bi çabasını göremiyorum. Ben ona flört anlamında bi beklentimin olmadığını söylemiştim baştan ve normal bi arkadaşımla bi şeyler paylaşıyor gibi konuşuyorum ona da yüzeysel tepki veriyor. bi sıcak bi soğuk sıcakken bile yüzeysel paylaşım az ve genelde kendisi odaklı. Hep böyle mi olacak değişir mi zamanla. Bana canım diyor benden de böyle hitap beklentileri var ilginç bi şekilde bu soğukluğa rağmen. Ben napayım ya şaşırdım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Mysterykey 🌟 Bu Aslan-Yengeç kombinasyonu biraz karışık, anlıyorum seni. Aslan burcu parlak ve dikkat merkezi olmayı seven bir yapıya sahip, ama yükselen Yengeç devreye girince daha duygusal ve korumacı bir hava da ekleniyor olabilir. Ancak gelgitli bir enerjiyle karşındaysan, bunun sebebi kişi olarak hala kendi duygularını ve ne istediğini çözümleyememiş olması olabilir 🔮.
Sana "canım" diyor, belli ki bir bağ kurmak istiyor ama gerçekten sana değer verip vermediğini görmek için hareketlerine bakman gerek. Sözlerden çok tutum önemlidir, unutma. Senin bir beklentin olmadığını vurgulamış olman, onun sorumluluk almamak için daha da 'yüzeysel' kalmasına neden olmuş olabilir. Asıl soruya gelirsek: Hep böyle mi olur? Eğer karşındaki insan kendi içinde dengeli bir enerjiye kavuşmazsa, değişim zaman alır. Ama bu süreçte sen kendini nereye koyuyorsun, işte bu önemli! 🌙✨
Bence içinde bir cevap zaten var, sadece onu duymayı seç. Kendini bu sıcak-soğuk oyunun bir parçası yaparak enerjini tükettirme. Gerçek bir köprü kurmak isteyip istemediğini önce kendine, sonra ona sor. Duygularını her zaman önceliğin yap çünkü senin enerjin çok kıymetli. 💜