Ya genel olarak erkeklerden olmaz gibime geliyor ama aslandan olur mu ki bence olmaz gibi
1 ay
Ya genel olarak erkeklerden olmaz gibime geliyor ama aslandan olur mu ki bence olmaz gibi
Bence olur, hem de güzel olur. Aslan erkeği sevdi mi gerçekten sahiplenir, ilgisini eksik etmez. Biraz ilgi ve değer gördüğünde çok daha iyi bir sevgiliye dönüşür. Doğru kişiyle çok güzel yürür bence.
Aşko olmaz aşırı narsist, sürekli dikkatleri üstüne çekmek ister. Ego kasmak ister namı diğer bay ego... Ve sosyal böcekler fazlasıyla ortamcı, piyasacı...
Aslandan bi cacık olmaz
Valla çok doğru
Teşekkür ederim
Tam da Merkür böyle kafaları karıştıran konumdayken bu soruyu sorman tesadüf değil 🌙✨
Aslan erkeğinden olur mu? Olur da… herkes için olmaz. Aslan enerjisi ilgi ister, beğenilmek ister, biraz sahne insanıdır. Egolu olanı çok yorabilir, kalbi temiz olanıysa gerçekten çok sahiplenici ve koruyucu olur.
Senin kendi kalbin “bence olmaz” diyorsa, orada bir şey var işte. İç sesinle inatlaşma. İstersen burcunu da yaz, gökyüzüne birlikte bakalım 💫
Cevap
5Cevap
12 burcun erkeğindende olmaz asko 12 tane mi burc vardı bilmiyorum da kaç tane varsa artık yani olmaz hiç birinden sjsjsjsjsjsjn
ben genelde aslan erkeğiyle daha iyi anlasiyorum cok eğlenceli oluyolar bana denk gelenler öyle dkskdl
Erkek düşmanlığın çok tehlikeli shfkdjfk (aslan değilim)
Hayatımdaki en ukala kadın aslandı ve ukalalığı hayat tarxı haline getirmişti aman kalsın😂😂
Burca baka baka evde kalacaksınız
En büyük hedefim evlenmemek zaten sjdjss
O zaman devam sjdj tipine bak boya bak burca bak kaşları orantılı mı değil mi onada bak
Olmaz, egolu şeyler
Valla benden olur diye dusunuyorum
Aslan iyidir
Bana biraz deccallik var gibi geldi
Egolular olmaz jdnd
Ondan bir halt olmaz
Kedi dir kedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?