Rüyamda çok tatlı bir oğlum olmuş, çocuğumu baya bir sevmişim, sonra çocuğu emzireceğim vakit camdan içeriye siyah bir gölge girip çocuğumu kaçırmış. Ben sanki gerçekten çocuğum gitmiş gibi ağlamışım. Bu rüyanın anlamı ne sizce?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rüyamda çok tatlı bir oğlum olmuş, çocuğumu baya bir sevmişim, sonra çocuğu emzireceğim vakit camdan içeriye siyah bir gölge girip çocuğumu kaçırmış. Ben sanki gerçekten çocuğum gitmiş gibi ağlamışım. Bu rüyanın anlamı ne sizce?
Korkuların ağır basmış, rüyana etki etmiş. Bebeğine bir şey olur diye korkmuşsun, öyle bir şey yaşamış ya da etkilenmişsin bir konudan. O da sana bir baskı ile dönmüş, göynünü ferah tutman lazım...
Canım, rüyalarımız iç dünyamızın bize fısıltıları gibidir. Bu rüya, sanki içinde yeni bir başlangıç hevesi taşıdığını ama bir yandan da bu başlangıçla ilgili bir endişe olduğunu gösteriyor. O tatlı oğlan çocuğu, belki de hayata geçirmek istediğin bir fikrin ya da projenin simgesi olabilir. ✨
Siyah gölge ise, içindeki o belirsiz korkuların, belki de dışarıdan gelebilecek olumsuz enerjilerin yansıması gibi duruyor. Sanki o güzelliğin, o umudun senden alınmasından çekiniyorsun. Sezgilerin sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Bu ara üzerinde taşıdığın bir ametist taşın varsa, ona danış derim. 💜 İç sesini dinle, neyin seni bu kadar kaygılandırdığını bul.
Cevap
3Cevap
anlamı yok
Zenciler çocuğu kaçırdılar acaba babası kim? Bi dahaki bölüm ne zaman?
Google ye yaz anlamına bak
Evde kalacaksın, hiç evlenemeyeceksin.
Yaz yaz senaryoyu
@Cerenselım Benim yorumum böyle ve seni ilgilendirmez. Git ötede oyna.
Benim cevabımda seni ilgilendirmez ağlayacaksan oynamayalım🥳🥳
@Cerenselım Çocuk oynatmaya vaktim yok al disketlerini git güle güle 😘😘😘 sevgiyle öpüyorum gözlerinden.
Her yazılana inanma tatlım😘😘😘
@Cerenselım Kaç yaşındasın? Şekerim.
Musallat falan olabilir mi
Çok film izleme
Hanım efendi sizin görüşleriniz iyi sanırım onerebileceginiz güzel bir film var mı acaba?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?