Uyanınca çok kötü oldum yokluğunu hissettim gerçekten derlerdi inanmazdım... sizde de oldu mu? 🥲
3 ay
Uyanınca çok kötü oldum yokluğunu hissettim gerçekten derlerdi inanmazdım... sizde de oldu mu? 🥲
Rüyada hamile olduğunu görmek genellikle hayatınıza neşe ve coşku getirecek beklenmedik sürprizlerin işaretçisidir.
Maddi kazançların artacağı ve olumlu değişimlerin kapıda olduğu bu özel rüya, umut ve beklentilerin yeşerdiği neşe ve sevincin hakim olduğu bir döneme işaret eder..
Ay çok teşekkür ederimm yorumun için 💫

Korkunç bir rüya özellikle bekar bir kız için
@hayalsizdasporav 🤙
Evet

Etiketin görünmüyor
@HayalsizDasporav swmwmwöwçağ nasıl gördün o zaman

Alt da ismimi gördüm onun icin yazdim üstde yorumum var ya hani
Yanıta nasıl ekledin şu resimi uygulamayı indirmek mi gerekli acaba ama sen dur öğreneceğim ben
@HayalsizDasporav pff etiketlenmeyi kapatmıssın demek ki
Etiketlemeyi kapatmadim da bildirim gelmiyor ondan.
Ayrica yapabilemezsin
@HayalsizDasporav seytan seni😠yapabilemezsini görücen sen tm? 😡

Edirneli misin yoksa tekirdagli mi
@HayalsizDasporav sölemem hıh 🙄hem anlamadım neden sordun
Merak.
@HayalsizDasporav Tekirdağ ve Edirne nereden çıktı swqlwkwkwm fazla merak iyi degill 🤗 hem tamam anladık resim ekleyebiliyorsun daha ne kadar gözüme sokacaksın😡

Her daim.
Rüyada hamile olduğunu görmek genelde içinde büyüttüğün bir isteğe, yeni bir başlangıca ya da sorumluluk duygusuna işaret eder derler. Ben de ikinci çocuktan önce böyle bir rüya görmüştüm, uyanınca içimde bir boşluk olmuştu 🥹🤍 Annelik hissi bazen daha ortada bebek yokken bile kalbe yerleşiyor. Kalbin prova yapmış diyelim 😉👶 “Anne yüreği fragman izler gibi, filmi hemen sahiplenir.”
Cevap
9Cevap
rüyaların anlamı olmaz
Neden olmaz bence bu rüya oldukça anlamlı benim açımdan 🥺
umarım hayırlısı olur

Cinler selam vermis.
Aleyküm selam
Asik olmuslar.
Bir kez bebeğim doğduğunu görmüştüm.
Ama kız mı erkek mi onu bile bilmiyorum.
Sadece benim bebeğim olduğunu biliyordum. Onu arıyordum odalarda..
İlginç bir rüyaydı..
Berekettir. Bolca para gelecek demek jdj
Çok güzel cmrjd
Güzel bir haber alacaksın demek
Hâlâ olmayan çocuğumu düşünüyorum 🥹🤣
Rüya hamilelik, yeni başlangıç anlamına geliyor. Valla, herkes farklı yorumluyor.
Bende görmüştüm kız çocuğum olmuştu bir tuhaftı ama güzeldi
1001 rüya yazın googleye ihya rüyada yazabilirsiniz ordan bakin rüyaniza ama işin ehli hariç kimseye anlatmayın ne iyi rüyanızı nede kötü olanı
Annelik perilerin kabarmış bilinç altı
Annelik duygusu sanırım
Yok olmadı 🙄
Benimde dün kucağımda bebek vardı rüyamda
Pıttığına kısmet var
Hicc görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?