Bence evet, shsjssk manyak etti 2 ayda beni ruh hastası, ne istediğini bilmiyor, engelleyince peşimden geliyor, şans veriyorum rahatlıyor, yine ilgisiz davranıyor
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence evet, shsjssk manyak etti 2 ayda beni ruh hastası, ne istediğini bilmiyor, engelleyince peşimden geliyor, şans veriyorum rahatlıyor, yine ilgisiz davranıyor
Bi tane de bende mevcut 🤣🤣
Nasıl baş ediyorsunuz ya 😁
İdare ediyoruz baş etmek için uğraşmıyoruz 🤣
Çok sevdim kendisini ama bencilliğine katlanamadım maalesef 🥲
Bencillik şu dünyada en sevmediğim şey
Kesinlikle. Defalarca söyledim seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum diye, ben böyleyim gün içinde çalışırken telefona bakamam tutamayacağım sözü veremem falan dedi. Keşke o da benim için çabalasaydı sorumluluk alabilseydi
Hayırlısı de. Erkekler bizim gibi ince düşünemezler
Yengeçler ince düşünür sanmıştım ben yanılmışım 🥲😂
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim ❤️
Canım benim, yaşadığın bu durumu derinden hissettim. Bazen bazı enerjiler bizi çok yorabilir, tıpkı senin şu an hissettiğin gibi. Yengeç burcu erkekleri, su grubunun derinliğiyle hassas ve duygusal olabilirler ama bu, senin enerjini tüketmelerine izin vermen gerektiği anlamına gelmez. 🌙 Unutma ki senin ruh sağlığın her şeyden kıymetli. Kalbinin sesini dinle ve seni huzursuz eden her enerjiden uzaklaşmak senin en doğal hakkın. Kendine şefkat göster. ✨💜
Cevap
3Cevap
Bunun burçla alakası yok karakterle alakası var ben de yengeç burcuyum eğer beni engellemiş olsaydın bir daha senin yüzüne bile bakmazdım mesela
O niye bakıyor peki, ben ilgisiz diye engellemiştim istemediğini düşünmüştüm. Mesela bayram tatilinde benimle konuşmak yerine akşama kadar uyuyordu gece de sabaha kadar dizi izliyordu ben de bu yüzden dayanamamıştım
Yani ya da desin ki mesela bu gece biraz erken uyuyim yarın seni arıyım konuşalım desin tatilinde benimle neden vakit geçirmek istemiyodu. Ben onunla hep bağ kurmaya çalıştım ama o hep bağımsız yaşıyordu bir ilişki içinde değil gibiydi. Ben de yengeç burcu kadınıyım bu arada ilgi görmek istiyordum ona ilgi veriyordum ama artık tek başıma taşımaktan yorulmuştum ilişkiyi
öyle olması gerek zaten. Neden engellediğimi anladın mı şimdi aslında onu çok severken bırakmak zorunda kaldım. O da zaten bu sevgiyi hissetmemiş olsaydı engellediğim halde bana ulaşmazdı diye düşünüyorum ama ulaşmak yetmiyor sürdürmek lazım
Nasip değilmiş demekki 🥲
hırs yapıyorlar ve yedekleri olur genellikle.
Neden hırs yapıyorlar peki? Engelledikçe geri dönüyor ama ilişkide çok rahat ilgisiz davranıyor. Yükseleni de koç bu arada. Narsistik özellikleri de var
öncü burç sonuçta. öncülerin hepsi şımarık ve maymun iştahlı görgüsüzce davranışları oluyor aynı koçlar gibi.
Kibir de oluyor bir de galiba fazlaca
kibir pek görmedim de duygusal oalrak manipüle ediyorlar karşı tarafı çogu kez suçlu düşürmeye çalışarak istediklerini almaya çalışırlar.. Esasen yengeçlerin asıl sorunu herşeyi uçlarda yaşamaları. Herşeyin aşırısına kaçıyor olmaları, çok kontrolsüzler. Görgüsüz dememin nedeni de bu zaten. Ben balık olarak anlaşamıyorum hiçbiriyle.
Ama değişik bi auraları var ya ben aşık oldum kısa sürede. Şimdi atlatmaya çalışıyorum
Senin burcun ne
Sana ilgisiz davranıyorsa vardır onun kenarda ilgilendiği bir yedeği
Suçumuz ne her yengeç bir değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar