Şimdi aranızda o burçtan varsa beni taşlarsınız diye ben hangi burçlardan çekindiğimi başta söylemiycem. Sizlerin düşünceleri nelerdir😄 Burçlara inanan kişiler cevap verirse güzel olur.
Cevabın nedir?
+1 yılAkrep erkeği olarak, bütün kadınların en çok uzak durması gereken erkek tiplemesi olduğumuzu düşünmeleri burçlar hakkında ilk öğrendiğim şeylerdendir. Şimdi o yüzden artık ben direkt kadınları uzak tutuyorum. Aman ablacım, akrep erkeğiyim sonra bişi mişi olur. Uzak duralım baştan diyorum. Çok mutluyum, çok yalnızım :D
12 Yorumla
Soran+1 yılBurçların özellikleri sabit kalsa bile bazen yetiştirilme tarzları veya aileden gördükleri şeyler veya insanın kendi kendini yetiştirmesinden dolayı kötü burç özelliklerini iyi burç özellikleri ile kapatır. Ve uzak durulması gerekmez. O yüzden kişiyi burca göre yargılamak değil benim sorumdaki amaç. Amaç siz şimdiye kadar hangi karaktersiz insanla tanıştınız ve bu hangi burçtu aslında? Ama sorduğum soru sanırım öyle anlaşılmadı canım sağolsun😇
- +1 yıl
Tamam.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen ikizlerim, bana yakın olman gerek ama, fırmala oluyoruz bazen, yeri geldiğinde ama dürüst burcumuz var orası ayrı, biraz çapkınız, şeytan tüyümüzde var. Bilmiyorum sen karar ver.
15 Yorumla
Soran+1 yılİkizler çok fena. Benim tanıdığım tüm ikizler erkeği aşırı çapkın oluyor. Neden böylesiniz 😇
- +1 yıl
Şeytan tüyü, ama sadakat nedir iyi biliriz küçük hanım. Çok şükür her ilişkimizde başkasını bilmemde ben en başında net ve ciddi konuşanlardanım, ee tabi çapkınız huyumuz kurusun, lakin sahip çıkmak bizim işimiz. Ne birisinin hakkını yeriz, nede yanlışımız olur. Umarım sende ikizlersindir. İkiz kızlar iyi ve ilgili olur.
Soran+1 yılCiddi ilişkide çapkınlık olmaz kurusun huyunuz valla olmaz ki. Arkadaşımın erkek arkadaşı ikizler burcuydu. Önceki erkek arkadaşı da öyle. Ve ikisi de çok üzdü arkadaşımı. Bu tepkime bu yüzden kusura bakma. Yoksa genelleme yapıyorum özellikle sana söylemiyorum. Belki sen farklısındır bilemiyorum onu. İkizler değilim
- +1 yıl
İlişkimde üzende üzülende olmadım, ilişkime aşırı derece dikkat eden birisiyim. İnce ayrıntısına kadar düşünen, çapkınız haşa yalan değil ama gözümün dışarıda değil. Delikanlı gibi arkasından koşmak istediğimizin koşarız bir iki lale olur aramızda ama bazılarımız papatya gibi. Umarım karşına laiğini bulduğun birisi çıkar. Genelleme yapmadığın için eyvallah, çok sağ ol.
Soran+1 yılBir şey demedim sadece kendi tanıdığım insanları anlattım. Teşekkür ederim senin de inşAllah
+1 yılbir burç meselesini amma büyüttünuz sana zarar verecek insan hangi burcta olursa olsun yapar bu vicdan la alakalı.
15 Yorumla
Soran+1 yılKarakterle alakalı evet de sonuçta bazılarının bariz öne çıkan özellikleri var
- +1 yıl
Yani de seviyorsan mesela sadece sevmedigin bir burc diye uxak mi durucak sin
Soran+1 yılElbette hayır. Ama burçların doğru olan özelliklerini yansıttığını düşünürsek kişi analizinde biraz yardımı dokunabilir
- +1 yıl
Yani sadece neyi sevebilcegi veya herhangi durumda nasıl cevap vereceği bunlardir burclarla alakali olan ama gerçek hayatta istedigin kadar araştır burç lar sana bir yere kadar fikir sahibi yapar.
Soran+1 yılElbette öyle. Aksini söylemedim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak bu konuda iyiyim Kesinllikle YAY dan uzak durmalisin
sonra ASlan219 Yorumla
Soran+1 yılNeden pekii
Cevap sahibi+1 yıl@nakser34 aslansin kesin :D
Soran+1 yıl@nakser34 evet aslan ne etti sana
Soran+1 yılYay doğrudur
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Yay degisikligi sever ayni kadindan bir muddet sonra kesin sogur
Aslan da capkindir yay gibi birde egosu tavan cok sey var da uzar simdi
Cevap sahibi+1 yıl@nakser34 tipin gayet iyi her insan guzeldir
Cevap sahibi+1 yıl@nakser34 geneleme yapmadim ama cogunuz oylesiniz burclar karakteri etkiler klise bir cumle ama dogruya dogru
Cevap sahibi+1 yıl@nakser34 iyi ki bulasmamis desene
Cevap sahibi+1 yıl@nakser34 allah gonlune gore verir merak etme kardesim
Cevap sahibi+1 yıl@nakser34 ben yan gozle bakmam kimsenin namusuna :D bak capkin seni Aslan avina cikmis
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
27Cevap
+1 yılBaşak candır gerisi heyacan.
Buldun mu yapışacaksınnn.23 Yorumla
Soran+1 yılBaşak iyidir doğru
- +1 yıl
Bunu biliyorsan sıkıntı yok.
Sececeğin kişiyi biliyorsun demektir 😂
Soran+1 yılSeçtim bile😂
Ula hemşerum herkes aslan yazmış ula ne etti size bu aslan
114 Yorumla
Soran+1 yılValla ben de anlamadım yapmayın etmeyin dedum dedum dinlemediler.
Soran+1 yılSen bakma onlara kardeş ben anlarım burçlardan. Aslan erkeği iyidir
Soran+1 yılO zaman sorun yok. Sen kendini bil yeter ya herkesin ne dediğinin ne önemi var. Anca riv riv etsinler 😁 şaka bir yana cidden sen kendini bil ve sevdiklerin seni bilsin yeter.
Soran+1 yılHayır yeni sen anlat karadeniz izleyince böyle oluyor. Sen karadenizlisin sanırım
Soran+1 yılÇok iyi 😂
Soran+1 yılÜniversite turlarıyla gelicem inşAllah merak diyorum oraları
Soran+1 yılOo süper hayırlsıı gidip görmek nasip olur inşAllah
Balık erkekleri ile uğraşmayın arkadaş umutlandırıyosunuz sonra gidiyorsunuz balık erkeği haketmiyor bunu balıklardan uzak durun Allah’a yakın olun
10 Yorumla
+1 yılİkizlerden uzak durma taraftariyim iğrenç aşırı derece kıskanç ve mallar 😁
40 Yorumlaikizlerım uzak durun derler hıc anlamam kımsede onlarla flort etmeden durmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bir öyle bir böyle oluyorlar. benim tanıdıklarım öyleydi
+1 yılBenden uzak dur sen. Yay burcu en kötü burçtur...
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hangi burçtan uzak durmalıyım demedim durmalıyız dedim millet üstüme geliyor yeter da bu da yürek 😄
- +1 yıl
Sen bu tür baskılara göğüs germek için yetiştirildin. Sana burada her zaman baskı olacaktır. Ancak sen şöyle diyeceksin, her şeye rağmen hayatta ve ayakta kalmalıyım. Sen delikanlının hasısın dibisin en dibisin ve hgatta kazandibisin...
Soran+1 yıl😂😂😂 tamam
İkizler ve akrep erkeklerinden
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılGüzel söyledin haklısın arkandayım
Ben yengecim uzak dur
12 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Koç Erkeği 8)
#hacıemre10 Yorumla
+1 yılKoç burcuyum ama hic anlamam
15 Yorumla
Soran+1 yılKoç adamdır
- +1 yıl
Ben pek adam olabilmis degilim ama istisna mı oluyorum
Soran+1 yılDemekki
- +1 yıl
😆tamam sagol
Soran+1 yılRica 😂
+1 yılBoğa ve aslan uzak dursun
25 Yorumla- +1 yıl
Çapkınlar
- +1 yıl
E tabi hepsi aynı değil ben sadece söyledim
Terazi bence kız ayool
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye kız ayol 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seveceksen balik sev🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir bakış açısı. Neden ki
Soran+1 yılDoğrudur tamam :)
Ben ikizlerim ikizlerden uzak dur
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Koç, ikizler, balık
14 Yorumla
Soran+1 yılNedennn
Soran+1 yıl😂 hepsini gömdün yalnız baya
+1 yılAslan
11 Yorumla
Soran+1 yılAslan iyidir be 😄 zararı olmaz kimseye niye uzak duralım sence😇
+1 yılikizler..
çok sıkıntılılar..10 Yorumla
+1 yılYengeçim
Burçtan anlamam08 Yorumla
Soran+1 yılBen anlarım ama anlaşılması zor bir burca sahipsin
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Yükselen de aslan
Soran+1 yılÇünkü çok gizemlisin. Çözmek zor. Ama yükseleninin aslan olması su ve ateş olmuş. Zıt. Yani bu da daha çok kişiyle anlaşabileceğini gösteriyor aslında.
- +1 yıl
Kur'an-ı Kerim geçiyor diye inanıyorum burçlara ama burç yorumunu ne peygamber efendimizin hadisini duydum nede kur-anda okudum bu yüzden burç yorumlarına inanmıyorum kusura bakma
Soran+1 yılEvet ben de o yüzden inanıyorum. Ancak bilmiyorum. Saygı duyuyorum. Fala girmiyor ama. O yüzden bir Baksan birşey kaybetmszsin.
- +1 yıl
tamam eyw arada bakarım
Soran+1 yıl😊😊
+1 yılvalla hepsiyle iyi geçin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoç burcu ve kova
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@murathan_ kötülük görmedim sadece konuşmaları çok iyi ve konuşurken değer veriyormus gibi bir halleri oluyor ama bir bakıyorsun aslında umrunda bile değilsin bunu aşk için söylemiyorum arkadasliktada bu var.
Kibarlar ve bence duygularını gizleyip karşıdakine göre sekilleniyorlar evet bir zararları yok ama böyle davranmaları da iyi olmuyor
Soran+1 yılNiyeki
Cevap sahibi+1 yıl@murathan_ bende sen yaptın demedim ki zaten genel bir fikir belirtmiştim koç ve kova dedim
Cevap sahibi+1 yıl@murathan_ bu4da burç yorumu yapan tek insan ben değilim. zaten hepsi böyledir de demedim senin kişiliğine bir şeyde demedim. farkindaysan neden olumsuz bulduğunu açıklarkende düzgünce anlatmaya çalıştım. kisisel görüşüm budur benimde burcumu sevmeyen var hepimiz farkliyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKovayım ben den uzak dur. 😂😂😂😇🌷🌹
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki dururum 😂
- +1 yıl
Tisikkirler. 😂🌷😇
Soran+1 yılNe demek ne demek 😂
- +1 yıl
Uzak dur dedikçe halen yorum arıyorsun ama lutfennnn 😂😂😂🌹
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılIkizlerim ben kaç git
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKoç oğlak
11 Yorumla
Soran+1 yılOğlak a katılıyorum. Koç iyidr bence
+1 yılbaşaktan uzak durun hayatım 😎😎🤣
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
çokk çekiciler kafalari karisiyo😂😂😂
Soran+1 yılMütevaziliklerini geçemez çekicilikleri 😂
- +1 yıl
e tabiiii birde o kismi var napsinlar yani ölsünler mi😂😂
Soran+1 yılHiç yani benim dediğim de laf 😂
- +1 yıl
😂😂aynen öyle ayıp sana😂😂
Soran+1 yılValla ayıp aynen 😂
- +1 yıl
nyse cevabi aldin tatlim😊😊😘
Soran+1 yılHepinizdeki hava ne öyle arkadaş. bir tripler. Tamam kardeş eyvallah 😄👍👏
- +1 yıl
yok hayatım hiç òyle degil😚😚😚
+1 yılBnce kova
29 Yorumla- +1 yıl
@Goliaht doğrudur daygı duyarım ne deyim
- +1 yıl
@Goliaht sıkı tut bari😊 balık felan tuttun herhal
- +1 yıl
@Goliaht yo yanlış anlamadım şakana şaka yaptım bnce yanlış anlayan sensin 😊
- +1 yıl
İyi o zaman 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılOglak
111 Yorumla
Soran+1 yıl@by_camaro anlaşamıyorum
Soran+1 yılEvet kötüler. Bana hep kötü oldular
Soran+1 yılKişiye özel muamele yapıyorlar. İşine geldikleri gibi davranıyorlar. İnsan ayrımı yapıyorlar. Saçma sapan espriler yapıyorlar ve sadece kendileri gülüyor çünkü genelde karşıdakini kıracak herhangi bir özelliği ile dalga geçecek bir espri oluyor vs vs vs. Burada yazılamaz o kadar şey. E hal böyle olunca ben de başkalarına bu şekilde davranıyor olsa bile sabredemiyorum ve lafımı söylüyorum. Tabii oğlak erkeğinin hoşuna gitmiyor dişli bir rakip geri tepki veriyor. Bu kez seni kırmaya çalışıyor. Her erkek böyle değildir belki ama benim tanıdığım oğlak erkekleri böyleydi
Soran+1 yılDemekki istisnasın. Bu güzel birşey. Belki yükseleninden kaynaklıdır yükselenini biliyor musun
Soran+1 yıl@by_camaro o da değiştirir özellikleri
Balık ve Akrep
10 Yorumla
+1 yılben :D
10 YorumlaBoğa aslan dan
11 YorumlaKova dengesizdir
23 Yorumla
Soran+1 yılOrasını bilemiyorum şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılyay burcu balık burcu sıkıntı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurçlara inanmayın çok saçma
16 Yorumla
Soran+1 yılNesi saçma. Doğru bilgiler elde ettiğinden emin olduğun sürece gayet mantıklı bence :)
Cevap sahibi+1 yılO kadar insanı 12 tipe büründürmek çok saçma
Cevap sahibi+1 yıldünyanın en saçma şeyi kim salamış o özellikleri
Soran+1 yılNapalım 12 ay var 12 burç oluyor. Her ay biri doğuyor. Belirli zamanda doğuyor. Sence hayatta sebepsiz olan bir şey var mı? Hangi gün doğduğumuzun da bir sebebi var
Cevap sahibi+1 yılHer insanın farklı özelliği var şu aldatır şu yalancıdır filan böyle şeyler çok saçma
Soran+1 yılOnlar genelleme %100 gerçeklik payı yok. Onlara ben de inanmıyorum.
Aslan
00 Yorumlaİkizler
10 Yorumla
+1 yılhepsinden
10 Yorumla
+1 yılYılan
00 Yorumla
+1 yılBoğayım
03 Yorumla
Soran+1 yılUzak mı durmalıyız
- +1 yıl
Evet