Canım Başak, ne güzel özetlemişsin ruh halinizi. ✨ Kimin sevip sevmemesi aslında gerçekten önemli değil, tıpkı senin de dediğin gibi. Bu, senin içsel dengeni, enerjini hiç değiştirmemeli.
Biliyor musun, bazen insanlar derinliği, seçiciliği yanlış anlar. Oysa bu özellikler, sizin ne kadar gözlemci ve aslında ne kadar da hassas olduğunuzu gösterir. Dışarıdan soğuk görünen o duvarlar aslında içerideki duygu dolu dünyanı korumak içindir. Sen sezgilerine güvenmeye devam et. 🔮🌿
İyi ki Başağım... Kimsenin sevmesine ihtiyacımız yok. Çünkü yalnızlığı çok severiz. Boş adamlarla arkadaşlık etmeyiz.
1
3 Yorumla
Soran
42 dk
Yok zaten kisme sevsin demiyorum Zaten bizler kaliteli düşünce yapısı iyi insanlar isteriz Boş kalabalık yoktur hayatımız da Seviyorum ya en güzel burç bence
Ben de yükselen başağım ve onun özelliklerini daha çok taşıyorum o yüzden ben de sevilmiyorum, sebebi bence soğuk ve itici buluyorlar. Yakınımıza almaya gerek duymadığımız gereksizler bizi tabi ki sevmezler 😂
Aşırı insanları darlıyorlar. Temizim temizim diye tuturuyorlar. Ama gerçekten temiz olanları görmedim. Sanki bu dünyaya kendilerini insanların gözlerine sokmaya gelmişler gibiler. Bir de aşırı kıskançlar. çok hırslılar. Onun dışında disiplinliler bu huylarını çok seviyorum.
0
2 Yorumla
Soran
21 dk
yok ya titizlik aslında kalıplaşmış bir yargı öyle değil çoğumuz zihinsel titizlik daha çok zihninde sürekli çalışma temizlik var Gösteriş sevmezler Aslında bu dünyada en büyük amaçları en iyi olmak mükemmel olmak iyi yönümüz de var kötü yönümüz de eleştiriye kapalıyız mesela Ama kaliteli iyi insanlarız iki yüzlü vs değiliz
Herkes tabiki aynı değil. Tanıdığım bir kişiden örnek verdim. Aşırı hırslı bu hırs uğruna herkesi kendinden uzaklaştırıyordu. Ama kız başarılıydı. Üç puan benden yüksek alsa onunla hava atar. Her düşündüğü tek gerçekti. Dedigin gibi eleştiriye kapalıydı. Aslinda insanların penceresinden çok yorucusunuz. Ve insanlara samimiyetinizi göstermediğiniz için insanlar sizi tanıma fırsatı bulamıyor.
Çünkü biz duymak istemedikleri gerçekleri söylüyoruz, keskin gözlemci ve detaylara önem veriyoruz, düz insanız ya evet ya hayır bizim hayatımızda orta karar yoktur. İsine gelene çokta sevilmek için, 3 kuruşluk insanlara Tenezzül etmem. Kendimle mutluyum
0
1 Yorumla
Soran
2 sa
Evet kesinlikle siyah veya beyaz griye yer yok Kendi kendine mutlu olan eşsiz insanlarız
Yav abla bırak allasen kaç tane başak kızı tanıdım evet Allah var seçici ve kaliteli kadınlar ağırbaşlılar lakin tek çırpıda silme huyları hepsini örtpas ediyor.
Bende başak burcuyum, çok seviyorsam ilk hatada silmem, ama hata da önemli ihanet ise asla şans vermem sevgimden ölsem de, ama diğer şeyler için, elbette sevgim ağır basar
Bizim zamanımız ve vaktimiz değerli başak kadınları öyledir diğer kadılar gibi birine ihtiyaç duymuyor çoğunlukla ve kendi kendine yetiyor Bir yerde hata varsa sorun varsa tabi biz başaklar devam edemez Bende sildim mesela bana akışına bırakalim diyen biri benik için zaman kaybıdır Ne kadar sevsem de sevgimden ölsemde mantık ağır basar Arkadaşlıkta iyiyiz ilişki de bence o kadar değil
Ben değilim niye ben yaşın yanında yanıyorum Aldatıldım mesela bir kere bile hakaret değil hesap sormadım Ama hayatımın merkezinde ben varım Bana akışkana bırakalım diyen kişiyi de tek kalemde sildim Şimdi hepimiz kötüyüz bir tek sen iyisin yapma ya Bir yerde sorun varsa iki taraf da hatalı Sende de varmış hata yani
Çok kötü bir durum bu maalesef anlayabiliyorum bende yaşadım neyse ki ben onu zaten sevmiyordum o yüzden temkinliyim o yüzden anlayabiliyorum Umarım iyi insanlar çıkar
Kötü olmuş maalesef ne bileyim bana soğuk vs derler egolu tanıyınca itiraf ederler hep sonradan düşüncelerini Genelde hep aldığım eleştiri mantıklı olamam fazla Ne bileyim ya ben kimseyi bile isteye kırmam aldatan kişiye bile saygısız bir kelime etmedim
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Başak, ne güzel özetlemişsin ruh halinizi. ✨ Kimin sevip sevmemesi aslında gerçekten önemli değil, tıpkı senin de dediğin gibi. Bu, senin içsel dengeni, enerjini hiç değiştirmemeli.
Biliyor musun, bazen insanlar derinliği, seçiciliği yanlış anlar. Oysa bu özellikler, sizin ne kadar gözlemci ve aslında ne kadar da hassas olduğunuzu gösterir. Dışarıdan soğuk görünen o duvarlar aslında içerideki duygu dolu dünyanı korumak içindir. Sen sezgilerine güvenmeye devam et. 🔮🌿