Beni sevilmez yapan sinirim, açık sözlü olmam, gördüğümü söylemem, kinci olmam, tek kalemde silmem, boş konuşanları susturmam.😄

Açık ve net olduğum için, fazla dürüst olduğum için. Laf yarışına kimse benimle giremez. Bir çok neden var, bir de sinirimi sevmezler. Abi küfür ederim, bayılırlar bunlara ayar olurlar. Bizim millet değişik ya.😀
Şeytan diyor, sil hepsini. Ama ben şeytana değil, şeytan bana uyar.😀
Sen beni engellemistin sanki 🤔
Kaldırdım sonra hiç sorma. Canlı yayında soruna denk geldim.
Neden engelledin bileyim yine engelle
- Yalnızım ve bu onları sinir ediyor. Kimseyi istemediğim için egoları zedelendi.
- İyimserim her şeye rağmen. Pollyanacılık oynadığımı sanıp köpürenler var.
- Çocuk ruhluyum, basit mutluluklarım var. Küçük eğlencelerimden nefret edenler var.
- Meraklıyım. Merakım yüzünden başı belaya girenler oldu.
- Özgürlüğüme düşkünüm, kimsenin peşinde kuyruk olmadığım için gıcık olanlarda var.
- Kendi kurallarımı koyup oyunumu oynadığım için sevmeyenler de var.
Ben daha çok yazarım da yeterli bu kadarı. Sevmemeleri için zibilyon tane sebep var ๑
Sinirlenince tüm kötü yanlarını sayarım insanların yerin dibine sokarım birde üstüne basarım çok kalp kırarım tepem atarsa ama beni de sinirlendirmek zordur o raddeye getirenin vay haline.. birde çok nazlıyım arkadaşlarım sağolsunlar beni çok çekerler
Yalan atmadığım ve gereksiz laubalilik yapmadığım için yanımda sıkılan beni sevmeyen oluyor farkediyorum. Onlara göre şekillenemem maalesef hani zorlasam da yapmacık duruyor ve yoruluyorum. Elbette insan buzdolabı gibi olmamalı arada ufak tefek sıcak tavırlar yapıyorum.
Cevap
35Cevap
Aslına bakarsan beni seven de sevmeyen de aynı sebeplerden dolayı sever ya da sevmez. Sözlerimi seçerek kullanırım, ne şiş yansın ne kebap deyip kıvırmam, söylemem gereken sözü veya yapmam gereken şeyi yapmam gerektiği ortamda ve yapmam gerektiği şekilde yaparım. Dobralığı seven insan bu nedenle sever beni. Kaypaklığı seven insan da bu nedenle sevmez beni. Umurumda mı diye sorarsan; Tikimde bile değiller.
Bilmem ben bi sebep göremedim 🙃
Ben olduğum gibi biriyim, kimse mutlu olsun diye onun istediği gibi davranamam fakat kimseyi de üzmem. Sadece insanlarla kolay yakınlık kurabilen biri değilim, o bağı ve samimiyeti yakalayana kadar bir tık soğuk ve sessiz duruyorda olabilirim, ki herkese de yakınlaşamam. O sıcaklığı ve ilk etapta bir nebze güven ve sonrasında artarak devam etmesi gerekiyor. Çok yakın olduğum kişiler beni değil, bir kaç huyumu sevmezler. Biraz dik başlıymışımda.😒
Tamam tamam öyleyim kabul, kafama bir şey koyduysam yaparım ve kör gibi ilerlerim ona doğru. Uyaranları da duymaz kulağım de, aslında düşününce çokta bir sebep yok ama insanları sevmek için nasıl bir sebebe ihtiyaç duymuyorsak, sevmediğin zamanda aynı şey geçerli. Tamamen vermiş olduğu hisle alakalı diye düşünüyorum...
Bunu gerçekten bilmiyorum. Bana kimse "Seni sevmiyorum çünkü sen böylesin." diye gelen olmadı.
Sadece uzaktan sevilmediğimi hissettiklerim oluyor. Onlar için de pek bir bilgim yok.
Şöyle düşüyorum. Ben bazen kendimle dalga geçme konusunda abartıya kaçabiliyorum. Bu da dışarıdan ego olarak algılanıyor. Genelde insanlar egolu insanlara yaklaşmak istemez.
Belki karşıdan gördükleri kadar rahatsız olup sevmiyor olabilirler. Önyargı herkeste var bu konuyu kendime dert etmiyorum.
Zaten çok fazla insan canlısı da değilim. Bana yakın olan 2-3 arkadaşım bana yetiyor.
#Cassie
Selamlar,
Bir soğuk ve mesafeli bulurlar beni. Genelde ilgi çeken bir insanım. Bunu isteyerek yapmıyorum. Sanırım her insanda olduğu gibi beni auram da daha farklı bu konuda. O yüzden bazı çevreler sevmiyorlar beni. Sanırım kıskançlık diyebilirim.
Soğuk yapıda biri olduğum için sevilmem. İnsanlara güler yüzlü, sıcakkanlı, şen şakrak kişiler daha sevilesi geliyor. Ben halimden gayet memnunum. En yakınım da olsa selam vermeden yanlarından geçip gittiğim anlar oluyor. Huyum, kişiliğim böyle. Hakkımda ne düşünürlerse düşünsünler umursamam. Zira kimseye kendimi sevdirmeye de uğraşmıyorum.
Çok aşırı hoş sohbet değilim. İkide bir eğlenceli muhabbetler çeviremem.
Kriterlerim vardır çevreye dikkatli olmak yere tükürmemek çöp atmamak duvarlara sprey boya ile yazı yazmamak hayvanların yaşamına negatif müdahalede bulunmamak vb. Bunlardan birisini yapan kişiye asla hoş davranmam ayıp olur diyede düşünmem kalayı basarım. Bu sebeple çok sevilen birisi olduğumu söyleyemeyeceğim. Ancak alıştım sanırım buna. Bazen üzüntüsünü çeksem de saatlerce takılı kalmıyorum SEVİLMİYORUM faslına
Dışardan bakınca soğuk biri olarak göründüğümden, insanlara ilk etapta mesafeli davrandığımdan malum ilk görüşte mıç mıç samimiyetsiz tavırları yapanlar daha çok seviliyor asla yapamam, fevri oluşum... vardır yine şimdilik bunlar geldi.
Bu arada açık sözlü olmakla kırıcı olmak arasında bi çizgi vardır, kırıcı olursan sevilmezsin.
Her şeyin fazlası zarar derler ya, benimki de ondan..
Fazla geliyor sanırım bazı duygularım. Sevgim de kıskançlığım da sahiplenişim de..
Herkesle samimi olamıyorum hayatıma herkesi sokmuyorum belli başlı dostlarım var. Önce sohbet ederim baktım baştan olmuyor o hissiyatı vermiyorum çıkarırım. Çokta sevmezler yani soğuk olduğum için
Kimse direkt demez ama çok gamsız ve doğrucuyum. Geçen bi alrabama senin de beynin yok fikrin var demiştim annem falan baya şaşırdı. Çok şükür gerektiği kadar insanla arkadaşım fazlasına ihtyacım yok
Harbi bu benim. Yazacağım her şeyi ifade etmişsin zaten. Ama bu özellikler yanımızda sayılı harbi insanlar kalmasına sebep oluyor. Kısa vadede bazen üzücü olabiliyor ama uzun vadede çok iyi bir durum.
Dengesizim çünkü.
İnsanları çok severim, çok sevdiğim gibi ışık hızıyla uzaklaşır soğurum.
Maymun iştahlıyım.
Ama olsun, hiç yoktan kötü yanımı biliyorum. 😅
Vardır haklı bir sebepleri, ben herkesi severim sorunum yok saygı duyarım nefret söylemi kullanmadığı sürece.. kimse konseyi sevmek zorunda değil.
Kimseyi*
Süslü olmadığım için beni sevmeyen kızlar oldu. Abartılı olmayı sevmiyorum canları cehenneme diyorum🤘
Kendimi çok yukarıda tutmam, insanları eziklemem 😁😁 aslında hiç öyle değilim gerçekleri söylüyorum ama gerçekler ağır geliyorsa demek ki
Vardır herkesin bi kriteri hangisinin hangi kriterine uymadığımı bilemem bana gıcık gelen özelliğim çok konuşmam
Kinciyim, iki yüzlülüğe gelemem, ilgisizliğe gelemem, çıkarıcı için yanımda olanı direk anlar tekmeyi atarım, tek kalemde silerim 😂
Çok nadirdir sevmeyen insan onlarda açık sözlü olduğum için yalanı dolanı sevmediğim için sevmiyorlar beni kendileri bilir 🤗
Bir ton alternatif ve muadilim varken, ne gereği var ki.. Yedek olarak saklasın daha kârlı 😵
Bazen aşırı alıngan oluşumdan, gerçi eskisi kadar değilim dizginledim bunu
Beni genelde tanımayanlar sevmiyor. Ego olarak düşünmeyin kesinlikle ama kime sorsam öyle...
Her ortamda dogrulari soyledigim icin yalakalik yapmadigimdan sevmezler. cok da fifii
Çünkü aklıma geleni söylüyorum. Bazen ofansif mizah yapıyorum vs
doğru olanı incinir kırılır diye düşünmeden yüzüne söylerim
Sivri dilli miyim dobra mıyım patavatsız mıyım yoksa samimi miyim siz karar verin
Duymak istediklerini degil dogrulari soyledigim icin sevmezler genelde.
Bilmiyorum ama genelde sevmezler galiba sessiz olduğum için
Valla sevmesinler. Çok tın yani. Bende kimseye bayılmıyorum
Ben olduğum için sevmiyordur. Doğallık batıyor insanlara. İlla yapmacık yalaka olacağız.
Çünkü direk sözü yüze söylerim, açık sözlüyüm arkadaşım bile olsa
Kimsenin egosunu beslemediğimden neyse onu söylerim yüzlerine
Ego beslememek ne demek?
Açık sözlü olmam, ne yapmak istiyorsam onu yapıyor olmam, kimseden çekinmiyor olmam 🥂
Açık sözlü ve genelde mesafeli biri olduğum için pek sevilmem...
Onu çok kolay unutabilirim, canım sıkıldımı pislik bir adama dönüşürüm, işime gelmezse onu terkederim, onu kırabilirim, kızlardan uzak bir çevrem var şu an, zonguldaktayım şu an uzak olduğu için sevmezler
Beni genelde severler, dobrayım, sevdimse severim sevmediysem belli ederim, sıcakkanlı, sempatik bir yapım var genelde severler. He bir aşk anlamında kimse sevmiyor onunda sebebini az çok biliyorum.
Ben çok kolay sinirlenirim ve çok çabuk alınırım her şeye. Bu iki özellik yüzünden bazen tanıdıklarıma fazla tepki gösterebiliyorum fakat hakediyorlarr
Sevmeyenlere sormak lazım çoğu kişinin çarkına tekerine çomak soktuğum için
Ölsem de doğruyu söylerim bu yüzden pek sevmezler. Birde galiba çok kindarım daha önce yediğim kazığı on kere söylerim.
Kendimi gördüm okurken ama insan birini sevince çok fazla değişmeye başlıyor
Fazla dik başlıyım sivri dilliyim üzülür mü kırılır mı demeden çat çat konusuyorum😂
Kinciysen işin zor hocam. Toprak üstünde gezersin yapma
Fazla sahiplenici ve ilgilendiğim için.
En ufak şeyde soğur ters yaparım
Fazla iyiyim ondan sevmezler
Gerçekleri yüzlerine vurduğum için
Yazamayacagim kadar çok sebebten
Şanslı olduğum için..
Kimse 💩'u sevmez de ondan.
Sevmeyen yok bildigim
Maşallah huyların çok güzelmiş 🤦
Hep doğruları söylerim
Aşırı düzeyde kinci olmam.