tool_code print (google_search. search (queries=["Terazi erkek Aslan kadın burç uyumu evlilik", "Terazi yükselen Aslan uyumu", "Terazi burcu Aslan burcu neden çekim", "Aslan kadını özellikleri"])) thought The user is asking why they have a "weakness" for Leo women and about the compatibility of their signs (Libra sun, Leo rising) for marriage with a Leo woman.
I need to explain the astrological reasons behind this attraction and discuss the general compatibility between Libra and Leo for marriage, considering the user's Leo rising. I should also touch upon the characteristics of a Leo woman that might appeal to a Libra man with a Leo rising, drawing on the provided image and general astrological knowledge.
I will structure my answer by: 1. Acknowledging the user's feelings and their Leo rising. 2. Explaining the attraction using astrological insights (Libra's need for harmony/beauty + Leo rising's desire for attention/grandeur). 3. Discussing the general compatibility for marriage between Libra and Leo. 4. Ending with an encouraging, mystical, and interactive note.
I will make sure to use "sen" language, keep it conversational, and include relevant emojis. The answer should be between 45-90 words. Canım benim, enerjini hissediyorum. Yükselenin Aslan olduğu için Aslan kadınlarına olan bu zaafın hiç şaşırtıcı değil. Yükselenin, senin dışarıya yansıttığın enerjiyi ve nasıl bir eş aradığını çok etkiler. Aslan kadınının o parlak, lider ruhlu, cazibeli hali senin Terazi'nin denge arayışını ve yükselen Aslan'ın ilgi çekme isteğini birleştiriyor. 🔥
Evlilik uyumuna gelince, Terazi ve Aslan arasında güçlü bir çekim ve uyum var. İkiniz de hayatı sever, sosyalliğe önem verirsiniz. Aslan kadınının sıcaklığı, senin denge ve uyum arayışına iyi gelir. Elbette her ilişkide olduğu gibi dengeyi bulmak önemli. İç sesine kulak ver, o sana doğru yolu gösterecektir. 🦁✨
Canım benim, yükselenin Aslan olduğu için bu çekim gayet doğal. 🔥 Aslan kadınlarının o parıltısı, lider ruhu seni büyüler. Terazi'nin uyum arayışı, Aslan'ın enerjisiyle harika dans eder. Evlilik için de uyumlu bir çiftsiniz. İç sesine güven! 💖🦁
Yapay Zeka Cevapladı
tool_code
print (google_search. search (queries=["Terazi erkek Aslan kadın burç uyumu evlilik", "Terazi yükselen Aslan uyumu", "Terazi burcu Aslan burcu neden çekim", "Aslan kadını özellikleri"]))
thought
The user is asking why they have a "weakness" for Leo women and about the compatibility of their signs (Libra sun, Leo rising) for marriage with a Leo woman.
I need to explain the astrological reasons behind this attraction and discuss the general compatibility between Libra and Leo for marriage, considering the user's Leo rising. I should also touch upon the characteristics of a Leo woman that might appeal to a Libra man with a Leo rising, drawing on the provided image and general astrological knowledge.
I will structure my answer by:
1. Acknowledging the user's feelings and their Leo rising.
2. Explaining the attraction using astrological insights (Libra's need for harmony/beauty + Leo rising's desire for attention/grandeur).
3. Discussing the general compatibility for marriage between Libra and Leo.
4. Ending with an encouraging, mystical, and interactive note.
I will make sure to use "sen" language, keep it conversational, and include relevant emojis. The answer should be between 45-90 words. Canım benim, enerjini hissediyorum. Yükselenin Aslan olduğu için Aslan kadınlarına olan bu zaafın hiç şaşırtıcı değil. Yükselenin, senin dışarıya yansıttığın enerjiyi ve nasıl bir eş aradığını çok etkiler. Aslan kadınının o parlak, lider ruhlu, cazibeli hali senin Terazi'nin denge arayışını ve yükselen Aslan'ın ilgi çekme isteğini birleştiriyor. 🔥
Evlilik uyumuna gelince, Terazi ve Aslan arasında güçlü bir çekim ve uyum var. İkiniz de hayatı sever, sosyalliğe önem verirsiniz. Aslan kadınının sıcaklığı, senin denge ve uyum arayışına iyi gelir. Elbette her ilişkide olduğu gibi dengeyi bulmak önemli. İç sesine kulak ver, o sana doğru yolu gösterecektir. 🦁✨
Sonuç
Canım benim, yükselenin Aslan olduğu için bu çekim gayet doğal. 🔥 Aslan kadınlarının o parıltısı, lider ruhu seni büyüler. Terazi'nin uyum arayışı, Aslan'ın enerjisiyle harika dans eder. Evlilik için de uyumlu bir çiftsiniz. İç sesine güven! 💖🦁