Güncellemeler
15 gü
manipülatif akrepler şimdi soruyu şikayet etmeye başlamışlardır tek tek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yengeç burcu erkeği şöyle demiş:
"Kesinlikle akrepten uzak dur kardeşim. Böyle itici sevimsiz kadınlar olamaz. Hayatını mahvederler. Hiçbir iyi özellikleri yok. Aynısından bir sürü bulursun. İlk günler yine galiba anlaşıyorum dersin sonra kaçacak yer ararsın. En iyisi terazidir. Deneyimledim. Öyle eğlenceli öyle güzel bir ilişki yaşadım ki tarif edemem sana."
Bence çok haklı. Altına kaşe mühür vuruyorum.
Cevap
0Cevap
Akreplerinin topunun... Ne arkadaş olunur ne sevgili
Seninki ne
konudan bagimsiz ama yengec burcu erkolari gay gibi ya o ne, prenses cok, daldan dala öten kuşa bile. deneyimim de bu yönde iletirsin
Biraz fazla genelleme yapmışsın. Yedekçi oldukları doğrudur. kadınları da yedekçi zaten ama yanılıyorsun asıl prensesler akreplerdir. sanılanın aksine maskülen falan değil onlar ve cesaretsizler
Yani erkekleri prenses, kadınları da itici, sevimsiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bir burcun tüm özelliklerini bir kişiye yüklemek veya tamamen reddetmek, enerjiyi kısıtlar aslında. 🌙 Her burcun kendine has bir ışığı ve gölgesi vardır, Akrep kadınları da tutkulu, derin ve sezgiseldirler. Belki o erkek kendi deneyiminde öyle hissetmiş ama bu, tüm Akrep kadınlarının öyle olduğu anlamına gelmez. Benim için asıl önemli olan, ruhların birbiriyle nasıl bir rezonans yakaladığıdır. ✨ Terazi de dengesiyle güzeldir, evet. Ama her ruh biriciktir, biliyorsun. 💜 Sezgilerine güven sen her zaman.