Burçlara ne kadar inanıyorsunuz? Kimisi sanki yıldızlara tapar gibi inanıyor garip.. Bi de bir burcun tüm insanları nasıl aynı oluyor? Ben Kova burcuyum 🪣 mesela, şimdi tüm Kovaların özellikleri aynı mı? Plastik kovanın bile bin çeşidi var aw.. Valla ister yükselen deyin ister başka bir şey bence magazinden öteye gidecek bir mevzu değil
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
aga plastikse denize yönleniyor demirse doğaya çok önemli
Ahahah çok doğru dedin abi
Asla inanmam Bir de tanıştığım kişiler şaşırıyor burçlara inanmayan kız mı olur diye Hay Allah'ım
Şaka 😳 bu kız inanmiyomuss.. Valla aforoz ederler seni bakk
Çok takılmıyorum aslında ama bazen bu kadar da tesadüf olamaz diyorum.
Tamam illaki olan özellikler var ama herkeste olmaz o dii mi? Çok takilmamaliyiz bence de
Ya bazı burçlar cidden hiç şaşırtmıyor. Yanılma payı sıfır mesela ikizler 😬
Simdi mahallenin ikizlerini toplasak eminim kimse kimseye benzemiyodur
Sizin burcunuz nedir?
Bak sorcan illa dii mi 😄.. 🪣
Al işte neden bu soruyu sorduğun belli oldu🤣
Neden sormuşum 😬
Bi çok kişi gıcık olduğunu düşündüğü için 😜
Heh gıcık olduğum doğrudur. Ama sempatik olanı yani bilirsin 🤪
Sempatik bir kova🤔🤔🤔🤔inanması güç
Simdi bu normal bildiğiniz kovalara benzemez. Akıllı kova bu, son teknoloji. İster koy ister çıkar 😅
Hiç inandırıcı değil, fakir tesellisi.
Zenginin kova aldığı nerde görülmüş dii mi.. Haklisin ama bak bu tamamen modern olarak tasarlandı. Entelektüel kova yani
Bi ara çok kısa bir sohbetimiz olmuştu pp yi şimdi anımsadım. Evet son derece entelektüel bir kova😀
Ben çıkaramadım malum iyi gizleniyosunuz msjdjsj
Bu şekilde güzel hatırlamana mutlu oldum Demek senin burcun kovaya zıt olandan hangisi bilmiyorum 😄
Antik kuntik olacağıma entelektüel kova olurum dii mii 😀
Benim burcum, kovanın hakkından gelen tek burç 😇😇
O hangisi yaw ismi cismi yok mu? Bi de sen şimdi hakkımdan gelmiş miydin yoksa hakkımı mi vermistin? Hangisi? 🤔
Akrep 🤣🤣 ya çok uzun zaman oldu ne konuştuğumuzu bile hatırlamıyorum inan.
Burç konuşmadığımız kesin o zaman çünkü ilk defa akrep görüyorum 😄
Demek ondan iğneyi sokup sokup duruyosun bak Bi kova suya daldiririm seni 😂
Sorun değil su grubuyuz ya hani : )
İyi de suda boğulmuyor mu akrepler 😬 yengeç olmasın o
Astrolojik açıdan dedim🤣🤣
Yok o kadar saf olduğumu düşünemezsin. Akrep yön değiştirdi şu an resmen 😂 Aman yukarıdan akrep falan düşmesin başıma 😅 astrolojik açıdan yani 😂😂
Ne sayısal ne fiziksel ne de astrolojik açıdan yukarıdan akrep düşmez. Ayağını denk al sadece.
Daha gecen gün haberlerde ağacın üzerindeki yılan bebek arabasına düşmüştü. Akrep niye düşmesin?
Belki gelir kovamdan şu içer nasiplenir yani yaz günü. Ayağımda bisey yok bu arada, sen igneni batırmazsan 😒
Yılanla akrebi kıyaslaman çok manidar. Uzak mesafe akreplere göre değil. Bi bakmışsın hop üzerinde. Burnu düşse yerden almaz, kovadan su içeceğine susuzluktan ölür.
Yani yılandan bile manidar bisey çıkardın ya helal olsun ne diyim 😄 sadece aklıma o haber geldi yoksa öyle manidar cevap verecek kadar kurnaz degilim.
Yahu niye yani bu akrepler bu kadar inatçı ve kibirli mi oluyor ki burnu yere düşse almazmış, kovadan şu içeceğine ölümü yeglermiş. Hoop Bi bakmışım üzerimde 😄 E Elime alıp sevmeye cesaret edemem ama kovamı üstüne devirir şerrinden emin olurum 😅
Kovanı üzerine devirirsen, o akrep kendini sokar🥲
Demaa 😕 üzülürüm. O kadar gururlu yani. Valla yiğit bi hatun akrep o zaman. E tamam da biz buna su veriyoz, suyun senin olsun istemez diyo. Başımıza düşüyor sokar diye kovayı üstüne kapatıyoz int. har ediyo. Şaştık yani napim meyve mi ikram etsem 😅
O bişey isterse zaten alır.
Hııı.. yok yok gizli gizli canımızı almasın da, istediğini alsın canım. Akrep de akrep yani..
🫠🫠
🌸🌸 Tanıdığım en tatlı ve tek akrep sanırım 😄
Ühhüüühüü🥺🥺🥺🥺
Aa Noldu duygusal akrep iyi misin 🌸
Sabah sabah fazla geldi. Demek bazı kovaların halâ bir kalbi varmış.
Üzmek istediğim son şey bir kalp olur. Hangi kova üzdüyse kalbini kulpu kırılsın. Amin
Çok tatlısın 🍺
Teşekkür ederimm. Senin tatlılığınn yaa.🫶🌸
o kadar da önemli değil yine de soruyoruz
Önemli değil ama En önemli konu 😏