Aynı mesleği yapıyoruz, başak ve boğa iyi anlaşıyor derler ama o beni hep geçmeye çalıştığı bir rakip gibi görüyor ama ben ona hiç onun bana davrandığı gibi hırslı davranmıyorum. Adamı neredeyse tanıdığım kimse sevmiyor çünkü biraz egoist ve soğukkanlı ama ben onu çok zeki ve çekici buluyorum. Duvarlarını aşmak ve altındaki o yumuşak adamı görmek istiyorum, ilgi için bacaklarıma sürtünen bir kedi miyavlatmak istiyorum onu 😅😅 Nasıl aşık edeceğim kendime
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boğa kadını için bu çok kolay. Başak erkeği boğa kadınına aşık olmaya meyilli olur zaten. Başağı çeken çok özellik var boğada
Bilmiyorum ya boğa kadını başak erkeği çifti görmedim ama tam tersini gördüm yani başak kadını boğa erkeği ve çoğu toksikti ayrıldılar umarım biz de onlar gibi olmayız jdjd
Bende Boğa Burcuyum Sizin Gibi Fantezili Düşünemiyorum Valla
Bende boğa erkegiyim başak hatunuyla anlaşıyorduk😂
Ne boğası Kadıköy boğası mı zuhaha
Şş boğalar kızgın olur
İlişki yürümez ileride basın ağrır
Doyurmaz
Neden jdjdj
Boğa kadınını iyi bilirim
Doyurmaz diyorsun ama o adamı nasıl fena arzuluyorum var ya adam iş yerinde bana ego taslıyor ama gece olunca onu düşünüp kendimi tatmin ediyorum haberi yok jdjdjd
Ee tm işte bunu biliyorum ztn o yüzden doyurmaz dedim onda o güc yok
1.91 boyunda adam geniş omuzlu vücudu kalıplı ama çok fit onda enerji güç yokta kimde var o zaman
Burcuna gore yorum yaptim sen doyumsuz ve sınırsız fantezilerin var muhtemelen ama onda yok oyle düşün
Off bu daha cok hosuma gidiyor onun içindeki o uyuyan ilkel dürtülerini uyandırmak istiyorum ona bir erkek olduğunu hatırlatırım fena mı jjdn
Demek istediklerimi yaşayınca anlican hayal kur sen ghvvg
Başak kadınları tam kaşr bu arada yüzleri masum duruyor ama onlyfans işi yapıyorlar erkeklerinin de masum olduğunu sanmıyorum
Vaktin varsa gel öyle konuşalım
Onlrdnda cok cektim ggfgf
Senin burc ne oğlak mı
Bilemedin
hayır
Ben de boğayım
Yatakta