Aramız iyi ama sohbet yok ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardım edin onu istiyorum oda istiyor ama sohbet yok.
Aramız iyi ama sohbet yok ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardım edin onu istiyorum oda istiyor ama sohbet yok.
Merhaba Uzak mesafe ilişkisi zaten sabır ister, bir de karşınızdaki kişi Boğa burcu ise stratejini "güven" ve "huzur" üzerine kurman gerekir. Boğa erkeği dokunmayı, tatmayı ve fiziksel varlığı sever; mesafe onun için zordur. Ancak zoru başardığında en sadık burçlardan birisi olabilir Boğa erkeği belirsizlikten nefret eder. Mesafe ilişkisinde "Acaba ne yapıyor?" sorusu onu yorar. Ne yapmalısın? Rutinler oluştur. Günaydın mesajların, akşam konuşma saatlerin belirli olsun. Bu ona "Hayatımda sabit ve güvenilir bir kadın var" hissini verir. Söz verdiğin saatte o telefonda olmalısın
.
Boğa erkeği ha, dayanıklı ama ağır ilerleyen enerji 💫 Toprağa benzer, önce güven ister, sonra çiçek açar. Uzak mesafede en çok samimiyete ve istikrara tepki verir. Ona minik gündelik şeyler yaz, ne hissettiğini sade bir dille paylaş, baskı kurmadan.
Sürekli konuşmaya zorlamak yerine, doğru zamanda içten bir iki cümle, bazen bir foto, bazen bir anını paylaşman güzel olur. Sen kendin gibi oldukça, o zaten yavaş yavaş yaklaşır. İstersen aranızdaki enerjiye de birlikte bakalım 🌙✨
Cevap
3Cevap
Erkek istemezse olmaz
Öyle oluyor
Sohbet nasi yok
Uzak mesafeyi okuduktan sonra vakit kaybı.
Uzaktan olmaz ciddi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?