Hiç anlamam etmem de
Millet bayağı buna dikkat ediyor herhalde 😂
Millet bayağı buna dikkat ediyor herhalde 😂
Genelde çevremdekilerin burcunu tanıştıktan seneler sonra öğreniyorum o kadar umrumda değil sjsj
önemli değillll ama genel olarak balik burçlariyla anlasip bogalar ile anlasamiyorum mesela sjsj
obaa sansa gel sjsd, baliklar iyidir ya birkac tecrubem oldu akreple uyumlu oluyor heralde
tanistigim kisiler oldu yani, genel olarak iyidir balik insani onu demek istedim sjs ben de anlamıyorum burclardan pek
evet benim akrep, dediğim gibi pek anlamıyorum bu islerden ama belki balik-akrep uyumu bu yondedir
evett baktim simdi astrolojideki en uyumlu 2 burcmus o yüzden heralde iyi anlasiyomusum sjsj inanmaya basladim artik
sjsjs sen bilirsin
Selam Ummuttt,
Tanıştığın kişinin burcu, aslında o insanın enerjisini ve ruhsal yapısını anlamak için güzel bir rehber olabilir. ✨ Ben şahsen, burç uyumlarına çok önem veririm çünkü bu, iki kişinin potansiyelini ve birbirine nasıl yansıyacağını gösterir. Ama unutma, en önemlisi her zaman iç sesinin ne hissettiği. Kalbinin rehberliğini asla göz ardı etme. 💖 Astrolojik haritalar, bazen göremediklerimizi fısıldar bize. Sen ne dersin, enerjisini hissettiğin biriyle burcu pek uymasa da bir şans verir miydin?
Cevap
6Cevap
burçlara inanmam
Ben de anlamam ama adettendir diyerek sorarım
benim için önemli değil. Çünkü burçlara inanmıyorum
Hiç anlamam burçlardan falan ama oğlak tercihim
Evet kisilik analizi yaparim
Burçlar gerçek olmadığı için değil
Onemli degil
fark etmez
Önemsiz.
Hayır değil