İsterse fil burcu olsun, anlamam da inanmam da. Saçma sapan işler, nasıl bunlara göre hareket edilir anlamıyorum. Burç sorarsın, muhabbetini yaparsın tamam ama hayatına burca göre birini almak delilik.

İsterse fil burcu olsun, anlamam da inanmam da. Saçma sapan işler, nasıl bunlara göre hareket edilir anlamıyorum. Burç sorarsın, muhabbetini yaparsın tamam ama hayatına burca göre birini almak delilik.
Hayır sevgilim olacak kişinin burcu önemli değildir çünkü ben daha çok aşka bakıyorum aşk varsa benim için sorun yok demektir bu yüzden de karaktere ya da kafa uyumuna daha çok bakıyorum ben yani burçlara zaten inanmıyorum ayrıca çok saçma bulduğum için de burca göre sevgili seçmem hatta arkadaş bile seçmem sadece canım sıkılırsa arada bakarım incelerim o kadar ama buna göre hayatımı şekillendirmem
Burclarla kafayı bozmuş tipler akıl hastası BOŞ insanlardır.. Bu tür yorumlar yapan kızlar BOŞ insanlardır , eğlen takıl SAKIN AMA SAKIN otür tiplerle ciddi olma ASLA BAĞLAN-MA.. SEV-ME.. yoksa yolun sonunda uçurumdan aşağı uçarsın.
Kendi beyin seviyesini anlatıyor aslında kendi ağzıyla, dinle anla ve ileride yol ayrımı planlarını şimdiden yap butürler için..
Ya valla gram takmazdım ama üst üste insanları tanıyınca aynı şeyleri yaşayınca 2 3 burç dışında ön yargım yok ama sevgili olurmuyum olurum sadece artık kullanma kılavuzunu biliyorum
Cevap
4Cevap
önem vermesek bile birebir tuttuğu anlara şahit olmayan var mıdır sanmıyorum
Burçlara eğlenmek amacıyla bakarım. Hayatıma birini alırken "şu burç olmalı" demem. Saçmalık.
Hayatıma ona göre insan almam elbette ama ikizler erkekleri ile olmuyor zorlamaya gerek yok
Kesinlikle katılıyorum bak ben ikizlerim kesinlikle benimle olmaz
Burcuna göre hayatıma kalma gibi bir durum asla söz konusu olmaz, ancak dediğin gibi sohbet konusu olabilir. Fazla odaklı olduğum bir konu değil.
Ona kalırsa 12 burcun da erkeğinden olmaz diyorlar.. Burçlar karakteri şekillendirmez.
Hayır tabi ki. Bütün kriterleri hallettik bi burç kalmıştı zaten fjdkd
Hmmm karar veremedim. Önemli olan yakışıklı olması
Farketmez hatta mümkünse yengeç olmasın anam ağladı yengeçlerden
Bunu diyen erkeğin hayatına Balık ya da ikizler girmemiştir girse ilk burç sorar
Yılan burcu olmasın da ne burcu olduğu pek mühim değil
Ön yargılı oluyor ama çoğunlukla benzer çıkıyor sadece karakter özellikleri açısından
Yengeç erkeği dışında hepsine kabulüm
Hayır değil, daha önemli şeyler var.
İnsan olsun karakterli olsun burç olayları saçma
hayır önemli değil
Gereksiz bir konu.
Hayır önemli değil.
Hayır
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?