Bu arada ben boğa burcuyum. Saatini bilmediği için diğer harita bilgilerine ulaşamıyoruz. Su grubu erkekleri gibi sinsi olmasını istemiyorum:(
7 gü
Bu arada ben boğa burcuyum. Saatini bilmediği için diğer harita bilgilerine ulaşamıyoruz. Su grubu erkekleri gibi sinsi olmasını istemiyorum:(
Keyfine düşkün olurlar, giyimine kuşamına dikkat ederler, kendilerine karışılmasını sevmezler ve biraz maço olurlar. Adalet uyumluluk anlayışları var. Aslan ve koç kadınlarının peşinden koşarlar çünkü dominant ve kendisine değer veren kadın her zaman onların gözünde iyidir. Ama doğum saatini bilmediğin için diğer özelliklerini bilemeyiz. Bunlar olabilir de olmayabilir de. Ayrıca su grupları toprak diye genelleme yaparsak senin karakterine yakışmaz. Astroloji de böyle bir şey değil biliyorsundur az çok doğum saatinin ve doğum haritası olduğunu öğrenmişsin.
Benim yükselenim aslan. Normalde bende anlaşamaz diye okudum hep. Ama yükselen burcumun etkisi olabilir. Tabi bide onun yükselen etkileri vs var
Evet anlaşırsınız ama onun da yükseleni ay burcu önemliydi. Öğrenemeyeceğin kötü oldu ama her türlü anlaşırsınız ya. Sen sonuçta ciddiyet arayan aynı zamanda dişil enerjisi yüksek alışverişi seven kombin yapan güzel giyinen bir kadınsın. O senin peşinden çok koşar.
Aaaa yemin ederim doğru. Nokta atışı yaptın woww. Kombin aşırı önemli benim için, çok önem veririm. Ama ciddiyet olmazsa da istemem. Vay canına ilk defa nokta akışı yapıldı da benimle ilgili 🤭😅
Daha fazlasını sayarım da bunlar yeter. Umarım terazide aradığın eril enerjiyi görebilirsin.
İnşallah. Şu anlık var gibi. O yüzden yükseleninin hava olduğunu düşünmüyorum. Çocuk düşkünlüğü var. Oralar pek benlik değil. Çirkinleşeceğimi düşündüğüm için çocuk yapmak istemiyorum. Ama bakıcaz artık oralara. Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🍀
Teşekkür ederim eic için 🍀
Canım benim, Terazi erkeği merakın çok doğal. ✨ Boğa olarak denge arayışın sana iyi hissettirir. Terazi hava grubudur, su gibi derin ve gizemli değil, daha çok zihinsel ve sosyaldir. Onlar uyuma, estetiğe önem verir, bazen kararsız gibi görünseler de adil olmaya çalışırlar. İç sesini dinle, enerjisini hisset. Kedim Luna ile bazen ben de hava gruplarının değişkenliğini hissederim. Sezgilerine güven. 🔮
Cevap
4Cevap
Güzel kardeşim oluyorlar
Kardeşin mi
Ha 🥹 ay neden ya
Iy midem bulandı. O ş*refsizmiş canım burçla ne ilgisi var
Libidosu yüksek. Kararsız.
Çabuk ikna edilirse kolay 😅
O da senin maharetine kalmış ;)
Libido yüksekliği kadın için çekici mi itici mi?
Kararsızlığı için söyledim. Sapık supuk muhabbetini git başka yerde yap
Ben de onun için dedim işte. İkna edebilirsen kolay karar verir.
Ne istiyosun buyur doğru adrestesin
Bu erkeklere nasıl yaklaşılmalı
Cinsellik için sormuyorum. Nasıl ağzımın içine baktırabilirim 😅🤭
Bakımlı ve alımlı olman lazım. Fiziğin iyi mi? Detayları konuşmak istersen yaz.
Kendime bakarım ya. Giderim var gibi 😅 ama bunu herkes ister. Bakımlı olmak önemli. Bende erkekten beklerim
E öyle tabi. Kılsız tüysüz sever misin? Sert
Tabi ki. Kılsız tüysüz sever misin? Sert
Sapık supuk muhabbetini başka yerde yap. S*ktr git
Erkekten de bekliyorum diyon aynısını
Ben teraziyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar