Bu arada ben boğa burcuyum. Saatini bilmediği için diğer harita bilgilerine ulaşamıyoruz. Su grubu erkekleri gibi sinsi olmasını istemiyorum:(
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu arada ben boğa burcuyum. Saatini bilmediği için diğer harita bilgilerine ulaşamıyoruz. Su grubu erkekleri gibi sinsi olmasını istemiyorum:(
Keyfine düşkün olurlar, giyimine kuşamına dikkat ederler, kendilerine karışılmasını sevmezler ve biraz maço olurlar. Adalet uyumluluk anlayışları var. Aslan ve koç kadınlarının peşinden koşarlar çünkü dominant ve kendisine değer veren kadın her zaman onların gözünde iyidir. Ama doğum saatini bilmediğin için diğer özelliklerini bilemeyiz. Bunlar olabilir de olmayabilir de. Ayrıca su grupları toprak diye genelleme yaparsak senin karakterine yakışmaz. Astroloji de böyle bir şey değil biliyorsundur az çok doğum saatinin ve doğum haritası olduğunu öğrenmişsin.
Benim yükselenim aslan. Normalde bende anlaşamaz diye okudum hep. Ama yükselen burcumun etkisi olabilir. Tabi bide onun yükselen etkileri vs var
Evet anlaşırsınız ama onun da yükseleni ay burcu önemliydi. Öğrenemeyeceğin kötü oldu ama her türlü anlaşırsınız ya. Sen sonuçta ciddiyet arayan aynı zamanda dişil enerjisi yüksek alışverişi seven kombin yapan güzel giyinen bir kadınsın. O senin peşinden çok koşar.
Aaaa yemin ederim doğru. Nokta atışı yaptın woww. Kombin aşırı önemli benim için, çok önem veririm. Ama ciddiyet olmazsa da istemem. Vay canına ilk defa nokta akışı yapıldı da benimle ilgili 🤭😅
Daha fazlasını sayarım da bunlar yeter. Umarım terazide aradığın eril enerjiyi görebilirsin.
İnşallah. Şu anlık var gibi. O yüzden yükseleninin hava olduğunu düşünmüyorum. Çocuk düşkünlüğü var. Oralar pek benlik değil. Çirkinleşeceğimi düşündüğüm için çocuk yapmak istemiyorum. Ama bakıcaz artık oralara. Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🍀
Teşekkür ederim eic için 🍀
Merhaba, bi konuda yardıma ihtiyacım var. Yardım edebilir misin 🥹
Sor bakalım
Bu terazi bir olayı yanlış anladı. 2 gündür WhatsApp ını açmadı. Bende telegramdan yazdım. Okudu ama bilmiyorum. Engellememiş ama diğer engelleri de açmamış. Ne yaptığını anlamıyorum. Ayrıldık mı ki tamamen. Bir gün seviyor gibi davranıyor, ertesi gün soğuk ve uzaktı falan. En son bu yanlış anlama meselesi tuzu biberi oldu. Sence ne yapmalıyım? Döner mi?
Şimdi güneş burcu terazi ama yükseleni ay burcu nedir bilmiyoruz 7. Evde önemli. O yüzden verebileceğim tek tavsiyem şu, teraziler sıkboğaza gelemezler. Fazla yazılması fazla ilgi fazla yani her şeyin fazlası onları boğuyor. Tavsiyem kendi hayatına bak ara sıra kendi hayatından hikayeler paylaş arkadaşlarınla takıl veya tek başına kahve iç döner ye onların resimlerini çek at hikayeye. Gördükçe terazi diyecek ki bu kızın benden başka özgürlük alanı da var benden başka hayatı da var diyip flörtöz tarafı devreye girecek.
Maalesef görebileceği sosyal medyalarda engelliyim. O yüzden sosyal hayatımı gösteremem. Ama ona yazmayı bıraktım. Cevap vermedi ve benim için orada bitti. 2-3 gün içinde yazmazsa engelleyeceğim. Çünkü bu durum işkence gibi 🥹 ama çok teşekkür ederim ilgin için 🌸🎀
Rica ederim. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Ama terazi kovalar genelde geri dönebilen burçlar. Oda senin kendi hayatına bakıp tekrar kendilerini hatırlatır gibi ama amaçları bu olmayan, sadece özgürlük alanında takıldığın için flörtözlükleri devreye gireceği için tekrar gurursuz gibi yazabilme ihtimalleri var. O yüzden tekrar yazarsa da devam edip etmemek sana kalmış.
Her yerden engellediği için ulaşmaya çalışmak ve çabalamak kaygıya sebep oldu bende. Bide daha yeni kediyle fotoğraf paylaşmış. Kedilere aşığım, 6 kedim var. Ablamdan baktım. Engelli olduğum için göremiyorum kendimden. Buna da sinirlendim. Çocukça bu hareketler ya. Hayatına bakabilir, ben artık istemiyorum. Bu kadar yorulmaya gelemiyorum. Ne yapmaya çalıştığını kendisi bile anlamıyor bence :/
Onun yanlış anladığı şey nedir
Yurtdışından benimle görüşmek için geldi. Ama geldiği zaman baskıcı tavırlar sergiledi. Hastalığım için yiyecekler hakkında vs. Bende 4 günün sonunda artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim. Ertesi gün görüştüğümüzde bi tuhaftı. Soğuk davrandı, sonra sıcak davrandı. Bi karışıktı. Gece 11 gibi her şeyin normale döndüğünü düşündüm. Onu oteline bırakırken arabadan inip sarıldım. Sarılmadı bile. Ben şok oldum. Sonra eve geldim. Nargile içmeye çıkmış. Video gönderiyor, kalp gönderiyor. Daha yeni sarılmayan adam ne kalbi gönderiyor? Sonra bende romantik birisi değilsin, bana sarılmadın bile dedim. Çünkü bugün beni yanlış anladın dedi. Bende ama halletmiştik dedim. Sonra okudu ve cevap vermedi. Yarın görüşmeyelim, ikimizde dinlenelim dedim. O sırada sosyal medyada paylaştığım bi duruma erkek arkadaşlarım cevap vermiş. Bende buna karşı sorumlu ve rahatsız hissettiğim icin çünkü konuşmamı istemedi. Instamı kapattım. Bu da onu sildiğimi düşünmüş. Beni engellemiş. Ertesi gün akşama doğru yazdım ve ulaşamadım. Otelden ayrılmış. Sonra ben ülkede tek başına olduğu için panik yapıp, yazdım. Ama asla WhatsApp a giriş yapmıyor. Telegram dan anlattım her şeyi. Yanlış anladın vs diye. O da gördü ve cevap yazmak yerine gidip kedi fotoğrafı paylaştı. Bende onu her yerden engelledim. İnsan gibi istemiyorum ve gidiyorum demek ne kadar zor olabilir ki? Kendimi sorumlu hissettiğim için kaygı yaşadım 2 gündür. O tutup kediyle fotoğraf paylaşıyor. Şaka gibi
Yani biraz narsist kişiliğe sahip biriymiş. Dediğim olmayınca bende bu şekilde cevap veririm kafasında olan biri gibi. Baskıcı tavırlarıyla insanları kontrol etme isteği oluşuyor. Ama karşısındaki insanların da kendi iradesi olduğunu düşünmüyor. Narsist kişilik. Yokluğuyla ceza vermeye çalışan birisi. Çokta detaycı birisi. İnstagramını kapattığında belki kendisini engellediğini düşündü ardından engelledi. İşine gücüne yoluna bakan umursamaz biri olsaydı senin hesabını kontrol etmeye engellemeye gerek bile duymazdı. Yaptığı her hareketi planlıyor şizofreni gibi. Sana sarılmayarak bunun cezasını çıkarmaya çalışmış. Bundan da o an kaybetme korkusu mu yaşadı naptı bilmiyoruz ama kalpli şeyler göndermek istemiş gönlü olsun diye ama böyle gönül olmaz çünkü başta zaten arabadan inip sarılmadığı için orada kalp kırdığınında çok iyi farkında ki gönül alma için kalpli birşeyler atma gereğinde bulunmuş. Yani bu tarz ruh hastası insanla iletişim kuramazsın. Bu tarz insanlar iletişimle değil davranışlarıyla karşısındaki insanları manipüle etmeye çalışıyorlar. Halbuki şikayeti derdi varsa bunu yüzüne karşı diyebilir saçma sapan davranışlar içine girmek yerine. Belirsiz insan diye buna denir. Ne idiği belirsiz insanla yapamazsın. Onla hiçbir kız yapmaz.
Heh kesinlikle ya. Vallahi tam da böyle. Manipüle etmeye çalışıyor. Sen benim hastalığım hakkımda ne biliyorsun ki 4 gün boyunca yediğim şeylerin kötü olduğunu söylüyorsun mesela? Gına getirdi artık ya. Burnumdan geldi her yemeğim. Ben seninle birlikteyim diye yediğim lokmaya kadar yorum yapma hakkına sahip olmuyorsun ki. Bu benim iradem. İstersem 40 yıllık evli olayım. Yine ilgilendirmez. Çocuk avutur gibi o kalp ne gerçekten? Adam gibi ya bugün için kusura bakma, sarılmayı istedim falan de yani. Arabadan indim o kadar. Mal gibi kaldım. Herkes bana baktı ve onu taciz ettiğimi düşündü. Engellemiş de olabilirdim. Adam gibi problem nedir diye sorarsın. Bende anlatırım. Bide bunun için Instagramımı falan dondurdum. Düşünen de kabahat. Gitmiş en zayıf noktam kediyle fotoğraf koymuş bide. Bu zamana kadar kediye dair bi tane bile ilgi alanı, fotoğrafı yoktu. Bildiğin ergen, aklı 10 yaşında gibi falan çalışıyor. Deli etti beni ya. Bi öyle bi böyle. Bi sevgiye boğuyor, sarılıyor. Gelecekteki eşim diyor. Bi sarıldığıma bile pişman ediyor. Ya istersin ya istemezsin. Buluşsaydık sarılmadığına dair manipüle edecekti beni. İşte bu yüzden falan filan diye. Edemedi, rahatsız oldu
Kedi koymuş ki senin dayanamayıp peşinden koşacağını kafasında kurgulamıştır. Olmayacağını zaten buralardan anlarsın. Ergen gibi bu tarz hareketler yapmaması lazım.
Of kedi koymuş hemen peşinden koşayım. Sanırım doğru. Şimdi cevap vermeyince gururuna yediremedi. Şimdi beni çıldırtıp, yazdıracak. Ve o da cevap verecek. Allahım ne zor bi hayatı var ya. Ne dolambaçlı 🤦🏼♀️ vallahi istiyosam ararım, suçluysam özür dilerim. Hayat çok basit. Engelledim, kurtuldum. Teşekkür ederim bu arada gerçekten, başını şişirdim 🥹🌸🌸
Kafa yapına uyumlu birini bulursun illaki. Herkes aynı değil. Rica ederim ben dert dinleyici bir insanım. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok. Sen elinden geleni yapmışsın ona da kendini anlatmaya çabalamışsın. O anlamaz.
İnşallah ya. Uyumlu birisini bulmak da çok zor çünkü. Çok mantıklı bi bakış açın var, gerçekten. Seninle konuştuktan sonra iyice rahatladım. Dedim acaba ben mi büyüttüm, o kadar Türkiye'ye geldi diye kendimi yiyordum. Yok yok artık önemi de kalmadı. İstediğini düşünsün, yapsın
Aynen kafa yormaya gerek yok. O kendi yediği nanelerin vicdanını sana yüklemeye çalışan olgunlaşmamış birisi.
Cevap
4Cevap
Güzel kardeşim oluyorlar
Kardeşin mi
Ha 🥹 ay neden ya
Iy midem bulandı. O ş*refsizmiş canım burçla ne ilgisi var
Libidosu yüksek. Kararsız.
Çabuk ikna edilirse kolay 😅
O da senin maharetine kalmış ;)
Libido yüksekliği kadın için çekici mi itici mi?
Kararsızlığı için söyledim. Sapık supuk muhabbetini git başka yerde yap
Ben de onun için dedim işte. İkna edebilirsen kolay karar verir.
Ne istiyosun buyur doğru adrestesin
Bu erkeklere nasıl yaklaşılmalı
Cinsellik için sormuyorum. Nasıl ağzımın içine baktırabilirim 😅🤭
Bakımlı ve alımlı olman lazım. Fiziğin iyi mi? Detayları konuşmak istersen yaz.
Kendime bakarım ya. Giderim var gibi 😅 ama bunu herkes ister. Bakımlı olmak önemli. Bende erkekten beklerim
E öyle tabi. Kılsız tüysüz sever misin? Sert
Tabi ki. Kılsız tüysüz sever misin? Sert
Sapık supuk muhabbetini başka yerde yap. S*ktr git
Erkekten de bekliyorum diyon aynısını
Ben teraziyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar